Anālais sekss
Mēs ar draugu gribam paprovēt anālo seksu, bet baidāmies. Mazu instrukciju atradām internetā , bet ar to ir par maz. Varbūt te ir kāds zinatājs ?
Luni?
Kurš tad kuru - Robinsons vai Piektdienis?
Brand New : Kolēģi priekšnieki man regulāri pārmeta "Tu tāds nemoderns vieni skuķi pa tavu studijas dīvānu vārtās" vaig būt modernam , ar pareizo publiku ietusēt kopējam biznesam tas tik par labu nāks, uz ko es vienmēr atbildu VAI cienītie galvenais lai jūs moderni tad man skuķi nekad neizbeigsies , visi būs moderni , meičām vairs nebūs izvēles būšu es viens nemodernais palicis , pie tā ar palikām:) :):)
kādu vēl instrukciju tev vajag, saziepē un vālē
sev vai tev?
mjaa ....
Paņemiet Luni priekšā ....
DRAUGS DRAUGAM LAIKU KAVĒ,DOD DIRSĀ UN SLAVĒ!
sapnoju ka gredzens pirkstaa pamodos bet pirksts bij dirsaa!!
Pareizi jau raksta, par to pirkstu. :-) Ja patiešām abi to velaties mēģināt, tad metodiski, mīlēšanās laikā, vajadzētu puisim ar pirkstu(noteikti mitru!) masēt caurumiņu. Tad pēc izjūtām - dziļāk, dziļāk... Pirmajā reizē, kad tas notiks(pa īstam), varētu būt sāpīgi, jo vēlaties kaut ko sev uzspiest. Vismaz spriežot pēc jautājuma būtības, jo visam jau būtu jānotiek organiski. Taču visā visumā sievietei tas ir tikpat patīkami kā vagināls sekss - klitora(tāds paliels sievietes orgāns ar mazu tā redzamo daļu, kā aizbergs) viena liela daļa atrodas starp abiem caurumiem... Lai veicas! :-)