par Z/S GADATIRGU
Vai kāds nevar pateikt kā ar z/svētku gadatirgu.Vai būs tikai naktī ?
Ļoti jau žēl lauku cilvēku ,kuriem būs liegta iespēja pa dienu izbaudīt gadatirdziņu
Jā būs no 18.00 sākot. Kas Jūs esat lauku cilvēks, Mona?
jā ,no laukiem un transpota arī nav.ĻOTI jau žēl,ka izpaliks šia prieks
Var jau pa nakti apmesties motelī 'grīva'
Meklē savos laukos cilvēku ar mašīnu un kooperējies. Nevajag būt tik bezpalīdzīgai.
Tirdziņš būs no plkst 18-23.
Jaunajai kultūras centra vadītāja sagājusi sviestā?
Kāpēc nevarēja tirdziņs būt dienā?
Vai tiešām domā tikai par sevīm!
27% civēku neapmeklēs,tas jau kaut ko nozīmē,
Kā tad tumsā euro saskaitīs!
Bet 43% apmeklēs. 27% vienmēr neapmeklē.
Šitiem stagnātiem ar slapju grīdas lupatu pa muti gribas uzšaut - katru jaunu ideju cenšas noriet...
nav pret ideju, bet tirgu vajadzeja ari PA DIENU !!!!!
ka tikai būtu labi laika apstākļi!
Te lielākā daļa komentētāju savā dzīvē tālāk par Mazpisāniem nav bijuši, tāpēc nezina, kā pasaulē notiek z/s tirdziņi. Varat nenākt - siltās apenes tāpat netiks tirgotas.
a kapec nevareja but gan pa dienu gan bakara, kur problema??????
A kas jums, sivēnastes, teica, ka arī dienā nebūs Ziemassvētku tirdziņa? Auni gatavie un tikai...
Ziemassvētku tirdziņam vakarā ir sava veida burvība manuprāt, nevajag atkal noriet visu ko vien var. Man personīgi šī ideja ļoti iet pie sirds! :)
Dodiet man ar slapju lupatu pa muguru, bet cik reāli ir tādu cilvēku, kas parasti ar autobusu brauc uz Ogres gadatirgiem no Krapes, Taurupes, Mazozoliem u.c. vietām?
Dienā nebūšot!
Nezināju, ka ZS vai arī jebkāds cits gadatirgus ir obligāti apmeklējamais pasākums...
Lai izdodas! Beidzot kaut kas no lielo pilsētu dzīves:) Jāsaģērbjas siltāk, lai var izbaudīt šos svētkus!Paldies organizatoriem.
kurā datumā bija tas tirdziņš?
Sestdien, 17.tajā. Es arī priecājos, ka beidzot arī Ogrē notiks šis vakara pasākums ar karstvīna baudīšanu un tt. Brīnišķīga ideja!
Suntažos - laipni lūgti!
Es likām tumsa neredzēju, bet pa visu tirdziņu, labu karstvīnu varēja dabut tikai viena vieta, Vot tas gan bija nepārdomāti