prostitutu pakalpojumi
Interesejos, kur var sanemt prostitutu pakalpojumus? Un cik sobrid maksa tads sex? vai letak ka pirms krizes?
0.01$
psc teemas panesaas ogrenetaa :D Mosh ka Lunis zin?
Da mierīgi , Ogrē ir iedzīvotāju skaitam atbilstoš daudzums šo pakalpojumu sniedzēju. Personīgi zinu ~15-20 bet tā pēc pieredzes un novērojumiem vaidzētu būt ~100-150 gab , diezgan liels skaits LABAS klases ir Ikšķilē un Lielvārdē , bet nu tās nav mūsu kontingentam pa kabatai :) Droši ka ir vairāk bet nu "Latvijas mazpilsēta" te labāk mauka klercene kas tirgojās ar tiešajā darbā piejamajiem datiem lietām , lēmumiem un "Vissi zin neviens nenosoda" nekā pilnīg normāl parādīb jebkur tas prostitūcija klasiskā izpratnē :):) Presonīg man divi domu nav kas ir "Nesodāmāk" kāda bankas vai pašvaldības zoss ko nodrāz un daboni visus datus par klientiem vai līgumiem vai "Meitene" kura vienkarši par to pašu saņem piķi bet nenodara nekādu ļaunumu citiem :):) Ir piejami specifiski resusrsi kur var dabūt Ogres "Srervissu" kontaktus , jāskatās pakalpojumu pieejamības rajoni parasti Rīga @ Ogre , Salaspils , Lielvārde utt.
Šodien kāreiz tauta cepās par vienu tēmu , tas ko buču dienas priekšvakarā ?:):):)
>>>
Pēdējā laikā biežāk ir sanācis visādus sieviešu iepazīšanās sludinājumus paskatīties, un manai vīrieša acij bija pārbaudījums skatīt milzumu tizlu bilžu. Dāmas vēlas uzdot savu vērtību kā tādu, kas pamatīgi pārsniedz saprāta robežas, bet nav kaut ko līdz galam izdomājušas iepazīšanās sludinājuma tekstā vai arī ir ietaupījušas dažus desmitus vai maksimums dažus simtus latu fotogrāfam, lai parādītu sevi vislabākajā veidā - portretos, māksliinieciskos aktos. Pie tam, cik no šķībajām draudzenes vai izstieptā rokā taisītām miglenēm var saprast, sieviete varbūt pat ir gluži glīta, bet tikai fotogrāfijas par to galīgi neliecina. Un lai arī visi derīgie vīrieši jau ir aizņemti un visi smukie ir geji un tādēļ iepazīšanās process ir gandrīz apstājies, labas fotogrāfijas pilnīgi noteikti piesaistīs vairāk potenciālo interesentu, nekā sliktas.
Apmēram to pašu varu teikt arī par vīriešu un vaislas mājdzīvnieku fotogrāfijām.
>>>
Ja par prostitūtatm TAD viņas zin kas jādara lai "Klienti ķertos" tāpēc es viņas pazištu:):)
nu gan, Luni, "...zinu personīgi tikai 15-20...", vai ta skaits sajucis pēc personīgās iepazīšanās?
apmeklētāja : Nē , tās ir tās kas ATKLĀJ kas viņas ir un kam vinām VAIG mūsu pakalpojumus:):) Bet man trennēta acss un tomēr jau ~25 gadu pieredze , taka arī ka NEPASAKA tad jau es ar pēc "Velmēm" redzu un saprotu KAM tad vaig manus nebūt ne lētos pakalpojumus:):) Tāpēc saku ka DAUDZ ir arī auxstas klases kuras gan "Nereklamējās" i ārēji pēc skata neko i nepateiksi jo mums DAUDZAS kam nekāda sakar ar ko "Tādu" isstās "Kā no paneļa nākušas" pēc staila un uzvedības , bet pēc dažām specifiskām vēlmēm un "Paradumiem" nekļudīgi var noteikt ši aroda piekopējas un "Patieso vajadzību" :):)
apmeklētāja : Var maskēties un izlikties cik gribi BET tas ir ārods kas rada gana "Specifiskus" paradumus un pazīmes lai kā ar censtos tās 'Izsskaust" domāju ka bez manis gan Diāna gan Zanda nekļudīgi uzreiz pateiks kas viņas priekša tik no komunikācijas manieres vien:):)
aizej uz bermudu tur daudz tādas piedzērušas meitenes ar smuko feisiņu, par velti piepildīs visas tavas vēlēšanas!!!
Lunis: domu gājienam piekrītu (lai gan tā nebija atbilde uz jautājumu), pat lielāko daļu siev. kārtas pārstāvju var palikt zem šī nosaukuma, jo ja sieviete turpina palikt būt precēta bez mīlestības sen izirušās attiecībās, lai saņemtu sev un saviem bērniem materiālus lab., tad kur atšķirība starp šī amata pārstāvēm un "godīgajām oficiālajām"sievām?
.. , 2010-02-12 15:08:22 : "Par velti" nekas nekur nenotiek , beigās par vissu ir jāmaksā un nereti pat ļooti dargi :):) Jebkurā vietā pasaulē Klubos ir pieejami šādi servissi Latvija vienkarši izceļas ar to ka tie ir ļoti uzbāzīgi un Bermuds salidzinājumā ar Rīgas vai Jelgavas šādām vietām nebūt nav tas "Uzkrītošākais" tas nedurās acīs un nav uzbāzīgs , piemēram kā Vecrīgā kur ieej klubā un redzi ka Klubs pilns un 2/3 skuķu ir "Profesionāles" neesi ne 3 soļu paspēris ka kāda 'Pakarās kaklā" :):):):) Pašam ir gadijies ka aizej ar aizdīķa kolēģiem un redzi ka NAV ko "Iegādāties" balles turpinājumam , ņem kaut no skatuves , bēt tās ir padārgas un cena nereti netbilstot "Izpildījumam" :):)
he he nu panesās tematiņš, ieej jeb kurā arzemju sex saitiņā uzreiz uzbāzīsies meičas no Lielvardes. ikskiles, ogres, un tt. paskaties, mosķ ka kada kiamiņiene. bet sex ir labs, un ar o janodarbojas, kā nu kur;s a var, un ja ir spros, tad arī predložeņie. tā, kā lai veicās.
apmeklētāja : Saprati domu gājienu :) :) Anekdotes gan stāsta par "Fraņčiem" bet kā pietiekami ilgi tai pusē patusējis paru 100% apgalvot ka TUR ir daudzreiz mazāk "Kontingenta" kas par $$$ būs gatavas uz vissu to vai citu apsvērumu pēc , nu kaut vai elementāri lai paēstu vai pabarotu bērnus vai samasātu par mācībām un vēl 101 iemesls KĀPĒC es "Kautkam TĀDAM piekritu" :):) Mēdz būt tik vienreizēji motīvi un iemesli ka nezini vai smieties vai raudāt no "Atklāsmēm" :):) Viena gan ne Ogrēniete bet nu satriecoš sieviškis gan no skata gan no prāta reiz man "Kratija sirdi" ar tādu paskaidrojumu ka man vienkarši trūka vārdu . Texsts bij apmēram " Es vēlējos lai manam vīrietim ir pati satriecošākā un foršākā beibe , tāpēc man vajadzēja $$$$ lai to vissu uztasītu un uzturētu formu" rezultāts tiktiešām bija un ir vienrezējs , bet nu MOTĪVS nuuu moinss "Blondine" pilnīga:):) Piemēram ir divas trīs izteiktas kategorijas kas tur dominē "Pedagoģes @ med personāls @ biroju pelītes " :):) Nebūt ne "Patdevējas" kā vairums domā :):)
Man piemēram,ļoti apmierina svinger klubi!!!!!
blondinka : Tās ir "Fufels" , tās ir vienkarši "WEB tehnaloģijas" kuras automātiski pēc "Brausera valodas @ reģiona" nomaina standarta xxx saitu "Vardus @ vietas" un tām no kura reģiona @ valodas tu nāc :):) Vari TURPAT ieiet ar "web parlūku" kam uzlikata Krievijas vai Vacijas "Adaptācija" un tev TO PAŠU piedāvās tikai ar VIŅU vārdiem un vietvārdiem:):)
xxx : Viss kārtībā , tātad uz ielas nevienai pa galvu nedosi un trepēs dūci pie rīkles neliksi "Dēļ nieciņiem" kurus tāpat var nadaudz padomājot iegūt visnotaļ civilizētā veidā:):)
Tēma istenībā ir baisi aktuāla , aizsācējs gan jau niekojās vienkarši "Sirsniņdienas iespaidā" bet nu godīg sakot AUG tas piedāvājums un krietni pēdējos mēnešus var just ka DAUDZĀM tā ir burtiski ja ne pēdējā tad viena no nedaudzajām iespējām elementāri savilkt galus kopā , tik jaapbēdina MUSDIENĀS piedāvājums iēvērojami pārsniedz MAKSĀTSPĒJĪGU pieprasījumu , bet nuss paest pietiek. Vienīgais kas man baaig nepatīk ka tam sāk rekktīg profesionāli pieversties no riktīga tīņu vecuma :( Nereti nākās atšūt 14-15 gadīgas tīnītes ar "Man vaig peldostīmiņā nu utt" , tas gan ir bēdīgi.
Nu baigas diskusijas izvertas, bet neviens ta ari neko konkretu - par cenam un kur vispar ko tadu atrast???
Saskaņā ar Ogres novada domes saistošajiem noteikumiem, prostitūtām Ogrē atvēlēta pat vesela iela! Doles! Tas tā teorētiski... praktiski neesmu manījusi tur kādu stāvam :)
Iksiņa : "Stāvam" ir Daļnaboiščicas , turpat nelielā posmā ir veseli 2 gab "Numuriņu" iestādes taka jāstāv nav nekur , pietiek ja "Sazvanās" :):) Tādas klasiski 'Stāvošās" ir tikai uz apvedceļa , man gan ir sērija par "Daļnaboiščicām" tasiju savulaik uz pasūtijuma pirms gadiem 10 kad vēl starp Saulkalni un Salaspili zem viadukta dzīve sita ar atslēgu INTRESANTI bija , klientūra pati negaidītākā nebūtu redzējis savām acīm neticētu ka stāsta TOREIZ :):)
Tad kads linku iedos. kur vinas dabut :d Lielvrdes un ogres??? ikskiles?
Nuja.. prostitūtas tagad sēž ar klēpju datoriem Doles ielas malā... kādu vēl linku?! Brau uz Salaspili, tur toč dabūsi. Par precīzu atrašanās vietu tev izsmeļoši izstāstīs iekš Salaspils kafejnīcas "Motel de Roses" (jebšukānuviņu). Reiz biju lieciniece, kā viens tāds aprobežotais meklēja ielasmeitas..
kass taas pa mulkiibam ka Doles ielaa var dabuut prostituutu? tad jau pa briiviibeni braucot var atras aatraak! Saku jo zinu kas dziivo doles ielaa un prostituutas tur nav maniitas
sex ir labs -_-
Rigaa,Zvaigznju ielaa ir prostituutu klubs,ljoti jauks un patiikams,arii meitenes ljoti seksiigas.cena 40ls
)))))))))
Ogrē ir Zaiga-Zane ap 50,bet tīri laba.Samaksa-daži vīni.