Nesaprotu.

Nesaprotu.Džeks man piedāvā tusēt,pateicu,kad pēc 3 dienām pateikšu atbildi,vajag kārtīgi padomāt,bet tas jau nakošajā dienā ar citu...tas būtu nekas,bet esmu ieķērusies viņā,greizsirdība rāda savu. Ko darīt? Kā aizmirst?

Karolīne , 2010-05-25 21:07:07

Latvijā šai ziņā LIELA konkurence , tie kuri nav dauņi, dzērāji un divpirkstu pierītes ir uz izķeršanu :)

Lunis , 2010-05-25 21:11:42

Milja,meiten,kam tev tadu kuili?! Labak megini aizmirst,jo ar tadu nekas labs nebus. Uzvelc mini,uzkraso lupas un uz prieksu dziivee. Saku no presonigas pieredzes,man ta ir bijis,kad kluba bija jaskatas,ka mana miila spaidas katra sturi ar citu skukji... :(

Beibe , 2010-05-25 22:04:10

a kas tev bija mēnešreizes, ka vajadzēja 3 dienas laika pārdomām?

:):) , 2010-05-25 22:04:50

Vai tad meičai bija jāskrien pēc pirmā svilpiena? Tak neba nu konkrētais "Džeks" ir pēdējais pieejamais vīrietis uz zemes un citu nebūs ;))

to :):) , 2010-05-25 22:39:05

Citējot Luni,... "tie kuri nav dauņi, dzērāji un divpirkstu pierītes", rodas vēlēšanās pajautāt, vai ta citādi Latvijā vispār vēl atronas?

kkā nav gadītījies redzēt vai vismaz dzirdēt par kādu, kas kādā no šīm trim minētajām kategorijām nebūtu ievietojams. Bet nu par to konkrētā "džeka" neuzticību, pašas latvju dāmas vien vainīgas, ka tik viegli "dabonās". Kā viena grib 3 dienas padomāt, tā 10 citas jau pašas zvanās un nabaga latvju daunītim nekas cits neatliek kā vismaz kādu vienu iepriecināt līdz šai nesanāks padomāt, un tad jau arī pārējām 9 tiks.
Tā ka meitenes paskataties pašas uz sevi

apmeklētāja , 2010-05-25 23:01:36

Ko tik jūs nedarat lai tiktu pie KONKRĒTIEM dzekiem , ikdienā redzu un nereti sausminos:):) Dzeki gan tā vēsi nav manīts ka pārāk stresso pēc konkrētām beibēm:) Ir protams visādi "Narcisi" bet tie parasti ir tik patmiligi ka vairak intresejas vispar PAR SEVI neka skuķiem kā tādiem:)

Lunis , 2010-05-25 23:02:59

apmeklētāja : "tie kuri nav dauņi," ir ir bet uz izķeršanu:):) Pārējā tev pilnīga taisnība:)

Lunis , 2010-05-25 23:57:19

Luni: Ja jau ir arī nedauņi palikušies, vai pareizs būtu formulējums 'uz izķeršanu'. Pieņemu, ka nedauņiem nevajadzētu pakļauties 'tapt izķertiem', bet ja jau ļaujās, tad....tomēr jautājums paliek atklāts.

apmeklētāja , 2010-05-26 00:14:02

ui... netīšām ieklīdu 1188 tīņu čatā... sorry jaunatne :)

Matīss , 2010-05-26 01:27:53

apmeklētāja : Domāju ka ņemot vērā vērā ņemamo saprātīgāk ievest dažu "Vecās eirops" zemju tradīcijas , tūr tīr normāli skaitās zināmu nodrošinājumu un stāvokli sabiedrībā sasniedzis vecis parasti savas dzīves laikā "Parūpējās" par kādām 2-3 "Meitenēm" lielā vairumā gadijumu tas viss ir bez kādiem stresiem un skandāliem , vienkārši katrs zin savu vietu un pienākumus:):) BET mums līdz tam vēl pāris gadsimti jāaug:):) Tāpat mums ir arī ar "Labdarībām" un sponsoriem ŠVAKI , jo turīgāks jo skopāks , citur ir savādāk. Nabagi tai skaitā "Dvēselē" nav pieraduši dalīties , cilvēki kuriem labklājība ir paaudzēs goda lieta ir PADALĪTIES ar sabiedrību :):) Taka tā , sievietes pie mums tradicionāli NAV JĀIEKARO vai dueļos jāizcīna pašas leks jebkuram kamanās TAUTAS tradīcija:):) Tās kuras nelēks nelēca nevis tāpēc ka "Negribās" bet tāpēc ka "Principā" neviens netiek atzīts par gana labu esam un tā LĪDZ MŪŽA GALAM :):) Visņirdzīgāk protams sastapt tās kas sagūstījušas "Aizjūras princi" , vairumā gadījumu tuvāk iepazīstoties "Princis" izrādās ja ne štruntīgāks tad stipri līdzīgs "Vietējiem lošiem" un tad jau ir iegājusi azartā un sāk mainīt šos kā "Cimdus" :):) Taka GRĀB kāmēr nāk , kad nenāks būs jāgrābj kāds Britu @ Skandināvu lūzeris lai vispār kādu dabūtu vai jādodas uz "Saulaino Itāliju" mainīt bezkaislīgus turienes pāķus kā cimdus:):) Diezgan sen pazīstu kādu džeku pēc amata "Ārstu" bet pēc hobija būtībā profesionālu žigolo , reiz mēs tā aizrunājāmies un dīvainā kārtā izrādījās ka mums ĻOTI daudz kopēju paziņu Ogrē bij ko atcerēties un zināja šams pārsteidzoši daudz, vēlāk es jau tā sarakstīju visas uz papīra un "Paanalizēju" labs portrets un secinājums izveidojās , dāmas dažas pat pajaunas arī vidējos gados ar labām izglītībām un ne vienu vien ar karjerām, materiāli patstāvīgas visas "Sataupījušās" sapņu prinčiem vai karjerai :):) Tad es tā piemetu dzeka "Hobiju" nu tapa man skaidra tā aina , vispār smieklīgi ja godīgi:):) Kam nafig jūsu sasniegumi vajazdīgi ja nepildāt savu galveno un vienīgo misiju , būtibā ĢENĒTISKS BRĀĶIS štruntīgāks par vsiem "dauņi, dzērāji un divpirkstu pierītēm" un viņu fanēm KOPĀ:):)

