Palīdziet!
Man ir tada situācija, kad esam kopa ar draugu un mūsu nākotne solījās būt gaisa, bet tad kādu dienu viņam saka nākt sms par to, ka es vinu krapjot, ka meloju utt.sms nāk neregulari, un tada veida pamatīgi boja mūsu attiecības.Itka salabstam un vis solas būt labi, un tad atkal pienāk kada sms un viss aiiet vecajas sliedēs.Esmu izmisuma, ka mans liktenis ir sveša cilveka rokas un pati esmu bezspecīga.Uz to nr esmu centusies zvanit no neskaitāmiesm citiem nr-vnk necel.iesakiet ko es varētu darī!Kā varētu noskaidrot kas tas ir par cilvēku????
Ir divi varianti - džeks ir totāls stulbenis un/vai tuvredzīgs idiots vai arī jana tiešām krāp un mēģina visu noslēpt :D :D ko iesākt? ja tavi skaidrojumi nelīdz, tad met to čali pie malas. Vispār pēc teksta izskatās ka esi padsmitniece, tāpēc tev na ko zaud;et
Mņe bi vaši prabļemi :D
Kāds/kāda grib izjaukt Jūsu attiecības un ja jau Tavs draudziņš ir gana glups, lai ticētu, nu tad lai tinās ellē ratā!!!
jums abiem jāiet atkal uz bērnudārzu ...
manuprat te cilveks vairak gribeja zinat vai ir iespajams uzzinat kam pieder tas tel nr!
bet laikam jau ja tas nav pieslegums tad nekadi
Tā situācija ir nedaudz savadaka, neka vnk izlasot var likties!
Bet ja man galvenais jautājums taka bija vai zinot tikai tel.nr var noskaidrot kam tas pieder, vai varbūt atrašanas vietu??
lai draugs aizsuta slepenajam sutitajam SmS ar tekstu"sniegsim polcijaa iensiegumu par cienas aizskaroshajam iszinam"...
Ko tas dos, ja zinās? Nesaprotu...
Un policijai tādi iesniegumi nav jāizskata, iedod labāk KNĀBĪ!
Skata gan menti lietas par isziņām. Galā vairumā gadijumu būs pats tavs PASTULBAIS draugs vai kāds viņa tikpat pastulbs drauģelis. No šitik greizsirdīgiem idiotiem labāk tālāk PILNĪGI NOPIETNI ja jau tas tik slimi ka par muļķigām isziņam cepās vēlāk būs tikai sliktāk:) Labāk met to traktoristu pie malas un ņem ko saprātīgāku. Nebūtu draugs lupata un mīkstais pats sen būtu atradis kas tev tās isziņas sūta. SŪTĪTĀJI parasti nav darītāji , visas REĀLĀS lietas notiek klusu vai SKAĻI ka nevienam neienāks ne prātā kā ir patiesībā :):) Liec jaunu bildi iekšā un SĀC NO JAUNA :):)
Būtu muļķīgi ļaut kādam(kādai) jaukties savā dzīvē.Pat ja draugs nav īstais, tas jāizlemj pašai bez svešiem sms un gudriem luņiem. Iesaku saitā www.numuri.lv uzzināt operatoru un tam prasīt padomu.
Nezinu, par kādām īsziņām tev un ko skata, bet par cieņas aizskaršanu neskata. Nemāni tautu...
? , 2011-11-10 18:07:37 : Kas kuram cieņa . Tekstiņš "Es tevi izdrāzīšu 3x kā iepriekšējo reiz " mierīgi var nokvalificēt kā draudus un skatīs :):) Istenībā jau pēc garstāvokļa un papildus darbu nevienam jau negribas:):) Visi slinki kā es :)
Greizsirdīgi cilvēki tas ir vāks , ir nācies novērot ka daudziem viņus patīk kaitināt. Man reiz bij dara kolēģe pilnīgi pelēka pele ja neskaita ka nelieka auguma rudmate , vecis šai bija kārtīgs divmetrīgs bullis pietam paresnss. Drūmākās greizsirdības scēnas ar mēbeļu lauzšanu un trauku plēšanu tur gāja valā regulāri , pati dāmīte neko viņa klusēja un pat netasnojās , viņas 2m 150kg būllis bauroja kā vērsis un pašuzskrūvējās. Motīvs un "Mehānisms" atklājās bezmaz pēc 10 gadiem. Šiem bija sīkais meita 2-3 gadus veca sīkā , tā ik pa brīdi izspļāva "Perles" no serija , atbrauc ar muteri kautkur no laukiem vai no draudzenēm , papucīts sagaida šās uz sliekšņa jau ka allaž visai uzskrūvējies ja beibe nebij bijusi "Kontroles" robežās. Tad nu papusis sagaida sievu ar sīko un grasās celt sīko ipā un sikā izplēš rokas un teātrāli noskaita "Paņem mani vīrieti!" vecais protams komā , tiek lauztas mēbeles un dauzīts sienu apmetumss. Un tā GADIEM :):) Kamēr kautkā sanāca ka SIEVASTĒVS bij atzinies ka šis pa kluso sīkajai tur iebaro tādsu tekstiņus SPECIĀLI lai kaitinātu savu pastulbo znotu.
"izdrāzīšu" nozīmē, ka iesaistīti galdnieki?
? , 2011-11-10 20:45:20 : Tur jau tā lieta ka visu var intrepretēt pēc sirc patikas:):)
Luni Tu visām iesaki pamest vecos un meklēt citus. Varētu padomāt ka tas ir tik vienkārši.Piemēram: u mani nemtu ar 3 bērniem? Bet kā es varu zināt ka tas nākošais nav sliktāks vai tāds pats kā iepriekšējais.
Sākumā jau viss ir skaisti, bet kaut kā vēlāk tas viss ir savādāk.
diinaa : Tu zini es pēc sevis spriežu , man nekad nav traucējuši draudzeņu bērni tie man bijuši labi čomi , SKUMJĀKAIS ka izrādos labāks čoms par personīgajiem vecākiem , spriežot pēc tā ka vēl šodien nereti nākas risināt visai privātas viņu dzīves problēmas. Nez kāpēc tās uztic man bet neuztica seņčiem. Nevaig domāt "Kas mani ņems" , vajag padomāt KĀPĒC lai neņemtu? Ja tomēr redzi kādu objektīvu iemeslu varbūt var to novērst BĒRNI pilnīg noteikti NORMĀLAM vecim nav traucēklis. Pietam tev biški lūzerisks formulējums "Mani ņems" , kāpēc tev liekas ka TEVI kādam būtu jāņem , ņem TU kādu un štuko VAIG NEVAIG tev tādu ?!:) Latviešu sieviešu raksturīgākā kļuda ir PĀRĀK AUGSTS un PĀRĀK ZEMS pašvērtējums. Lielāko ties tāds kurām ir PĀRĀK AUGSTS paršvērtējus PA VELTI nevienam nav vajadzēgas , visādas ambiciozas karjēristes. Tieši tāpat arī ar pārēk zemu "Ko tad es kas mani ņems" nu takš kāda tak esi bjusi tīri noderīga ja reiz 3 bērni. Man ir burvīga radiniece viņai arī 3 bērni PIETAM katrs no sava veča , kad uzzināju viņas vecumu NENOTICĒJU forša atraktīva SMUKA un saprātīga pēc skata ~30-40 pilnīgi reali , arī peldkostīmā . Beibe nevar joprojām atkauties no čaliem 25+ isstā stiešam SALDA Oga. Tantei reāli pēc pases 51 gads!! Vecākajiem bērniem jau 22-25 + jaunākajam 13 :):) Es pilnīgi nopietni iesaku nevilkt kaķi aiz astes NAFIG visādis lūzerus ar kuriem jāmokās un nervi jābojā:) Smieklīgi bet Latvijā daudzas lielas problēmas ir DĒĻ STULBUMA un slimas sabiedrības , piemēram Francijā man kolēģiem bij izcilas ģimenes kad ar laiku iebraucu sistēmā man tā patika arvien labāk un labāk. Normāla turiens vidusškiras vecim parasti ir 2 sievietes , Sieva + mīļkā ne visiem bet daudziem tik daudziem ka tas tur ir pilnīgi ikdieniški. Turīgākiem ir parasti 3 sievietes , Sieva + mīļkā ar bērnu + uzturama jauniete no provinces kas NAV mīļkā :) Un visi laimīgi laulenes npamet ārkārtīgi reti ja ar BERNIEM nezmaz nekad , mīlākās nevins neprec , skuķiem pakaļ neskraida :):) Tur vēl ir intresanta fiška , nezinu kā lai nosauc latviski , koroče prostitūtas ar 1-2 klientiem pilnīgi OFICIĀLI ar visiem papīriem un atļaujām kā jau pie viņiem , bet piemēram kundzite bezmaz 20-30 gadus "Strādā" audzina bērnus un uztur viņu "Prostitīcija" ar 1-2 pastāvīgiem klientiem:) Es par ko , par to ka "Veči iet pa kreisi" jūs tas TRACINA nu kapēc ši iet pa kreisi nu PA MAZ / Jaunakas patīk , būtu normāli šis pilnīgi bez stresa ar ietu "Kur saldaks" bet tev no ta nekadu problemu jo PROSTITUTAS NEPREC viņas izmanto :) Pašai būtu par "Isu" mierīgi ar varētu nošļukt bet ar bez "Talejošām sekām" :):) Uztveriet dzīvi brīvāk , nu nav cilvēki jātu sev klāt ar VARU / TIESU nu bet tas ir lieka nervu čakarēšana kā saka "Ar varu mīļš nekļusi" :) Ar trakajiem nav ko pīties pie viņiem turēties. Veizbeidzot JA TOMĒR nevarēsiet viens bez oytra iztikt NĀKS ATPAKAĻ:):) Tā r notiek , man labiem čimiem ir VĒTRAINA ģimenes dzīve slavenais holivudas hīts "Paradums precēties" nobāl , cilvēkli nepilnos 30 gados 3x precējušies SAVSTARPĒJI. Un dzīvo laimīgi ES DOMĀJU :):)
diinaa : Izlasiju to tekstu , KĀPĒC tev liekas ka tev kautkur JĀIET ? Paliec kur esi , viss pārējais jau ir VIŅA problēma :)
Paldies par padomu viss ko tu saki jau ir taisnība.
viselemetaaraak ;nomainat telefona numuru.