Bez tabu
Vai Jūs nevarētu darboties līdzīgi kā ""Bez tabu""", mēs ziņojam ,jūs interesējaties, noskaidrojat un risiniet, tātad palīdziet
Bez tabu kādam ir palīdzējis - ja nu tikai tiem, kas tīko lētas vienas dienas popularitātes...
aha, atnāk Laimes lācis un izdara visu manā vietā.... ;)
Mē tieši tā arī darām. Visu atrisināt nevaram, taču regulāri sniedzam atbildes uz jūsu jautājumiem sadaļā "Jāutājāt? Atbildam!"
Tev laikam nekā nav, vai tad Tu nezini dzīvi, ir lietas, ko tā vienkārši nevar izdarīt, jo tas nav atkarīgs no mums, piemēram - apkārtnes mēslošana, u.c.Es daru, kas man ir jādara un citiem arī ir jādara, kas ir jādara, piemēram, domes institūcijām, vai tad viņām tikai papīri jāraksta?tas to a
Atbildiet lūdzu uz šādu jautājumu, ja pa ielu brauc smagās mašīnas un ielas pretējā pusē ber zemi u.c., (es saprotu, ka būs celtniecības darbi)
un , ja uz ceļa rodas dubļi, ka jābrien gumijniekos, ko var darīt lietas labā, lai nebūtu jāiet gumijniekos?
Jāgaida kamēr beigsies būvdarbi! :))) Kurā vietā tad tādas briesmu lietas notiek? :)))
Nu, Celtnieku ielā, bet nav jau zināms, kad tā celtniecība sāksies, gribas jau kaut kādas garantijas, jo tagad jau, ja kas nepatīk, tad uz tiesu. Kādu laiku jau var paciest, saprotu, kad būvējas , tā var būt, bet gribas jau dzīves laikā kādu risinājumu no tām instancēm ,kas par to atbild.
Gribētu piebilst, ka dubļi ir lietus laikā un sausā laikā putekļi, kuri agrāk nebija, un ja nokrīt kaudzīte uz braucamās daļas, kāpēc viņi nenovāc???