draudzne koķetē ar manu draugu
Ar draudzeni esam pazīstamas jau vairākus gadus, sirdsdraudzenes kā saka, viņai ar puišiem ir tā kā ir, kaut kādi ir, bet uz nenoteiktu laiku.
Man ir puisis jau 4 gadus, viņa zina, ka mīlu savu puisi, bet vienalga ar viņu koķetē, smaida tā viltīgi koķetējoši un runā tādā čiepstošā balsī, kad viņ pamana, mēģina pie katras izdevības viņam piesarties, izsaka divdomīgas piezīmes draugam tusiņos,kad alkohols jau ir vairāk ielietos, draugs jau nav labāks, arī koķetē ar viņu, kad bijām klubā - iet dejot kopā, kas būtu nekas, bet tik intīmi to dara, nekas ka es balkus stāvu.Es vienkārši stāvu un brīnos!
Kad prasu , kas te notiek?
Uz mani skatās abi, kā uz slimgi greizsirdigo un saka ka taa eost spēle, nekas vairāk, neko jau viņa nejūtot pret viņu.
Bet tā ir draudzene? Pats trakākais, ka apstākļi ir sekojoši, mēs visi trīs diendienā tiekamies, jo apstākļi mūs tā ierobežo, itkā gribas pateikt viņai visu ko domāju, bet tad daudzu gadu draudzība būs beigusies un vispār nesaprotu, kā var DRAUDZENE, KO TĀDU MAN NODARĪT.
REDZU SAPŅOS MURGUS, TAGAD PAT KATRU MIERĪGU VĀRDU NO VIŅAS DZIRDU KĀ ĻAUNAS RAGANAS TEIKTAS.
Atbalstiet, luni, zinu ka tu bieži māki nomierināt.
wtf?
sāpes ir tik stipras, ka reizēm grūti paelpot, liekas būs nervu sabrukums, nekas TĀDS jau vēl nav noticis, bet jūtos nodota, labi puisis arī nav bez vainas, bet tas, ka man to nodara draudzene, par kuru tādu uzskatīju, tā sāp...
laura, kā tu gribi lai Lunis tevi nomierina? ;)
ne nejau taa, vnk pasaka kadu mierigu vardu man taa sap situacija, ka liekas jaiet pie psihologa pec dabas esmu ļoti jutiga un šadus aprdzivojumus man gruti pardzivot.
Laura,pasaki visu draudzenei,kas tev uz sirds,ja saprot un maina attieksmi,tad turpiniet kopā atpusties,bet ,ja draudzenei,tas liekas pašsaprotami un norma,tā uzvesties,tad pameklē :) sev c itu "draudzeni".
Tak bija jau te tāds gadījums nesen. Ja puisis pavelkās līdzi tavai draudzenei, tad ko ar varu turēt....nenoturēsi.....pamet to puisi pirmā. Tas vismaz dos kādu gandarījumu.
Izvērtē,kas Tev svarīgāks gadu draudziba - ar cilveku,kuru,kā izsktās tā īsti nesaproti un vieniigais kopigias ir simpatijas pret vienu puisi,vai arī vēlies bū kopā ar puisi....Izlem pati,LUNIS nepalidzes,un gatvu recepti neviens Tev neiedos!!!!Pieņem lēmumu pati!
p.s. Jūs visi tris dzivojat vienā kopmitnes istabaa vai mācaties vienā klasee, ka jāsatiekas katru dienu???
jā kopmītnēs, esam studenti, katrs savā fakultātē, bet dzīvojam vienās telpās, sanāk tikties katru dienu, līdz šim visu kopā darījām 3 jatā, es vēl kā muļke gribēju, lai viņiem labs kontakts veidojas, galā kontaks izveidojās parāk labs viņiem,
es runāju ar draudzeni- viņa blisna acis un nesaprot- saka ka es parspileju.
gaidu vēl viedokļus un varbūt arī kādam šada slikta piereze, kā atrisinājat?
Threesome?
Man garšo kakas.
Sāc pavadīt laiku divatā ar puisi, neaicini draudzeni visur līdzi. Ja viņa ko jautā, tad tā arī pasaki, ka nejūties ērti skatoties, kā viņa koķetē ar tavu draugu.
Labākā atbilde draudzenei būs PIRMĀ bilde šeit http://www.sokolovstudio.com/lat/kalendari/34/
Nahren Tev tads čalis vajadzīgs? Soļo tālak un šie lai blisinās viens uz otru! Brīžiem apbrīnoju meitenes, dauza, atņem naudu, krapj acīmredzemai u.t.t un vēl cenšas glabt kaut ko....Glābiet pašas sevi!!!!!!
nu takš paņemiet 1 uz 2ām. pats aizbēgs. ja neaizbēgs, tad būs vismaz ko atcerēties
Laura, izvērtē, vai tādu var saukt par draudzeni, tāpat arī Tava drauga attieksmi. Man ļoti žēl, bet - padomā - attiecības NAV spēle, tās jāveido uz savstarpējās saprarnes pamatiem. Esi lepna un stipra! Ja Tu studē, tātad esi domājoša un analizēt spējīga - atsakies no tādām attiecībām! Izej no šīs spēles laukuma! Ir kaut kur pasaulē kāds, kuram bez Tevis ir auksti...Esi pacietīga! Lai Izdodas sastapt Isto, kas nekoķetē ar tā saucamo draudzeni!
Da nu beidziet , GALVENĀ problēma šeit šķiet ZEMS pašvērtējums. Ar psihologiem ar diez kas nav LV , tās kā likums pašas ir "Lūzeres ar kompleksu fobiju pārbagātību" . Vienkārši jāieslēdz SMADZENES jāgūst pārliecība par savām spējām. Vēsu prātu jānovērtē SEVI kas tevī ir tāds ko PATI vēlētos pielabot "Bez fantastika un skalpeļa" , piemēram klūt drošākai sabiedriskākai jautrākai sportiskākai TO var panakt pavisam mierīgi bez pārākās piepūles un diža piķa. JĀIZVĒTĒ kas tevi pie konkrētā džeka saista , tas ka GUDRS diez vai Einšteini te nemājo , tas ka SMUKS nu Keni parati ir visa stulbi un aprobežoti , kam tev tāds , nu nav gluži parasts lopiņš uz dīvāna izdrrāž un pagriezās pret sienu , šitas laikam LABAIS mēdz uzcienāt ar cigu un vel buču iedod , HMMM cik ilgi tas likies KRUTA ? :D nu ne mūzīgi . APŠTUKO kas tev traucē JUSTIES LABI , dzeki paši par sevi NAV VĒRTĪBA vērtība ir TĀ ko tu IEGUSTI no viņa , ja ieguvumi MINIMĀLI tad "Nākamais nākamias ar LIELĀKU PVN "
tā tava "draudzene" smuka? iedod kontaktus viņas..."nocelšu" viņu tavam draugam :D un problēma atrisināta
Starp vīrieti un sievieti draudzība nevar pastāvēt. Agri vai vēlu tas noved pie čiki-briki. To arī, Lauriņ, atceries...
Jā http://youtu.be/_qphknagXqA
:) : DUMJĪBAS kādas , čiki-briki mierīgi notiek bez JEBKĀDAS draudzības , es pat vārdu nekad nejautāju NEVIENAI arī ikdienā. Grib pasaka negrib nesaka TAČU es tāpat necenšos atcerēties. Toties DRAUDZENES ir pavisam cita fiška . čiki-briki tad nepaliek NEKĀDU noslēpumu nekā "Interesanta" un mierīgi var mest laukā no dzīves un atmiņām ja čiki-briki tik vien saista . A PRIEKŠ kam man draudzenes mest laukā no ATMIŅĀM un Dzīves ? Tāpēc ar nekāda čiki-briki jo ir daudz interesantas stabilākas lietas kopējas :D :D
Es skaidri un gaiši pateicu "draudzenei" kā es jūtos, kad vina grib flirtēt ar manu vīru - ka man tas ļoooooti nepatīk, un ja tas turpinasies, mēs vairs nevarēsim būt nekādas draudzenes!!!!! - bet es pati ar to sakuma galā viena pati netiku...... man palidzēja viena forša dakterīte - psihologs vai kas viņa tur bija... neatceros . Viņa cik zinu, Salaspilī un te Ogre Helios" ā pieņem. Visu ko es jutu (es toreiz jutos drausssssmīgi!!!), izspēlēju uz bungām, klavierem un tad mēs visu izrunājām un es pilnīgi skaidri sapratu kas man jādara. "Draudzene" man viars NAV! A vīrs ir, mums viss forsi. :)
Tak pamēģiniet trijatā.
ož pēc reklāmas..
nu ja griež tad ar nazi, pasaki skaidri leni un skaļi viņai, lai nelien tavās biksītēs!!!!!!!!!!!!1 redzēs, ko šī teiks, un cik īsta druška tev viņa būs. Iespējams, ka abi jau laiž, tad arī redzēsi kas lācītim vēderā. Esi drosmīga un cērt ar vārdiem.!
nu ja griež tad ar nazi, pasaki skaidri leni un skaļi viņai, lai nelien tavās biksītēs!!!!!!!!!!!!1 redzēs, ko šī teiks, un cik īsta druška tev viņa būs. Iespējams, ka abi jau laiž, tad arī redzēsi kas lācītim vēderā. Esi drosmīga un cērt ar vārdiem.!
Есть хорошие слова в одной песне : * Если невеста уходит к другому , то неизвестно кому повезло ! Не отчаивайтесь , всё встанет на свои места .
labs forums
Dārgā! Viņi jau sen guļ tev aiz muguras. Tas ir viens. Otrs - tev tāda draudzene nafig nav vajadzīga! Īsta draudzene neflirtēs ar savas draudzenes džeku, respektēs jūs abus! Šitai nav nekāda respekta. Un trīs - Tas džeks ir lupata! Dzirdi? - LUPATA!!! Kārtīgs mīlošs vīrietis nemaz nskatīsies uz citām, kur nu vēl tavu draudzeni! Kārtīgs vīrietis nespēlēs spēlītes un jau sen būtu nolicis pie vietas tava druškas smaidus un iespējas pieskarties, čukstus un vēl sazin ko. Un Pēdejais - saulīt - tas nav pēdējais dzeks uz pasaules :) LAid viņus abus lai iet un sāc smuku jaunu dzīvi. Te nekas nesanāks. Piedod par rūgto patiesību.
Man arī bija tikai viena drudzene pa visu manu mūžu. Salecāmies. Nē, ne dēļ džeka. Dēļ meitenes :p Nekas! Tiku pāri! Nu un? Tagad jau esam laukā no skolas un šad tad sačatojam netā. Nekas! Viss ok! Un aī tev viss būs ok ;) Tev būs foršāks džeks - ar RESPEKTU pret tevi un draudzene ar lielo D ;) ok :)
Sveiki Madam & Sir, Jums ir projekts, par kuru jūs meklējat finansējumu. Diemžēl jums ir atteikušies kredītu bankām ciešās dažādu iemeslu dēļ. Tu esi īpašs, godīgi un ar labu raksturu. Jums ir ienākumi, kas var palīdzēt jums rodas jūsu ikmēneša maksājumu. Nav vairāk rūpes es esmu īpašs ar kapitālu, es vēlos piedāvāt jums kā aizdevumu, sākot no 1000ls līdz 1.500.000ls ar procentu likmi 3%, virs 25 gadiem maksimums, ja mans piedāvājums jūs interesē, lūdzu, ņem mani informé.Veullez sazinājās ar mani par šo e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: (shooper.marc2015@yandex.com) Paldies.
Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.
Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.
Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.
Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.
E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com
Kredīta Godīgums
danielborssert@gmail.com
Kredīts. 3% no procentiem, saskaņā ar aizdevuma summu, jo viņi īpaši nevēlas pārkāpt apstādījumu likumu.
Pasts: danielborssert@gmail.com
Ko jūs finansiāli grūti? Vai vēlaties uzsākt savu biznesu? Šī aizdevuma sabiedrība tika izveidota visā pasaulē ar cilvēktiesību organizācijām, kuras vienīgais mērķis bija palīdzēt nabadzīgajiem un cilvēkiem, kam ir finansiālas dzīves problēmas. Ja vēlaties pieprasīt aizdevumu, atgriezieties pie mums ar informāciju zemāk: harrybeen029@gmail.com
Vārds:
Nepieciešamā aizdevuma summa:
Ilgums:
Mobilā telefona numurs:
Paldies un Dievs svētī
TRUST