Liels PALDIES
Liels PALDIES SIA ''Ogres Autobuss'' vadībai un Ogres deputātiem!
Beidzot sagaidījām kaut ko latvisku Ogres estrādē,nopirkām laicīgi ieejas biļetes.Bet... biļetes izmetām atkritumu spainī!Kāpēc? Dzīvojam Ogresgalā,domājām izbrauksim laicīgi ar autobusu,kas no Kārļu centra atiet pl.16:59,taču nekā!Autobuss vienkārši nekursēja.Sazvanījāmies ar Ogres autoostas dispičeri:kas par iemeslu?Viņa viekārši atbildēja:" Man nav ko sūtīt...?
Mīļie un Cienījamie Ogres novada deputāti!
Dariet kaut ko lietas labā! Mainiet ''Ogres Autobusa" vadību vai mēģiniet atrast vēl kādu pasažieru pārvadātāju firmu! Ja kas,kad balsojām par iestāšanos Ogres novadā solījumu no Jūsu puses bira kā āboli no ābeles.Tas nekas,ka Mums Ogresgala iedzīvotājiem jāmaksā par biļeti autobusā dārgāk kā Ogres iedzīvotājiem.Diezvai mūsu maršruts Ogres autoosta-Ogresgals ir tālāk kā maršruts piem.
a/s Ogre-d/s Ogre,vai a/s Ogre-SIA Ogres Autobuss.
Cienījamie Juri Tukišs un Jāni Latišs DARIET KAUT KO JŪSU OGRESGALIEŠU LABĀ! Mēs par Jums balsojām!
Ar cieņu Ogresgala iedzīvotāja.
Varēji taxi izsaukt...
Tu pasties uz tiem norītajiem viepļiem - vai tad tādi izņemot kā solīt kaut ko citu arī prot ;D lētticīgā, naivā Ogresgala iedzīvotāja ;]]
Pie solijumiem jau visi knaši, bet pie darbiem nav vairs neviena....:(
Paskatieties uz kaimiņu rajona (piem. Bauskas) SIA "Aips" darbību! Tur pat katru gadu pērk gandrīz jaunus autobusus, kamēr Ogrē ... Un visiem (mums, Ogres novadā) viss it kā normas robežās ...
Esu saskaries ar OA vadiibu. Laikam izbijushais shoferis, pilniigs sviesc. Bet nu patieisiba arii ir taada, kaa maksaa, taa straadaa. Jebkuraa gadijumaa man viedoklis vienmeer ir bijis taads - vajag suutiit mazinjus businjus reisos, bet daudz, lai reisi buutu biezhaaki.
galu galā varējat ar kajam lidz kartonkai atnakt, ja jau laiks bija!!!Es gāju un zinu ka tas ir iespējms, ja ko gribi tad visur tiksi!
Es domāju ka gan jau Ogresgala iedzīvotāja uz koncertu nokļuva,bet cilvēks vienkārši gribēja pievērst uzmanību Ogres autobusa nožēlojamajam stāvoklim un Ogres deputātu vienaldzīgo attieksmi šajā jautājumā!