Lunis , 2010-05-26 02:39:23

Luni: par to augšanu pāris gadsimtu. Tie, kas domā, ka kādreiz pie mums Tevis uzzīmētā aina par sabiedrībā zināmu nodrošinājumu un stāvokli sasniegušu veci ar trim meitenēm, varētu ieviesties dzīvē, tie dzīvo ilūzijā. Sabiedrības evolūcija rāda citu ainu, siev gēni kļūst arvien spēcīgāki, vīr vājāki. (kā viens no iemesliem, hormonālo preperātu lietošana, kas izsauc ģenētiskās modifikācijas, pārtika, psih.met. utt) Cik zinu, arī tā sauktajā slēptajā zinātnē, tiek strādāts pie metodēm vīr agresivitātes gēna delitēšanai. Nolūks labs, "davaijte vse žitj družno", nebūs karu utt. Bet Matriarhātam var būt vēl ļaunākas sekas, kā dzīvot ar kariem un agresivitātes gēnu, kas nodrošina zināmu līdzsvaru dabā. Pēc tiem gadsimtiem gan varētu iezīmēties pavisam cita aina, ne tik triviāla (un pastāvoša jau gadu simteņiem) kā laimīgais vecis ar 3 beibēm, kuras zin savu vietu. Jau šobrīd, vēl pēdējā agonijā, Tevis nosauktie briti skrien te saķert arheoloģiskas siev.paliekas, jo ārzemju sabiedrībā (te domāta sabiedrības attīstītākā daļa) vairs nav tik naivu beibju, kurām būtu kāds jāizķer.

apmeklētāja , 2010-05-26 09:57:33

BEZkaisliigus Italijas paaķus??:D driizaak otraadaak-tur kaisliibu pietiek,museejiem tautieshiem taa gan paniikusi..;)

to Lunim , 2010-05-26 10:04:29

2010-05-26 10:04:29 : Ja nav "Jācīnās" bet pašas krīt ap kaklu kāds kaislības ALTERNATĪVAS ņjēra :):) Kaislības un līmeni rada KONKURENCE nevis māklsīgi ierobežot bet reāla , TĀDAS NAV , tāpēc nav arī nekādu kaislību:):) Man godīg sakot RĒKA nāk un regulāri nākas uzkrausit glupus texstus no jokainām dāmītēm kuras kaut kāda iemesla pēc "Aprakušas" pāc kāda viena memļaka kurš esot "Tāds smukiņš" ka visas ģibst REĀLI , a čalis savos 17-18 gados REĀLS memmesdēliņš un be mugurkaula memļaks bet "Tik smukiņš" ka nevar izšķirties kura tad šim patīk viena otra piektā desmitā. Vesels bars plēšās viena otrai ceļ nost , smieklīgs paskats. Nākamais stūmiens , ar džeks apsalūts lumpenis ar atkārtu lūpu "Sportists" ar cāļa smadzenēm , māti kopš skolas zinu sēžam vienreiz MUTERE māca "Gudro deliņu" kurš nevar ižškirties ar kuru no fanojošām zosīm braukt tusēt pēc spēles "Tu tik nevelc man majās nabadzi , skaties lai seņčiem kārtīga Firma" es tā paklausijos saku EU davai es šīm kādu no savām vecajām paziņām "Vācu atraitnēm" iespēlēšu būs čalim PIĶIS. Mutere vai gaisā palēcās no priekiem DAVAI !! Ot tā ir ideja , apnikušas šitās vietējās "Švabras" apstāj manu deļiņu. Vienkārš bez komentāriem.

Lunis , 2010-05-26 12:54:33

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet