Dudzsieviiiba
Kaapeec tiem kam ir daudz naudas var atllauties dziivot izlaidiigu dziivesveidu, vienlaikus dziivot kopaa ar divaam sievieteem ! Kas liek ssiem viiriem taa riikoties, vai taa ir nauda, vai kas cits peec juusu domaam kas tas ir un kaapeec sievietes tam piekriit?
Kāda tev starpība, kā dzīvo citi? K atik viņiem pašiem ir labi. Tev būtu vieglāk, ja viena no tām divām sievietēm dzīvotu viena, vai - vēl sliktāk - ar kādu vardarbīgu žūpu? Viss patiešibā ir atkarīgs no ekonomiskajiem un sociālajiem apstākļiem - ne visur pasaulē ģimene ir vīrietis + sieviete. Ir, kur dzīvo vīrietis ar vairākām sievietēm, ir, kur sieviete ar vairākiem vīriešiem - nevienam nav tiesību noteikt, kā ir pareizāk.
notshing special just love for mony...
sātans dīda
Manuprāt nekas nosodāms , reiz pirms kādiem gadiem satiku Rīgā uz ielas bijušo kolēģi reiz baig smuku Komjaunatnes sekretāri krievu virsnieka meitu dzimušu augušu Ungārijā kur fāters dienēja. 90 Sākumā ši kautkur pazuda , tad ka pēc vairāk kā 10 gadiem šo satiku šamā isstijās vienkarši burvīgi . Ot ši mani šikēja ar tehstu ka istenībā viņa ir turīga Arāba Sieva Nr X bez viņa ja pareiz atceros bija vēl kādas 4-5 lielkas un katrai savs darāmais , ārābs bij šai nomaksājis labu izglītību ne par ko šai neesot jāspringst un bērni ar esot "Pie vietas" es biju mēms jo zināju šo kā normālu "Komjauniešu piršu" aktīvisti a viņas laimīgais skats un kvēlās runas mani pārliecināja ISSKATIJĀS LAIMĪGA pilnīg nopietni , pārējās sievas esot ārābu sievišķi viņa vienīgā Eiropiete es tā nopratu ka ši pat taka vada vecim biznesu kautkas uz asistenta sekretāres + laulene un bērna māte:):) Man ir divas šitādas zināmas abas krievu skuķi otra ar baigā Komjauniete bija , to ar reiz satiku Radus abas apmeklē :):)
Nu nevajag tam piekrist, ja nepatīk.