Iesaku izlasīt

Sveiki. Šodien izdomāju, ka būtu interesanti pastāstīt par manu bērnību. Bet ne to bērnību kura skar tikai mani, bet kura varētu būt bijusi saistīta arī ar jums. Šajā rakstā es publicēju lietas un spēles, kuras man asociējās ar manu un ļoti iespējams, ka arī ar jūsu bērnību.
Kubiks rubiks. Zinot to, cik šo mantiņu tika pārdots visā pasaulē, tad nav brīnums kāpēc viņa ir nonākusi arī manās rokās. Bērnībā tā bija vienveidīgā grozīšana, taču tagad jau var sacensties ar skolasbiedriem uz laiku :D

Novuss. Lēnām augot, manā dzīvē ienāca arī šis. Šī spēle man iemācīja to, ko visi sauc par haļavu.

Manuprāt, populārākie elki tajos laikos. Pokemoni un digimoni. Personīgi es atceros tos laikus kad man bija tāds režīms. 8-14 skola, bet 16:00 obligāti multeņu laiks. Nereti šīs multenes arī bija pokemoni.

Mainīšanās ar uzlīmēm. Cik, gan populāra šī nodarbe bija agrāk! Gandrīz katram bija savs uzlīmju albumiņš, kuru viņš lepni rādīja citiem, kā arī piedalījās mainīšanās darījumos.

Monopols. Spēle, kura mācīja racionālāk domāt un veikt pirmās mahinācijas ar naudas līdzekļiem :D

Kaučuka bumbiņas. Bieži vien tikko iegādājās kādu, tad nepaiet ilgāks laiks, kad tā jau ir kaut kur pazudusi.

Kā jau puisim, man arī bija bumbiņpistole. Ar šito verķi rokās es pirmo reizi iepazinos ar reketu :D (vai ne) Patiesībā sacaurumotais papīrs un dažādas bundžas ir manas trakākās
Radio vadāmās mašīnītes. Es biju tas laimīgais kuram bija veselas trīs. Ķūningotas ar uzlīmēm pēc īpaša pieprasījuma. Pa kādām tik vietām nav mēģināts braukt. Patiesībsakot, viņas vēl joprojām rada manī interesi.

Tamagočī. Nevarētu teikt, ka tā bija mana kvēlākā aizraušanās, taču ja visiem tad arī man to grībējās. Atceros, laikus kad skolotājas karoja ar šīm mantiņām.

Bērnība, manuprāt, tomēr ir tas jaukais kas mums katram ir. To novērtējam mēs par vēlu, t.i. tad kad esam jau lieli un saprotam, ka nu ir laiks vibratoram. Paldies, ka klausījāties manī, vēlētos sagaidīt kādu stāstiņu arī no jums. Anna

Anna 90 , 2011-06-07 11:47:48

kā jau puisim, tev Anna, kā ir ar dzimumu?

psihs , 2011-06-07 12:02:51

psihs------- ;-D ;-D ;-D ;-D

4apa , 2011-06-07 13:13:38

:D:D:D:D:D

Prieksnieks , 2011-06-07 13:45:29

es esmu vecaka, man daudz kas nebija no si
bija -kalendarisi ar kakiem utt
aploksnes
mazas lellites-ta saucamie pupsiki
papirisi no konfektem un koslajamam gumijam

mazulite , 2011-06-07 14:29:10

Manā bērnībā bija visss sākot no spelem beidzot ar celojumiem un gramatam , bija ari Kino , Ogres kiniti pat pamacijos un bix pastradaju. Ko es taga atceros NEBIJA TV jo tur iznemot "Dailslidosjanu @ Gulbju ezeru @ runajosjas galvas" neko neradija , skatoties cik publika musduenas trula un aprobezjota VAINA iespejams ir TV , tas vinigais kas mana gadijuma izpalika , cits viss ka kadreiz ta taga.

Lunis , 2011-06-07 16:34:04

Nu ir tā reize, kad piekrītu Lunim, īpaši par daiļslidošanu un Gulbju ezeru, nu bija jau arī hokejs un futbols..., bet diskusijas aizsācējai - bija gan novuss, gan monopols, vēl bija laba lieta - galda teniss, bija arī kaučuka bumbiņas, kuru fascinējoši neprognozējamais lidojums padarīja šo atrakciju ļoooti interesantu, bija Ogres stadions, stipri švakākā skatā , kā tagad, bet tāds "tamagoči" gan nebija pieejams...

daudzpunkts , 2011-06-08 08:11:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet