ATTIECĪBU KONSULTANTS
JAutājums tautai: vai esat kādreiz apmeklējuši astrologu kā attiecību konsultantu?
Pēc savas personīgās pieredzes, ikdienā konsultējot cilvēkus attiecību jautājumos (jā, arī vīriešus) varu teikt, ka tas dod objektīvu skatu no malas un sakustina "iesūnojušās" enerģijas cilvēkā, liekot viņam noticēt sev pašam.... Jūsu domas?
Ar cieņu,
Kristaps Baņķis
www.astrologi.lv
gribētu apmeklēt......jāiet abiem,bet,ja esam konfliktā un viņš neies..
Katrs ATTIECĪBAS var ielikt max. 100% sevi, bet TIKAI 50% no pašām attiecībām... ASTROLOGS var palīdzēt paskatīties uz Jūsu attiecībām kopumā un no malas. galvenais ir uzdot JAUTĀJUMU, tad arī atbilde seko.
Nezinu,vai gribētu kaut kādu iejaukšanos manās attiecībās - arī no zvaigžņu un astrologa puses. Man liekas, ka ja uzzini kaut ko par savu nākotni, tad iegūtā informācija neapzināti sāk ietekmēt notikumu (arī attiecību) attīstību. Bet ka jau astrologi ir pieprasīti, tad jau kādam tie ir vajadzīgi.... Vēl man liekas, ka pie astrologiem (kā arī pie zīlniecēm un citiem "zinātājiem") vēršas par sevi nepārliecināti cilvēki, kuriem pastāvīga lēmumu pieņemšana sagādā problēmas.
:) astrologi lielākoties nerunā par nākotni, bet caur pagātni, par tagadni. Delfu orākuli teikuši: IZZINI SEVI! Tas ir izziņas process.
Skeptiķiem iesaku kaut 1 mēnesi padzīvot atbilstoši Mēness kalendāram un tad pateikt vai astroloģija iejaucas viņu dzīvē un kas noticis ar viņu dzīvi pēc šīs pieredzes. pagaidām esmu dzirdējis tikai labu, no "debesu mehānikas" ievērošanas :) pats pēc tā dzīvoju
Super. Ieskatījos Mēness kalendārā tajā lapā, zini, astrologa k-gs, man ir gluži citi plāni :) A man tur iesaka uztaisīt klizmu :D
TAs ir interesanti, ja to vien esi pamanijis... KAtrs jau atrod sev tīkamo.
Ieraudzīt mežā 1 koku - tā ir liela māksla.
Katrā gadījumā apsveicu, ka esi spēris soli sevis IZZINĀŠANĀ. Lieliska LIELDIENU VĒSTS! Priecīgas svētkus!
Patika arī rītdienas prognoze: "Jebkuri kontakti, pirkumi, līgumi, braucieni un attiecību noskaidrošana var būt ar neprognozējamām sekām." Varētu padomāt, ka citās dienās sekas ir vairāk prognozējamas... Tie padomi ir universāli un der visiem? Jebšu tomēr katrs cilēks ir individualitāte?
katrs cilveeks ir individualitāte, bet ir universals cikls, kam ir liela ietekme. PAt psihologi atzinusi, ka noteiktā laikā visi cilvēki sapno vienādus sapnus, bet ar INDIVIDUALU NOKRĀSU!
piemēram, cika laiki ir universāli, bet katru tas iespaidos atskirīgi. apmēram tā.
Tīri praktisks jautājums - astrologs ir ienesīgāka profesija, nekā žurnālists?
es izlasu pēc kārtas visus horoskopus un man visi der ;D
Man liekas, ka x ir skeptiķe
slimie astrologi pat sev nevar palīdzēt, ko tad tie var palīdzēt citiem. Ņirga nāk, kā dažs paslepšus iepērk viagru
vispārinājumi nokauj OBJEKTIVITĀTI, cien.Zinātāj! JA nevēlaties pats būt paslepšus darītājs sauc FAKTUS vai arī nerunājiet publiski lieku! No ezotērikas viedokļa nav vērts ar tādām tukšām klaigām vairot ļaunu. Citādi - diemžēl - bumeranga efekts garantēts.....
Iksiņa ir reāliste, un tu, laimonīti, ļoti labi to zini :*
Kāpēc Ogrenet neļauj netieši reklamēt "labus veikaliņus", bet astrologa pakalpojumus reklamēt var??? Tā nav diskusija, tā ir riktīga reklāma!
Kur mums Ogre ir šada attiecibu dziednieciba???
Lūdzu iesakiet man Rīgā atiecību konsultantu!!!
Lai uzlabotu attircības jāiet abiem, savādāk nekas tur nesanāks, tik , cik uz īsu laiku kaut kas ar domām pa laikam pamainās un tad atkal viss tā kā bijis....
Gribu iepazities ar meitenem,bet uz disenem nevelk..ko darit?
un nezinu ar ko sakt runu un ka tieshi atpazit pie kada statusa meitene attiecas...?
Paldies!
Ja attiecībās ir krīze,jāiet pie psihoterapeita nevis pie astrologa.