Tālāk IET Ogres vadībai
Apriņķis.lv 27. oktobris, 9:57
VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) Siguldā izveidojis pirmo regulējamo gājēju pāreju pār sliežu ceļiem Latvijā, kas aprīkota ar luksoforu un skaņas signālu.
Es jau sen šito teicu, ka vajag luksaforu. Sigulda sadzirdēja, Ogre nē. Ogres šiškām svarīgāk ir zvilnēt pa ziemu pie varžu dīķa.
Tas nav ne no Ogres, ne no Siguldas atkarīgs, teicēj tu...
Pats rakstīji , ka dzelzceļš uzstādīja . Kā var pārmest Ogrei to kas nav viņu atbildības sfērā?
Tā jau ir - ogres šiškām nerūp ogres iedzīvotāju drošība. Kā parasti tik plāta rokas un saka, ka mēs jau neko nevaram, tā nav mūsu atbildības sfēra. Būtu aizgājuši uz LDZ un pateikuši ka vajag luksaforu.
Ko tu vari dirst? It kā jau nebūtu teikuši.
Vai ir cerības, ka pilsoņi, kuri neredz un nedzird tādu sīkumu kā tuvojošos vilcienu, pamanīs luksAforu?
Ne jau cerība TE galvenā, bet dzīvība. Visvairāk žēl mazo skolnieciņu, kas vieni paši iet pāri sliedēm Jo vecāki ir darbā, un ne visiem vecvecāki dzīvo Ogrē, ne visi var atļauties bērniņu "pieskatītājus".
Nu ja mans bērns ietu Ogres skolā, tad es viennozīmīgi liktu viņam iet pa tuneli, nevis pa sliedēm.
Ja jau autovadītāji pamana luksaforu, tad kāpēc, lai gājēji nepamanītu? Ja slikta dzirde vai ausīs austiņas vai ķīselis, ja slikta redze tālumā, tad luksafors varētu palīdzēt..