draugs mani krāpj

Kāds zin kādu tautas recepti/vai varbūt aptiekas/,lai draugs kādu laiku būtu seksuāli neaktīvs?/nestāvētu/ Jūtu,ka krāpj mani,pazūd pa naktīm no mājām,kad jautāju,neatbild,izliekas,ka viss kārtībā.Kad piedāvāju šķirties,negrib.Tajā pašā laikā veic sexsuāla veida sarunas pa telefonu ar citām,apriebies jau.

vineta , 2012-10-22 18:20:08

Es zem galda!!!:-DDDD

! , 2012-10-22 18:34:17

Tev, Vineta, pašai ir vajadzīga tautas recepte acu atvēršanai. Nevis "piedāvā" šķirties, bet šķiries!!!

Pūce , 2012-10-22 19:12:56

Ir tikai viena droša metode - nodarbini viņu pati tā, lai uz citām pat neskatītos. Ja nevari - atvaino...

Qwerty , 2012-10-22 19:24:19

Krāpj tik tās tos ar kuriem ir GARLAICĪGI :):) Ja garlaicības nav nav iemesla mainīt pret citu.

Lunis , 2012-10-22 20:42:01

Ar skoču 3M šamo pietin :) TAUTAS līdzeklis gan esot kārtīgs santehniskais ARMĒTS un drošs.

Lunis , 2012-10-22 20:44:00

Ka tik nebeidz stāvēt vispār ar tādām metodēm, ko tad darīsiet Vineta?

zika , 2012-10-22 22:21:30

man smieklīgi nav..un tas bija nopietni domāts,cerēju,ka vismaz sievietes mani sapratīs un atbalstīs/

vineta , 2012-10-22 22:53:23

laikam puiku nevari apmierinat ja skatās uz citiem bet tik cietsirdīgi darīt lai nestāv nav labi. tautas līdzeklis ir broma tabletes

Herbe , 2012-10-22 23:32:37

Divi gadījumu IZ DZIVES tepat no Ogres . Kādreiz Ogres centrā mums bija paliels kantoris kurā "Biljarda galds" zaļu virsmu zemām lampām. Izmantoja gan tiešajiem mērķiem gan "Pielāgotiem". Reiz labs čoms no Rīgas palūdza vai nevar šo ielaist "Galdu palietot" vienu nakti esot šim dāma no Ogres . Iedevu atslēgu saku kolēģis no rīta atdosi . Otrā dienā nāku uz kantori , KOLĒĢIS rēc . Stāsta čoma obloms bijis , visu nakti mēģinājis tā šā un NEKĀ , BREŽŅEVS traucēja ! Mums pie sienas virs galda karājās LIELA Brežņeva bilde rāmī , dāmītei licies ka BREŽŅEVS vislaik skatās ko šī uz tā galda mēģina darīt. Čalis attapīgs , ar jaku aizklāj Brežņevu , mēģina atkal . Bet meiča saka NEVARU es zinu ka viņš vienalga SKATĀS ! Bildi nevarēja noņemt bija pieskrūvēta :D :D Otrs gadījums arī no Ogres , kāda beibe pasūta kārtīgu XXX ar sevi , uztaisām ši pasūta kārtīgu izmēru liekas 1x1m bildi. Uztaisām . Domāju kur tad šitādu liks , a šī pati pasaka „Pielikšu guļamistabā pie sienas lai karājās , ja vecis atvilks citu veceni A ŠĪ NEVARES es virsū lūru !” Ka es smējos .

Lunis , 2012-10-23 00:34:23

sāpīgi un skumji
šī problēma ir tik veca kā visa pasaule, mūžīgā krāpšana, otra jūtu aizskaršana
otram taču sāp
vai tiešām nav iespējamas attiecības uz mūžu, ja reiz esi izvēlējies būt kopā ar kādu, kas gan tam citam vai citai savādāks? vai arī jautājums ir par to, ka ir tik grūti atrast sev piemērotu cilvēku it visā?
man gan liekas (vismaz vēl tā ceru), ka kaut kur reti tomēr pastāv attiecības uz mūžu, izjūk attiecības vai ir krāpšana bez izjukšanas, ja tās sākotnēji veidotas, balstoties tikai uz fizisko pievilkšanos, bet kā zinām viss apnīk, arī seks, un, ja cilvēkus nevieno nekas cits kopīgs, tad iestājas garlaicība un tiek meklēts veids no tās izkļūt.
Bet varbūt tomēr tā ir tikai mana cerība, ka kaut kur tomēr vēl ir uzticība, jo vienkārši nav vajadzības krāp, jo vienkārši ir labi ar otru cilvēku garīgi, seksuālās attiecības taču parasti pilnveidojas, kļūstot labākas un augstvērtīgākas

Valda , 2012-10-23 06:57:48

Nolaid arī tu pa kreisi. Varbūt tā iepatiksies, ka par savu to tur čibriku vairs pat neatcerēsies. Tas arī būs vislabākais tautas līdzeklis pašas labsajūtas uzlabošanai.

Emils Hegle , 2012-10-23 09:00:16

Sievietes tevi saprot un atbalsta - ar steigu šķiries no tā tipiņa. Pat nepazīstot jūs ir skaidrs - viņš nav tavu pārdzīvojumu vērts. Tagad šķiet, ir smagi pieņemt tādu lēmumu, bet vēlāk sapratīsi, ka tā ir labākā no iespējamajām izvēlēm. Pajautā savai pašcieņai... Lai veicas :)

Pūce -> vinetai , 2012-10-23 10:14:11

Valda : Ņemot vērā reālo situāciju LV jau krietni sen ir "Norma" , vienam NORMĀLAM vecim vidēji 2-3 sievietes dzīves laikā. Ir valstis , lielas Eiropas valstis kur tā pat tautas tradīcija. Viens vecis un 3 sieviški , sieva , miļķā un uzturāmā . Viena ar otru nekonkurē :)

Lunis , 2012-10-23 10:53:47

luni.tavai sievai novēlu arī labus 2-3 labus mīļākos

luna , 2012-10-23 11:48:14

vispār vīrieši ir izlaidušies...Valdai piekrītu,kāpēc tad dzīvot kopā?dzīvo viens un guli katru vakaru ar citu,tā neviens netiks sāpināts.

luna , 2012-10-23 11:57:17

Nu ja Lunim ir sieva, tad viņai visdziļākā līdzjūtība...

:)) , 2012-10-23 12:48:39

Un ko tu ar tādu nespējīgu iesāksi?

delfa , 2012-10-23 15:41:58

luna : Ar manu lauleni viss O.k es viņu sastapu daudz gadus dzīvojot zemēs kur mani aprakstītais bija "Dzīves norma" , Ņemot vērā manu biznesa specifiku man laulene tādām vajadzībām kā „Vairums iedomājas” nekad nav bijusi nepieciešama , visi bonusi tāpat ietilpa "Ikdienas piedāvājumā" plašā klāstā spēj tik izvēlēties. Latvijas apstākļos problēma ir „Galvās” noteikumu nezināšanā. CITUR „Tā cita” dzelžaini zin ka viņai NEKAS NESPĪD , cilvēkiem ir kārtīgi laulības līgumi kārtīgi sakārtota juridiskā sistēma tur principā „Šķirties” var atļauties tik pilnīgi nabagi vai ļoti turīga publika , pārējiem tas NAV PA KABATAI. Tieši tāpēc jebkura „Mīļākā” zina kas veci viņai nocel nespīd , sievas bērnu tur neviens nepamet , laulene teicami zin ka VECIS jau nav stulbs viņš nevar atļautie un negribēs „Šķirties”. Kurai vajag veci kuru „Nevar nocelt” vai kā citādi pievākt sev . Man šausmīgi ātri apnīk cilvēki , max 2-3 mēneši un LĪDZ KAKLAM , par cik piedāvājums vienmēr bijis neierobežots es i nespringu ~11 gadus. A vot pēc 11 gadiem viena VIENKARŠI neapnika 2-3-4-8-12 mēnešus un varēja palikt. APNIKS nāks cita vietā , bet šauboss. Cilvēkiem jābūt vēlmei būt kopā un justies labi . Sex šai ziņā ir rādītājs tikai SKOPAJIEM un zaļa jaunībā , tur kur es dzīvoju ka gribēji KĀRTĪGI nokniebties cilvēki izsauc labas klases prasmīgu prostitūtu viņa tev realizēs jebkuras vēlmes jebkurā daudzumā BEZ SAISTĪBĀM. Zināt kādi ir biežāk dzirdētie vārdi ko saka LV meitenes ? Uz jautājumu KĀPĒC beigās nāci pie manis „Savādi , vienīgais cilvēks kurš nelūr uz mani kā uz svaigu gaļas gabalu siekala līdz zemei „ :) Man nav tādas nepieciešamības , ja man ko svaigās , es izskatu piedāvājumus , tā bijis vienmēr. Man patīk strādāt ar FORMU vizuālu informāciju , citas vērtības „Iekšējais saturs” nav manā kompetencē .

Lunis , 2012-10-23 15:56:35

delfa : Tu zini savādi bet kautkā parasti LV dzēki kuriem itkā esot bijušas "Problēmas" paklausot manus ņirdzīgois stāstus vienkarši brauc un PĒRK un 9/10 pēc tam saka VECĪT kur tu agrāk bisji visu mužu domaāju ka man PROBLĒMAS izrādas vaina "Beigtajās vecenes" , vuss šancē kā nākas. Ne reizi esi šeit teicai NEESMU NEKROFĪLS mani "Balti līķi" kuri guļ kā beigti neinteresē , tāpat nesmu CELTNIEKS "Betona urbi" tēlot mani ari garlaiko , a voot viss parējais mani Labi relaxsē un ceru vēl gadus 20 irelaxsēs :):)

Lunis , 2012-10-23 16:05:41

Vai tiešām mūsu laikos vēl ir tik stulbas sievietes?

xxl , 2012-10-23 16:10:36

xxl : MUSLAIKOS iekš LV ir SEVIŠĶI stulbas un aprobežotas kā vēl nekad :) Nu nepatīk viens ņem citu :D

Lunis , 2012-10-23 16:20:56

Veči gan bieži nav labāki "Keni" par vietējiem "Barbijām" . Kaut kad viena varen nolielijās esot nogrābusi "Nu tādu čali tādu čali , nu šitādu http://youtu.be/DhiixHM_aAM " , pēc laiciņa atkal saskumusi staigā , uzprasās pie manis uz relaxss tūri un stāsta TĀDS DŽEKS bet beigās čiks. Saku PAMETA TEVI NABADZĪTI ? Nē pati aizgāju , puika nevarējis paiet garām neviena lupatu bodei , zelta bijis vairāk kā uz lauku gastranoma pārdevējas un pie spoguļa esot bijis jāgaida ilgāk nekā uz vīnu :):)

Lunis , 2012-10-23 16:27:50

Toties Lunis ir labākais no labākajiem. Varbūt ņem ciet Vinetu, a? ;)

Pūce -> Lunim , 2012-10-23 18:44:30

Pūce : Nekādu problēmu , tu taču zini jāpierakstās rindā ja ir ko piedāvāt http://www.ogresbalss.lv/?p=2846

Lunis , 2012-10-23 18:54:38

sasmējos par luni..varētu padomāt,ka vīrieši te lv ir tie kārtīgie,luni,arī man ir nācies strādāt ārzemēs,tici man,nekur tādu necieņu pret sievieti neesu redzējusi/kā te,lv/..pati strādāju italy,un neskatoties uz to,ka biju ārzemniece,varēju brīvi staigāt vakaros pa ielu,nebij jābaidās..darbavietā visi ar cieņu izturējās,neredzēju nodzērušos večus ne reizi,tēvi ar sīčiem pilni parki/kas nav lv/..tur sieviete tiek cienīta..a te??? tu vari gatavot,tīrit un mutē skatīties,nolasīt visas vēlēšanās,par sex centies un daries..tak jums vienalga ir slikti..pamēģini šitā tajā paša italy izdarīties..ātri vien ar pannu pa galvu dabūsi,ka maz neliksies..man pašai šeit līdzīgi iet,tā ka nevajag..baro vilku kā gribi,vienalga uz mežu skatās..

luna , 2012-10-23 20:19:08

Parīzē arī sestdien un svētdien parki pilni ar tēviem un bērniem.māminas blakus kafeinīcās malko vīnu ar draudzenēm

../ , 2012-10-23 20:36:32

vot par to arī ir runa,ārzemēs jūties kā sieviete,te tu esi darba mašīna,apkopēja un virtuvene,un centies kā gribi,bezjēgā..sieviešu taču pilna lv,ja kas,paceļu asti un aizeju,nekādas atbildības..galvenais sievietei ieborēt,ka pati pie visa vainīga-ta lieku jautājumu uzdeva,ta piezvanīja reizi par daudz dienā,ta painteresējās vēl par kaut ko utt..da jums tak večiem nekad nav labi..

luna , 2012-10-23 20:44:39

luna : Itālijā laukos tradicionāli ir MILZĪGS vīriešu pārsvars pār sievietēm , tieši tāpēc vēl pirms gadiem 4-5 Latvijas Latgali bija apstājuši bari ar Itālijas lauku reģionu "Aborigēniem" , tādi pāķi par Latgalē bija retums , veseliem bariem ! Brauca alkstošās līgavas lūkoties. Arī Ogrē tādi "Mammas paspārnē" aizsēdējušies Itāļi bija ļoti populāri sevišķi Tīnīšu un 40+ dāmu vidū. Esam uztaisījuši tolaik ne vienu vien desmitu "Dāvanu" Itāļu karstajiem pielūdzējiem no Ogres un apkārtnes daiļavām. TIKAI tur pie visiem labumiem kā CIEŅA pret sievieti jo viņa dzemdē bērnus vēl visa kā nāk līdz ne mazums specifisku "Gļuku" , piemēram MAMA tas ir viss kā "Vīrene teiks" tā arī būs , daudzi "Puisīši" tur dzīvo pie mammas līdz 40 gadiem un tas ir normāli , nākamais posms Austrumeiropas "Krievuška" kurai pienākas nākamai vāķēt apčubināt dēliņu darīt visus mājas darbus kamēr dēliņš lūr futeni :):) Man brālēniem mamma ir Itāliete tēv Vācietis , agrāk šad tad braucu ciemos un sastopu arī lielu baru Krievijas / Baltijas daiļavu kurām nodoti "Dēliņi vākšanai" bet cieņa jā , ja spēj dzemdēt bērnus ESI cieņā jo bērni tur ir viss , bet dzīve nekāda biezā tur gan nesanāk dārgs , medicīna utt. Problēma jau tā ka VAIRUMS LV daiļavu jau nespēj nedz normāli bērnus dzemdēt nedz VĒLAS "Māju uzturēt" slinkas :) Latvijā ir pretēji , te pēc visiem pētījumiem un statistikas tradicionāli ir 1 NORMĀLS vecis uz 3-4 meičām par to tad visas plēšās viena otrai nost ņemdamas:) Nu bet maini nost tak to „Meža skatītāju” , ko mokies . Varbūt neīstā jomā centies , profesionālus sievišķus kuri arī ITĀLIJĀ ir cieņā neviena „Laulene” nepārspēs tas nav iespējams , tas ar nav viņas sūtība , tev noteikti piemīt citas priekšrocības kādas nav citām kuras strādā ilgāku laiku nekā tik „Pirmajā svaigumā” . PIRMĀ problēma ka Latvijā cilvēki saka vienu BET DOMĀ pilnīgi citu. Tas attiecas gan uz ārieni gan daudz ko citu. Man piemēram nereti gadās arī LV pazīt „Visus spēlētājus” gan to kas taka Laulene gan ar „Citas” , parasti tie ir PILNĪGI pretstati. Vēl ko es apbrīnoju LV tas ir tieksmes sevi PĀRDOT par katru cenu pēc iespējas DARGAK un ātrāk , vārda tiešā nozīmē . Nekur ARPUS LV man nav gadījies manīt tik izteiktu māmiņu APSĒSTĪBU iegrūst savas meitas JEBKURAM VECIM kurš vienkārši prasti vairāk samaksas REĀLI UN TIEŠI , ja vēl sevi varēs ietirgot komplektā būs LAIME PILNĪGA. Piķis pāri visam vienīgā mēraukla. Krāp nekrāp , man personīgi tas nekad nav raustījis vienkārši tāpēc ka mani interesē tikai personīgās izjūtas. Un vadies no SAVĀM VĒLMĒM nav jāizdabā nevienam nevienai , visu izšķir slāpes , būs kopā labi neviena tev neko nenoņems vai arī normāls žīdu variants „Maņas - Fraņas pa dienu cik uziet , bet Zara vakarā tāpat pāri visām” , jūs jau vairumā nebesī ka jūs kāds krāpj , bessī ka jūtat un CITI redz .

Lunis , 2012-10-23 21:14:11

../ : Taisnība tasinība un visi jūtas labi :) Vari būt droša MAMMAS galīgi neinteresē "Kāda" kurai nav šo sestdienu un IESPĒJU atklāti pazīmēties. Tāpēc jau viņa arī ir LAULENE + MAMMA jo viņa ir šis privilēģijas:)

Lunis , 2012-10-23 21:28:03

Luni, es Tavus anlalos, degeenerata palagus nemaz nelasu!!!

brille , 2012-10-23 21:45:22

brille : Čukča nav lasītājs , čukča rakstniek !!

Lunis , 2012-10-23 22:21:28

Nu i vaks, brrr.

Fiksaa , 2012-10-24 16:22:33

luni-man radi dz'ivo Latgale,neesmu dzirdeejusi,ka itaalji buutu apseedusi/varbut draudzene ar saviem tur kaazas svineeja paaris gadi atpakal,taapeec kaadam likaas ka pilna latgale/:) un taa jau ari ir-ja viiriets to izdara smalki un taa ka nezin,ka nevar nojaust-cepuri nost,dari.Tas nesaap,ko nezini..

luna , 2012-10-24 18:51:50

o, Luni, paldies par piedāvājumu :* Tomēr nāksies tevi apbēdināt - esmu viscaur atspalvota :D

Pūce -> Lunim , 2012-10-24 21:15:43

Pūce : Mēs jau tik piedāvājam IESPĒJU , izmantot vai neizmantot tas nu gan nav mana kompetence :)

Lunis , 2012-10-24 21:28:44

luna : Tai laikā taisiju daudz visādu ar EU projektiem saistītu darbu Latgalē un bieži startējām no biroja blakus Diton tirgum , tur bija tāda "Tirgus ēdnīca" lēta un sātīga kā jau tirgū mēdžm tur ieturēt "Ātras pusdienas " par 1-2Ls un tad nereti bij vērojami skati TUR ka bariņi Itaļū lauķu ar neticama paskata ŠROT autiņiem kur vienkārši nesarātām KĀ bija nobraukuši ~2000+ Km no savas Itāļu ģerevņas. Reiz Daugavpils nomalē benzīntankā redzējām Alfa Romeo kautkādu 80 gadu modeli kurš pa pusiei bij salīmēts ar brūno pasta skoču , ne ta ka sasists pa ceļam bet GADIEM tāds brauciss pa kautkurieni , apkārt tam grozijās 5 !!! Iztaikti lauku paskata džeki mēginot saprasties ar Degvielas satcijas operātoru kurš runāja TIKAI Krievisku bet Klienti TIKAI ITĀLISKI nevienā citā valodā :):) Tajā gadā šitādus visādus sastapām burtiski katru dienu ceļojot Daugavpils - Rezekne posmā. Smieklīgi tai Tirgis ēstuve bija vērot kā tāds tinīšu barīņs mēģina saprasties ar tādau pašu Kavalieru 30+ bariņu , VALODAS nevienam nekādas tik Krivsiki un Tāliski kā izrādās abas puses "Sarakstos" bij lietojusi Tulkotāju , :D :D Kolorāitākā PRECNEIKU vasara ko esmu šeit LV manijis. Ogrē vismaz tās daiļavas tādas krampīgas ja ne Angleni mēģuina tad tādām kam jau "Perspektīvs medījums" tās jau sāk ātri mācīties Itālū vārdus :D :D

Lunis , 2012-10-24 21:43:33

luni-tad kurā gadā tāds brīnums notika? Man tiešām pirmā dzirdēšana..un vispār,tu gadījumā neslimo ar lielummānijas slimību? Kur tik ieej,jebkurā tēmā,TU jau priekšā..un visu tu zini,uz visu tev ir piemērs,gatava atbilde,vienmēr,izrādās,tev ir pārliecinošs arguments,konkrēts piemērs..bail paliek no tavas gudrības:( kad tu guli,ja aktīvi piedalies vienmēr un visur..Tevi valdībā vajadzētu-varbūt beidzot kārtība būtu:) un par tiem itāļiem..nu katrā tautā ir savs mēsls..bet vienalga ar mūsu izlaistajiem vīriešiem nesalīdzināsi,diena pret nakti. Mums te lv arī ir memmes dēliņi,kuri vēl 40+ turas mammai vai sievai bruncī,it sevišķi ja kādas problēmas jārisina. Tavs runas veids un stils man liekas pazīstams..tu kādreiz neizmantoji nikus Grāfs,un to otru jau aizmirsu?/a par ogres vīriešiem vispār klusēju/

luna , 2012-10-25 09:10:27

luna : Tas bij pavisam nesen 2007-2008 gads ka te bija taka Trekno gadu beigas krīzes sākums :) Dažas lielijās ka esot jau 5-6x bijušas Itālijā "Pie draugiem" :) Katrreiz citiem.
Man vienkārši ļoti plašs darbības lauks dažādas jomās , savulaik valsts un ne tikai mani ieguldīja gana daudz līdzekļu liai īsā laikā spētu "Iebraukt" ļoti plašā jautājumu spektrā:) Es gan pievīlu viņu cerība teicu ka man "Viņu mērķi" nav interesanti , darīšu to ko uzskatu par lietderīgu katrā konkrētā laika posmā :) Tas nu tā . Nē neizmantoju citus nixu , tā parasti dara nekompetenti muļki kuri nejēdz kā strādā WEB komunikāciju sistēmas , "Parslēgties" no viena nixa uz citu prasa pārāk labu sagatavotību un pieredzi KAS uzraiz klūst nerantabli komplicēti un dārgi. Nav jēgas mainīt Nixs ja kāds izņemot tevi oašu var noteikt ka aiz tā stāv viena un tā pati persona. Laukos tādus skatus vērot ir smieklīgi , te visādi deputāteļi , viņu radi un brūtes un kas tik vēl nē veido "Spamu" zem 101 nixa par savus radus interesējošām dumjībām:):) Es gan bieži to izmantoju savā labā , gana labi protu viņu dumjības JEBKURAS izmantot savu mērķu realizēšanai , kādu OT tas gan ir mans biznesa noslēpums :D ;D

Lunis , 2012-10-25 11:10:57

luna : Ja tā vienkāršoti tad "Naivās" psihaloģītes no gara laika un bezdarbības "Cep" provokatīvas dumjības par lumpeņpublikai saprotamām "Aktualitātēm" , viņām savs trendss , man savs :):)

Lunis , 2012-10-25 11:17:04

ierakstiet vēl kāds kaut ko,citādi mēs ar Luni esam okupējuši šo lapu,un pārvērtuši par par savu asprātību lauku:))

luna , 2012-10-25 13:11:36

skaidrs..tieši tajā laikā es arī nebiju lv,bet gan it,t;apēc neko netiku dzirdējusi.Ir doma ziemā vai uz pavasari aizlaist pie draudzenes uz it/viņa tur ieprecējās,foršs čalis/tad vajadzēs pazondēt situāciju pie vietējiem,vai tiešām ir tā,kā tu stāsti..

luna , 2012-10-25 13:20:03

luna : Da neņem galvā , tāpāt esam nojaukuši meitenēm HOT tēmu :D :D , IDEJA par "Ļuno reklāmu" kautkā šam neruļī :)

Lunis , 2012-10-25 14:20:48

Kad netā ieradās Lunis ar Lunu, un tā viņi dzīvo vien otru neiepazinuši klātienē:)

Un Pasaka beidzās , 2012-10-25 15:09:10

tauta-help..,vajag dzīves vietu.Kāds nezin Ogrē kādu māju,vai pusmāju,ko var noīrēt?Bet normālu tādu,lai var dzīvot.ar ērtībām.

luna , 2012-10-25 23:09:14

Parguli ar kadu un pasaki to vinjam

jurgis , 2014-03-04 11:56:29

Parguli ar kadu un pasaki to vinjam

jurgis , 2014-03-04 11:56:30

ja dzeks sljuuc pa kreisi - znachit vinjam esoshaa jau ir apnikusi. rutiina gultaa. pati vainiiga. cik var eest vienu vistu katru dienu. kaadreiz gribas arii liellopa galju jeb smuku cuukas stilbinju :p :)

xcv , 2014-04-25 15:39:51

Tautā lietoja līzekli pieber ar sarkanajiem piprariem apakšbikses, un tici man pēc šā viņam tiešām neko negribēsies, sāks kasīties, un būs bai tev pateikt, ja pateiks tad nekrāpj, jo nav jau no kā baidīties!!!

AI AI AI , 2015-01-15 19:20:46

Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.

Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.

Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.

Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.

E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com

Anthony HH , 2017-08-06 16:34:57

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet