Vai 30. ir šķerslis?

Tā dzīvē iegrozījies,ka nācās vilties attiecībās...bet mani nomāc doma,ka nu jau 30.gadi tūlīt pie deguna,taču gribas atkal noticēt mīlestībai un noriskēt varbūt neta portāliem... Kāda pieredze Jums ar iepazīšanos netā?

Una , 2014-09-23 10:37:19

Katram sava pieredze tāpēc tev neviens šajā jautājumā objektīvu atbildi nesniegs..Tikai tu pati esi savas dzīves noteicēja un veidotāja.Varu tikai pateikt ka pārsvarā tur ganās precētie,kas sievām aiz muguras meklējās.Ja tevi šādi ļautiņi un morāle apmierina,tad meklē savu "mīlestību" tur:-D

Jpg , 2014-09-23 10:46:50

ne trīsdesmitie gadi pie deguna, bet - trīsdesmit (ja kas).

la , 2014-09-23 10:56:34

la - ko piekasies par 30...

zuze , 2014-09-23 11:06:40

Jāmēģina šeit pat :D

Una , 2014-09-23 11:08:57

Lunis normāls džeks, bet laikam jau aizņemts.

. , 2014-09-23 11:56:00

I-neta portāls "Virtuāla vide" vienkārši operatīvākas komunikācijas metode, mūsu strauju darbību laikmetā. Vecumam reāli nav nozīmes, to pārliecinos jo gadus jo vairāk. "Vecums" tas savdabīgs tikai pirmais siets. Būtiska nozīme ir intelekta, vēlmju, izjūtu, pieredzes sakritībā. Dažādos vecumos visbiežāk dažādāka dzīves pieredze, vēlmes, izjūtas , dzīves pieredze un intelekts, BET ne vienmēr. Vēl ļoti būtisku lomu spēlē "Komunikāciju spējas", cilvēki mūsdienās reālā vidē bieži atklājās ļoti aprobežotas komunikāciju spējas, sevišķi vīriešiem kas taka domā "Vienā virzienā" atšķirībā no sievietēm, kuras spēj domāt darīt „ 5 lietas vienlaicīgi ". Nereti sanāk, VIRTUĀLI visai atraktīvs jauks kadrs REĀLI nespēj atslēgties no DARBA, PROBLĒMĀM, MĒRĶIEM utt. garlaicīgs un egoistisks. Virtuāli to nevar nočekot jo virtuāli kad visu var darīt „Pēc pauzes” un pakāpeniski tas netraucē, taču reāli ļoti traucē. Mērķi ar mēdz būt dažādi, vienam vai citai vienkārši skumji būt vienam , citam atkal patīk vientulība ar „Attālinātām sarunām”. Mūsdienās cilvēkiem bieži truls ļoti nogurdinošs darbs, kas izsmeļ gan fiziski gan garīgi, mājās viņi spējīgi tik atnākt nokrist un aizmigt. Nav runa par kaut kādiem „Strādniekiem” bet tieši labiem speciālistiem un vadītājiem. Tiem sevišķi sievietēm lielas problēmas ar attiecībām, darbs iztukšo, paņem visus enerģiju un mājās tikai „Bez pakaļkājām”. Taka visus var darīt virtuāli TIKAI jābūt konkrētam konceptam KO vēlies un PRIEKŠ KAM :) Varbūt nemaz nevajag kādu citu, pietiek ar sevi un virtuālo vidi. Sievietēm gan vientulība graujoši veselībai un veselajam saprātam. Mūsdienās VIRTUĀLI var piepildīt uzburt viss neiedomājamākās vēlmes un vides, kas reālā vidē izrādās ļoti islaicīgi un apgrūtinoši. Piemēram, mans bizness jau trīs gadu desmitus ir „Vēlmju piepildīšana”, par tavu naudu varam no tevis izveidot JEBKO, jautājums kam tev to vajag, ja prieka pēc , SUPER vari atļauties to arī saņem. JA tāpēc lai piemānītu ievilinātu „Kādu” efekts gadās īslaicīgas sekas bēdīgas. Viens efekts noteikti paliek „Es to reāli VARĒJU”: D Taka Virtuālā vide tas nav „Nepareizi un briesmīgi” tas ir atšķirīgi un savām niansēm un mūsdienās pats pieejamākais :) Kā agrāk vēstules rakstīt uz abonentu kastītēm.

Lunis , 2014-09-23 14:14:09

Jpg : "Meklējas" sieviešu dzimtes eksemplāri , vīriešu dzimte vienkārši "Sajūt" šo aromātu un ĶERAS ļaujas instinktiem :) Tas tā no bioloģijas. Tāpēc jau sievietes lieto smaršzas lai šo izteikto "Meklēšanās" pazīmi radītu mākslīgi pēc savām vajadzībām. Par šo tēmu kādreiz bija burvīgs bet pabaigs kīno http://youtu.be/Ydv9q5erqnk

Lunis , 2014-09-23 14:42:50

Luni ejam uz randinju :)

dace , 2014-09-23 15:45:16

30 noteikti nav tas vecums, kad jāsāk uztraukties, ka pa vecu attiecībām.

w , 2014-09-23 16:34:52

dace: Es kā slinks patērētājs kam mūždien "Malka nākusi mājās pati " uz radiņiem neeju, nekad neesmu gājis :):) Baigi nīgri un garlaicīgi nē: D: D TASS mana aroda būtiska tumšā puse, viss gatavs un lielā skaitā, līdzīgi kā ar saldumiem konfekšu fabrikā , ātri atēdas. Līdz ar to manām laulenēm nav bijis pamata stresam . Kā savā jomā trīs gadus desmitus aktīvi strādājošs joprojām NEKAD neatsaku, taču kā tipisks patērētājs saku "Pārsteidz mani". Ļoti plaši interpretējama vēlme, pēc interpretācijas līmeņa ideāli var noteikt intelektu un saskaņu. Liekas 3-4 no daudziem desmitiem to ir spējušas ideāli :) Taču ņemot vērā darba specifiku ikdienā regulāri saku visu ko jauku , LV meitenēm reti dzirdāmu , mulst , tvīkst , kūst , nav jau Francija Itālija kur tas ir ikdienišķi vienkārši , patīkams sarunas laika aizpildīšanas temats bez kādiem kreisiem vai tālejošiem
„Nodomiem” .

Lunis , 2014-09-23 17:01:27

Man bija 28 kad ar savu tagadējo vīru iepazinos tieši netā, sarakstijāmies nepilnu nedēļu, satikāmies, padzērām kafiju un vēl pēc nedēļas vai divām sākām dzīvot kopā. Nu jau pēc gadiem astoņiem audzinam divus mazuļus un esam laimīgi, ka satikāmies, smejamies, ka nevaram atļauties šķirties, jo nav jau neviena labāka! :) Lai gan abi dzīvojām Ogrē pirms tam nebijām tikušies. Visādi var gadīties, var paveikties un var laiks tikts pavadīts pilnīgi pa tukšo.... Lai izdodas! Vienalga kur meklējot! :)

Zaķis , 2014-09-23 18:09:29

p.s.
Lunim tiešām nav ne vainas :) Sen senos laikos te bija tāds Onions, arī adekvāts...

Zaķis , 2014-09-23 18:11:57

Lunis - :) drusku uzlaboji manu šīrīta skumjo garastāvokli

čība , 2014-09-24 09:14:05

čība: IDEJA skumt, ja laukā tāda saulīte :) Pozitīvi gaiši jādomā ne jādur snīpis zemē. Paskaties uz visu no pozitīvās puses kaut kā beigas gan jau kā cita, iespējams, jauks sākums. Problēmas mēdz būt smieklīgi uzjautrinošas JEBKURAS: D Varbūt vienkārši der parēkt par tām. Piemēram, man vakar E-pastu atsūtīja sena čomene exs kolēģe, viņa nesen uz Latviju pārcēla sava biznesa reģistrācijas vietu. Nu viņai vajadzēja šeit arī darbiniekus, kuru LV esot uz katra stūra biezā slānī. Neskaitāmas auxsskolas, gan valsts gan privātās sagatavo SIMTIEM šīs jomas speciālistu gadā. Kad viņa tiko pārcēlās, paziņoja savu nodomu, es smiedamies izejot no savas pieredzes, teicu: pieteiksies tūkstotis pretendentu, pāris simti tiks līdz intervijai, PROFESIONĀLAM DARBAM nebūs derīgs neviens :) Man pašam, klientiem bijuši vairāki šādi "Meklēšanas" mēģinājumi radniecīgā jomā. Viņa nenoticēja, tiešām bija piedziedātas pilnas ausis "Simtiem speciālistu gadā", ražojot Eiropas līmeņa augstskolas. Šorīt saņemu ar kurjerpastu sūtītu garšīgu franču vīna pudeli un zīmīti "Pieteicās 600, intervēju 150, rezultāts VIENS no visiem uz jautājuma zīmes ". reālās smieklīgs vāks. Tagad variants, tāpat kā man Būs jāimportē, vai jāpārceļ šefte uz Eiropu!? A tu saki SKUMJI, es saku jautri un smieklīgi, un vīns arī labs:) Būtu vietējā un plāni mazāk ambiciozi, varētu kā „Prinču baltā zirgā gaidītājas” ierasto latiņu laist zemāk „Izejot no vietējiem apstākļiem”. Viss 0,7 izdzerts: D Visu izškir slāpes un alkas pēc ātra finiša.

Lunis , 2014-09-24 10:31:56

Lunim cepums un cienu viņu ,lai visi būtu tādi.

tvīne , 2014-09-24 10:43:21

Скажите, Марья Ивановна, давно ли вы танцуете танго?
С тех пор, как его стали находить не совсем приличным
Анекдот 1910-х

Lunis , 2014-09-24 14:48:33

Zems tev pašvērtējums, ja 30 gados sevi par vecu uzskati. Saprastu, ja tuvu pie 50 būtu, tad grūtāk labu otro pusi atrast, bet ne neiespējami. :) Ieteiktu mazliet padzīvot un izbaudīt brīvās statusu, kad var koķetēt ar visiem, iet uz randiņiem, klubiņiem, nevis lekt jaunās attiecībās iekšā. Ja nav draudzenes ar ko kopā izklaidēties, šeit vari pameklēt - http://calis.delfi.lv/forums/tema/18207689-meklejam-jaunas-draudzenes/

hmm , 2014-09-25 08:32:48

Luni - Tu esi ļoti pozitīvs cilvēks, kaut vairāk tādu būtu mūsu vidū!

čība , 2014-09-25 09:27:12

Tu tiktiešām esi čība,tas tirliņš tev kā radīts.

Čībai , 2014-09-30 01:07:54

Manuprāt te iederētos teiciens, ka tu esi tik vecs, cik vecs jūties. 30 priekš attiecībām? Sievietei? Manuprāt tik ap šo vecumu viņas sāk pašas saprast ko īsti vēlas, tā ka viss vēl rpeikšā.

ShiftDown , 2015-01-06 14:28:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet