meklēju juristu

Varbūt kāds varētu man ieteikt labu un nedārgu juristu kurš veiksmīgi veic lietas kas saistītas ar alimentiem un šķiršanos utt.

diinaa , 2011-11-08 21:32:37

Labu...un nedārgu...

Laura , 2011-11-08 21:51:35

uzraksti iesniegumu tiesai un gaidi....būs nedārgi

nesaprotu , 2011-11-08 21:53:15

diinaa : Prieks kam tev Jurists , kā jau pareizi saka IESNIEGUMU un viss notiks. Nu protams ja esi normala latvju zoss kas velas uz berna rekjina zalji uzdivot pati tad naksies patereties sirsnigi.

Lunis , 2011-11-08 22:18:43

Varu ieteikt SIA "Avotiņas un Cupika juridiskais birojs" Ogrē, Brīvības ielā 22, 2.stāvā. Tālrunis 29479882. Protams, kas kuram ir nedārgi...Viss atkarīgs no lietas apjoma, jo uzturlīdzekļi un šķiršanās lietas ir dažādas.

Ivanda , 2011-11-09 00:00:40

pieprasi uzturturlīdzekļus, tad normālam vecim vajadzētu sākt rīkoties un risināt pārējos jautājumus.

diinai , 2011-11-09 07:43:34

es vienmeer braucu uz salaspili, tur ir loti labs jurists vitaalijs! paliidzeeja nokaartot ljoti gruutu lietu, un samaksaajaam 70ls ieskaitos notaaru

lola , 2011-11-09 08:39:01

Kāpēc tādi stereotipi, ka uzturlīdzekļus tieši no veča jāpieprasa? Protams, ja tie ir domāti bērniem...

jo-jo , 2011-11-09 11:42:24

jo-jo : Vispār jau LV likumdošana šai ziņā ir unikāla , pirmkārt uzturlīdzeklūs var pieprasīt kaut līdz sirmam vecumam , gan vecāki gan bērni visi kam nav slinkums. Tāds skaļākais piemērs bijušais prezidents Zatlers kura tēvs kurš bija pamertis ģimeni vēl Zatleram bērndarzniekamesot , pieprasīja un panāka ka toreizējais PREZIDENTS bija spiets viņam maksāt regulārus uzturlīdzekļus. Tas tā ņirdzīgs bet pilnīgi reāls gadijums. Daudz krutāk piemāram ir LV iespēja vēl 10 gadus pēc Laulības škiršanas pieprasīt sev matereālu kompensāciju , piemēram esat pliks un nabags noškiraties no sava bijušās un pēc piemēram 9 gadiem klūstat par "Bilu Geitsu" , tad lūk jūsu "Bijušie" var līdz 10 gadiem pieprasīt "Padalīties" ar viņiem labumoss , ir bijuši precedenti arī šai ziņā:)

Lunis , 2011-11-09 12:15:11

Ja ņem vērā to, ka uzturlīdzekļus saņemsi ne vienu gadu vien, tad domāju, ka ir vērts noalgot juristu, netaupot naudiņas.
To LUNIS: pats Tu esi ZOSS! Pamēģini izaudzināt kaut vienu bērnu pats!!!

Oga , 2011-11-09 12:16:22

Luni! Kādēļ tev šķiet, ka sievietes, kas vienas audzina bērnus, ir zosis, bet tēviņi, kas klimst riņķī "ražodami" bērnus un pēc tam zinis nelikdamies par viņiem, ir godājami daudzbērnu tēvi un nacionālie varoņi?
Nu īsts lunis tu esi...

Oga , 2011-11-09 12:38:42

pienjemu ka pilns nets ir ar paraugiem kaa vajadziigos dokumentus sagatavot

de vaškevics , 2011-11-09 12:39:17

Oga : Nu redz Latvijas reālitāte ir tāda ka ŠOBRĪD vairumā bērnus vieni paši audzina tieši Veči , daiļavas zūd tālēs zilajās pie "Vieglākas dzīves" . Ja par audzināšanu nu kāpēc nezinu man ļoti tuva paziņa audzina viena savu sīko , pilnīgi viena radu viņai nav un draugu tapatās ja neskaita mani ļoti mērķtiecīgs un darbīgs sieviškis apsalūti neizturāma sadzīvē maita taču izcils darbinieks . Nevienam vecim tādu nenovēlu bet nevienam tādu darbinieku neatdošu maksimāla atdeve un kompetence darbā :) Sīko sagādāja tāpēc ka SAGIBĒJĀS tādu draudzenēm bija pašai ar sagribējās , sagādāja vecis simt gad bij vajadzīgs. Pēc 10 gadiem sākās krīze un šamā pārdomāja un ar vienreizēju spēku sāk šo meklēt rokā pa visu pasaule PRINCIPA pēc pat uzraka kautkur otrā pasaules malā vārda tiešā nozīmē , izgāja visas tiesas un valtss šai taga maksā kautko sīki. Tādu ir VAIRUMS , pati uzplijās sagādā un pēc tam roka apakšā:) Bet tā ļoti jauka būtne , izcils speciālists. Lai sagādātu bērnu cik lidz šim novērots vajag divas puses , veči parasti ar bērniem nemētājās taču meičas bieži vien tādus vēlās par katru cenu no pirmā pretīmnācēja vienkarši JEBKURA , nu ja tur reiz esi bijusi tik stulba vai sautīga nu tad pati arī ar viņu krāmējies.

Lunis , 2011-11-09 13:22:44

ko esi saēdies,ka tādas muķības gvelz?????

lunim , 2011-11-09 13:49:07

2011-11-09 13:49:07 : Kas tieši tev liekas muļkibas? Mans uzskats ka bērnus jāatstāj tam kurš vēlās tos uzturēt , nevar uzturēt nevēlās lai staigā uz visām četrām debes pusēm.

Lunis , 2011-11-09 13:53:42

Vēlme uzturēt ne vienmēr saskan ar iespējām. Kāda paziņa saņem uzturlīdzekļus meitai 35 latu apmērā. Meitēns jau tīņa vecumā, uzturi nu... Tēvs bērnu regulāri apciemo vārda un dzimšanas dienās (par tiem pašiem 35 latiem vēl galds jāsaklāj un viņš jāpacienā) un uzskata, ka ar 35 latiem mēnesī jāpietiek, jo, lūk viņam ir cita ģimene, kur aug vēl viena meita, viņam ir mašīna, kurā jālej degviela, viņam ir kredītā pirkts dzīvoklis utt. ut.p. Tas, ka arī mammai ir visi šie paši izdevumi jāsedz, nevienu neinteresē viņai JASPĒJ uzturēt savs bērns, viņai neviens neprasa, var vai nevar un kā tiek galā. Un šis nav tas gadījums, kad bērns piedzina tikai tāpēc, ka māte tā gribēja. Tas bija abpusējs lēmums un tobrīd neviens neparedzēja, ka tā ģimenes dzīve galu galā neizveidosies. Un vēl - dīvaina piezīme - lai uztur, kas vēlas, bet ja nevēlas neviens, ko tad, lai bērnu uztur valsts?

to Lunim , 2011-11-09 17:27:31

2011-11-09 17:27:31 : PRECĪZI mani saprati , tas par pēdējo daļu , tiešām esmu baisā totalitārisma piekritējs , uzskatu ja cilvēki nav spējīgi vai negrib savus bērnus uzturēt tie valstij ir "Jaatsavina" . Viņi jaaudzina valstij maksimāli izdevīgiem mērķiem būtībā pilnībā jāizolē no saboedrības jāizglīto valstij nepieciešamās jomā maisimāli iespējamā apjomā . Būtībā izejot no fiziskiem rādītājiem un inteekta jāaudzina valstij 100% uzticami cilvēki. Tā to dara dauzdās pasaules valstīs , tāpēc praktiski nekur attīstītās valstīs nav nekādu bērnunamu utt. Vienkarši valsts reāli zin ko ar viņiem iesākt. Būs šai gan izcili sagatavoti militāristi gan zinātnes spīdekļi gan politikas un drošības speci . Teicama atbilde "Mēs jau vissu bērniem" , nevari NEKO DOT Valsts doss visu kas nepieciešams. Šī ir pārāk maza valsts lai varētu tā izniekot cilvēkus , ļaiut lai kautkādi lūzeriu čakare CILVĒKA - VALSTS BAGĀTĪBAS likteņus :) Tas tā , protams mans specifisks skatījums. Bet par visu iepriekšējo nu jaa IKDIENOŠĶS stāsts , mīla pagāja un taga notiek "Mocišanās" . vartēji jau nežmiegties ņemt nākamo veci pie rokas , tev tač viss savās vietās cik atceros :)

Lunis , 2011-11-09 19:16:45

Man pilnīgi nopietns padoms NAFIG jums tie "Bijušie" vajadzīgi , ar lielām klapatām izsitīsiet no viņiem nieka 35Ls , pēc tam vairumā gadijumu par to vēl būs 101 problēma ar sīko ar jāļauj tikties , būsiet "Sliktā mutre" un muždien JAUKAIS svētdienas tētis . Nu ja negrib maksāt PATS vai jūti ka negrib maksat NAFIG VAIG , nebūs nekādu problēmu nākotnē. Labāk spiediet uz JAUNAS DZĪVES sākumu , nu tač neesmu sastapis nevinu PILNĪGI nederīgu sievišķi ar bērniem , tā tak sava vaida kvalitātes zīme MUSDIENĀS , pie reizes tas kurš nevarēs jūs akceptēt ar visu sīko NEBŪS ĪSTAIS arī jums pašām pilnīgi droši:) Labāk koncentrēties uz NAKOTNI un pagatnei uzspļaut :) Ticiet man JA NEGRIBĒS MAKSĀT nekas neviena tiesa nekadi citi "Dienesti" neizspiedīs ne saņķika lai kāds ar būtu tiesu un kāds lēmums.

Lunis , 2011-11-09 19:25:10

Niškiries , iesniegumiņš par "Alimentiem" un miers , tam nekādu advokātu un liekus tērīņus nevaig.

Lunis , 2011-11-09 19:26:50

Viegli pateikt aizmirsti pagātni un skaties nākotnē, bet ir taču dažādi apstākļi. Piemēram, man viņš negribēja atzīties, ka viņam ir mīļākā līdz pēdējam mirklim. Diemžēl ir sanācis tā ka es dzīvoju viņa seņču mājā un man no šejienes ir jāaiziet, bet bez naudas es dzīvokli nenoīrēšu. Un vispār kāpēc man vienai jāmaksā par to ka viņš nodzīvijis ar mani 8 gadus izdomāja aiziet pie citas. Man vienai par 2 viņa bērniem jārūpējas?Tad jau sanāk ,ka vīriešiem nav nekādas atbildības un var darīt ko grib?

diina , 2011-11-10 22:08:42

diina : Isti neizprotu KĀPĒC tev kautkur būtu "Jāiet" , paliec kur esi , nu tā jau VIŅA problēma kur likties ar SAVU JAUNO :):) Domā ka VIŅA seņči būs baigā stārā ka tu ar 2 mezbērniem tīsi makšķeres:) Kāpēc tev tik traki satrauc ka šam ir "Miļākā" tevi tas kaut ka traucē ?:) Tu esi SIEVA vīna tik un vienaigi "Miļākā" ja kas viņu izmetīs kā noietu etapu bet no teviss diez vai škirsies:):)

Lunis , 2011-11-11 00:04:32

lasu un brīnos par tavām muļķībām!!!! komentē lietas, ko pārzini!

lunim , 2011-11-11 08:53:39

2011-11-11 08:53:39 : Man šai jomā plaša pieredze , tu domā "Lēts" jurists tur ko līdzes , NELĪDZĒS , ja negrbēs neviens nemaksās pilnīgi neko lai kadi būtu 10 tiesu lēmumi. Piespiest to darit nebus pilnīgi nekadu iespeju NEKADU. Tas ka tev bus TIESAS lemums kautko maksat ir TUKSJ PAPIRS Latvijas varianta. Zinasi ka tev "Pienakas" un tas arī viss. Valsts labakaja gadijumā maksās no "Uzturlīdzekļu fonda" kautko bērniem. Es tev piemera pec varu aprakstit tepat Ogres piemeru , man laba čomen izdomaja izmest savu lauleni čali kurš uz viņa rēķina bija dažus gadus dzīvojis , izmeta ar . Džeks kā gāja tā aizgāja , viņa protams iesniedza visus papirus iztereja čupu piķa JURISTIEM un rezultats "O" , čalis protams nekur nestrada , viņam nekas nepieder nekur vīņš nebrauc un viņam nav neka tada no ka varetu piedzit atņemt un iegut. Dzīvo viņš pie sievas 1:1 KLONA , sievietes kura protams APSESTA ar viņu tiktal ka visados veidos cenšas lidzinaties BIJUŠAI skats , manieres VISS !! Berni vinai ari ir 1:1 vecuma ka "Bijušai" , kad es viņus satiku es bij mēms butiba dzekam nekadu kreņķu šamam ir 1:1 bijušās sievas un ģimenes kopija un 1:1 dzīvesveids . Neviens no neskaitamiem algotajiem juristiem , tiesas lemumiem , tiesu izpilditajiem NEKO nav spejiss panakt. vinam vienkarsji NEKA NAV :) Dzivo vins jauki un par dzivi nesudzas pilnigi viss TAPAT ka iepriekseja gadijuma PIDER vinja pasreizejai draudzenei. Bijusi savukart viena pati uztur bernus maksa kreditus un LOTI NOZELO ka izdeva milzu pikji par PILNIGI neko vinai nedevusjiem "Lemumiem" . Liksums nosaka ka Uzturnaudu var pieprasit , PIEPRASIET tam nav nepieciesjams jurists bet gan iesniegums tiesā , tiesa 100% nolems jums par labu. PAREJAIS buss pilnigi tuksja LAIKA / NAUDAS teresjana ja viens BIJUSJAIS nav vietēja meroga BZINESA haizivss ar lieliem ienakumiem un plasjiem ipasjumiem. TADI parist paši labpratigi maksa saviem berniem jio IR KO ZAUDET , tadi kuri nevellas TO NEDARIS un ka jau teicu nekas to nespes piespiest darit. Tapec ar Idiotiem vai nu PA LABAM vai NEKA :)

Lunis , 2011-11-11 10:21:55

Visas lietas jasaprot viens KAD NO TA LABUMS , kāds bus labums no ilgstošas tiesāšanas ar cilvēku no kura nav ko pietiesat , vai kurš dara visu lai NEKO nemaksātu ? Juristiem jaterejas un ne maz un rezultātā "Taisnība uzvarēja" un labums NEKADS. TAISNIBA uzraves ari vienkarsji ar iesniegumu pie skirsanas par pieprasitajiem uzturlidzekliem , tiesa bez kada "Advokata" pienems sadu iesniegumu un gandriz 100% pienems tadu lemumu. Viss parejais ka aprakstiju GRIBES MAKSAS , negribes NEMAKAS :) Es gan isti nesaprotu kapec kundzite grasas PAMEST MAJU ar berniem , lai turpina dzivot , neticu ka met laukā :) Ja metīs šaubos ka zem koka. Man visi pazinjas kuri ta taikt "Gajusji pie citam" atstaj bijusjam tur kur dzivojusji ieprieksj.

Lunis , 2011-11-11 10:45:45

Diānai ieteiktu aiziet uz sociālo dienestu 2.stāvā pie Ilonas Reinholdes, viņa ir ne tikai sociālā darbiniece, bet arī juriste, man viņa ļoti palīdzēja ar dokumentiem un arī visu izskaidroja, kā labāk rīkoties.

Ilva , 2011-11-13 13:44:12

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet