tas tur viņš
Vai tiešām Latviesu vīriesi ir izlutinati pārpārēm vai arii viņi jau vairs nezina ko grib??
Tēma stulba varbut kadam pat sekla-bet vnk doma ir tada-tu vari sniegt virietim visu,būt vnm griboša gultā,sexiga,slaida,skaista,runīga,gudra,interesanta,sexualitate plust pār malām,patstāvīga,mīļa,jauka ,bet ko saņemu pretii-aij esmu pieguris,negribu sexu,negribu tevi milot,negribu tagad to un to...nu tad blaviens ja butu depresiva nolaidusies degradejusies butne ar pannu un kastroliem virtuvee,,tad es kadam patiktu,,vai ari musdienu virieshi ir tik neizglitoti,,ka apmierina tiaki viduvejibas..
www.receptes.lv
tas tapē,ka Veči ir mazākumā,viņi to izmanto,neģēļi.Nevienā citā valstī nav tik skaistas un visuvarošas sievietes,kā LV,mūsējie labākajā gadījumā tikai noskatās pakaļ skaistai sievietei,vīri vispār nepaskatās,kad esi sapucējusies,toties pietiek izbraukt ārpus LV,kā tu būsi uz izķeršanu!!!ABSURDS!!!Veči attopieties,jūsu latviešu sievietes ir visvisvis,paskatieties kādas noskrandušas ar lozungu-ka tik ērti,ziemeļvalstu sievas staigā,bail domāt,kādas viņas ir ikdienā.Mūsējās pat uz bodi cilpo saposušās.Tapēc jau daudzas apprecās arzemēs,jo tur vismaz jūtas svarīgas,novērtētas un mīlētas..
Lielākā Latviešu sieviešu problēma ir apsalūti nepamatotā "Iedomība" tas ir sevis nostādīšanā PĀR VISIEM :):) Izlasot tehstu "MANI NENOVĒRTĒJA kat es tur 5-10-25 izdariju , tas ko tu izdariji ir IKDIENIŠĶI UN NORMĀLI būtībā nekas sevišķi tā tam vienkarši ir jābūt . Jūties kā mass bers nurš ikdienišķi aiziet uz podinā pačurāt un gaida kad "PASLAVĒS" omītes nesāsies ar podu apkart un vsiem rādīs RE KĀDS VIŅŠ pačurāja podiņā nevis slapina biksēs un staigā smirdēdams. Ja priekš tevis tas nav DABĪGI tad nav ko izlikties labākai kā patiesībā esi un dari ti to kas tevi "Nepagrūtina" un tad ja kādam tas liksies KRUTA tad varesi dzīvot neizliekoties un "Nemokoties" ar to ka KADS tevi nenovērtē :):) Sliktākas par Latvietēm ir tikai Skandinavietes "Emancipētas viriešveidīgas stervas" :) Diezgan daudz ir nācies tikties ar RIETUMU večiem kuri noprecejuši Latvietes , 3/4 šo notikumu DZIĻI NOŽĒLO jo tik sautīgas pašlabuma meklētājas citur būss grūti atrast . Pirmais ko šie parasti saka Latvites ir nenormāli mantkārīgas un nenovīdigas un ļoti augstās domās par sevi AATĪCĪBĀ pret citām un atškirībā no eiropas rietumu skuķiem arī pamatīgas rasistes un neioecītīgas pret cītām tautām un kultūrām:) Šito uzsver Skandināvi ka vislaik jaumanas ka "Laulene" sabiedrībā neonokoļi kautkāds iecienītus rasistiskus vai nacionalstiskus izlēcienus :) Taka ar VEČIEM viss kārtībā viņi atrod baig labus kompromissus tik atšķirībā no Frančiem tas nav "Plaši zināms" , kartīgs vecis Latvijā uzsskta par PRESTĪŽU ka šim ir "Barbijveidīga laulene " un kārtīga mīlķā parasti tādas riktīg piseklīgas formīgas slāvietes BEZ PRETENZĪJĀM :):)
Lunis,loģiski aizstāv savu fronti-večus,bet nevar apgalvot,ka VISI ārzemnieki ir iegrābušies ar latvietēm.Tas noteikti ir dzirdēts no pāris vīriešiem,es neticu,ka lunis ir aptaujājis visus skandināvus un izdarījis secinājumus,viedokļi nekad nesakritīs.Taču tas,ko raksta izmisusii ir tiešam aktuāla problēma LV,kas ir dzirdēta un lasīta vairākkārt.Varbūt nevajag vīriešiem uzreiz mums uzbrukt,bet ieraudzīt paša acī to balķi???NEKAD nebūs tā,ka sieviete ir pie visa vainīga,baļķis deg no abiem galiem..
solo : Priekš kam man kāds jaaizstāv , es vienkārši esmu piedalijeis vairākos pētijumos Arvalstīs TIEŠI par "Laimīgās laulības ar arzemnieku" :):) Piekam lielam vairumām "ĀRĒJI šis paskats bija SOLĪDS" tas ir pāri tika sameklēti caur visādiem paziņām kurā no serijas "Paveicies" aiztities kā vairums glupo blondiņu domā "Šis briesmīgās valsts" tad tik sāksies zelta dzīve . Pariši bija Itālijā , Francijā , Vācijā , Belģijā , Anglijā , Danijā , Norvēģijā , Zviedrijā . Kas raksturīgi Itaļiem un Fraņčiem šie pilnīg neslēpdamies teica "Dauzu to kuci katru dienu dumības algsviena pilna galva" Italijā meicām bij modē mainīt vīrus kā cimdus VISAS bij pamanijušās nomainīt 2-3 OFICIĀLUS vīrus pēc principa no "Pedro / Pipo uz Senjore Angelo" , Forš bija viena visai turīga Francūža pastāsts par Scēnām ko viņa sieva Latviete rīkoja par KRIEVU mīļāko bet pati bez aizpriedumiem aiztinās ar biezu ķiniešu izvelsmes Amerikāni :) Par skandināviem vispār var tik pabrīnīties , tur čaļi saražo 3-4 bernus un beigās laulene šos pamet ar vsiem berniem jo redz gribot KARĒRU veidot un izglītoties:):) Kadi tik indivīdi tur nefigurēja , bet gandrīz visis teica KĀ PIĶIS neizrādijās tik liels un viegls kā bija cerēts tā "Mila izbeidzās" , meičas tā tas tā prognozējami . Taču visjautrāk gan Rietumos medz gadīties dzekiem kuri TUR noprec piemēram VIETĒJAS FEMINISTES , nu nekas sevišķi tādas bišķi histēriskas kautkas līdzīgs Latvijas pedagoģem kas savā vairumā Ienist Viriešus un Bernus . Vienā jaukā dienā pēc darba komandējuma dzeks atbrauc mājās uz savu skandināviju UN KONSTATĒ ka vīna "Feministe" ir nomainijusi dzimumu un pēc PAĪRIEM viņš taga skaitās OFICIĀLI precējies ar vīrieti :):):)
Lunim. Tu jaU PROTAMS VARI PIETURĒTIES PIE SAVA VIEDOKĻA ( ESI TIK PIEREDZĒJIS DAUDZĀS JOMĀS, KA BAIL), BET ES UZSKATU , KA BŪT PAR SEVI AUGSTĀS DOMĀS KĀ PAR SIEVIETI UN TĀDAI TIEŠĀM BŪT , NAV NEMAZ TIK SLIKTI. uN TOMĒR TU NEESI SIEVIETE UN TU NEZINI KO MĒS GRIBAM ( TU VARI TIKAI NOJAUST , PROTAMS, VADOTIES PĒC SAVAS LIELĀS PIEREDZES).LATVIJĀ SIEVIETES TIEŠĀM IR STRĀDIGAS , GUDRAS UN SKAISTAS UN BEIGU BEIGĀS - VISI GRIB , LAI VIŅUS NOVĒRTĒ, TAS IR NORMĀLI. DOMĀJU,ARĪ TEV ŠĪ VĒLME NAV SVEŠA.
LLA : Visi virieši grib lai viņa sieva būtu Forša mīļa jauka gan labi isskatītos gan laba saimniece gan laba mīļķā . Es nemaz neslēpju ka man nepatīk Latviešu skuķi gultā , slinkas un inertas ko apzīmē vienā vārdā "Vēsas" :) Man vienkarši darbs un hobijs saistīts ar ielīšanu milzum daudz ļautiņu ādās un izjūtās , savādāk es ar viņiem nevarētu pastrādāt . Piemēram Latvju zelteņu lielākā problēma ir DOMĀŠANA tas būtu apmēram tā "Taga gredzens pirkstā spēlītes beigušās!" no ši brīža es parādīšu savu īsto dabu:) Tepat slāvietēm ir pilnīgi cits funktiers DABŪJU VECI nu viņš taga MANS SPOGULIS cik es laba sieva , vecis neies ganos tika tad JA BŪŠU LĪMENĪ nu nemedz cilvēki meklēt no LABA LABU :) Žīdiem ir tāds paradums viņam sava Zara + parasti kāda nežīdu "Draudzene" kura bauda daudz privilēģiju taču vienu lietu 100% ka Zaras pozīcijas nekas neapdraud . Atšķirībā no Fraņčiem kur mīlāki pie zināmiem apstāklīem tomēr var nocelt veci Žīdiem tā nenotiek , vismaz saprātīgiem nē:):) Nu piemēram TIPISK Latviešu gājiens pārīts saiet kopā dzīvot pēc kāda laika konstatē ka "Nu nesapass" ilgi mokās nevar viens otram to pateikt BEIGĀS tomēr kautkā šikrās UN TAD "Dāma" parasti sāk riktīgi riebt bijušam visos pieejamos veidos TIPIKI Latviešiem:):) Kas beigās ir NOVĒRTĒJUMS , nu gribat lai jums briljantus dāvina vai ved uz Kurortiem?:) Tas zini ir no seriālie , tie paši rietumnieki lai brauktu uz kurortiem 2x gadā neatkarīgi no turības šancē pa 14h diena 6 dienas nedēļā un JĀ pāris reizes gadā Vasrā un Ziemsvētkos aizlaiž uz labu kurortu varbūt pat savu māju tur. MUSĒJĀM tas ir NESAPROTAMI ka pa starpu starp Kurotu būs jāstrādā melnu muti vai nu darbā vai savā uzņemumā:) MUSĒJĀM lielās ka viņas hriniski ir pelnijūsas GURĶOTIES + IZKLAKIDES :):)
Tu apskati tikai vienu Latviešu sievietes tipu. Kāpēc neredzi tās , kuras ir savā'dakas - veiksmīgākas , tās , kuras pašas sev var nopelnīt briljantus un nopirkt braucienu uz kūrortu, bet no sava vīrieša nevar sagaidīt pat elementāru romantisku vakaru?Un pēc tavām domām slāvietaes ir labākas tāpēc , ka pacieš visu un izklājas kā paklājiņi , lai tikai būtu vecis pie sāniem? Kur tad paliek abpusēji godigas attiecības ? Bet kāpēc gan vīrietis nevaretu būt tas ,kurš ''BŪS LIMENĪ , LAI SIEVA NEAIZIET PIE CITA''?
UN , JĀ , NAV VĒSU SIEVIEŠU - IR TIKAI VĪRIEŠI , KAS TĀS NESPĒJ ''ATMODINĀT''!
LLA : Tev ir feministisks uzsskats par SIEVIETĒM , sievites uzdevums nav PELNĪT BRILJANTUS bet gan būt SIEVIETEI @ SAIMNIECEI :) Vietās kur SIEVIETES pelnas sev briljantus ir divi varianti VAINU vinai VAR ATLAUTIES vierieti kurs pieder tikai vinjai kuru vina mierīgi var finansēt un uzturēt , parasti slaveniem meklieniekiem un vispār Radosjiem viriesjiem sievietes ir Riktīgas BIZNESA / TURĪGAS lēdijas vai aŗi tās ir kautkas lidzīgs DIZNESAM kad ABI ir BAIGIE biznesa bīdītāji , oi tas variants parasti ir nu neteiktu ka KADA MUSEJA tadu varetu pavilkt . Man piemēram radiniece sturi krutu ar investicijam sastitu biznessu , savukart vinjas otra puse ir lielas buvkompanijas ipasnieks , tas izpauzjās tā ka vinji buve un isnvestē pa vissu pasauli patreiz PREKTISKI DZĪVO Emirātos jo tur vinien gan lielākiem investiciju gan buvniecibas projekti :):) Tas viss LOTI labi issktas no MALAS ka mutere 4-5 dienas nedelja pavada KAUTKUR lidinoties pa pasauli Faters tiesji ta pat , berni VIENI POSJI dzivo diezgan lielā īpašumā vietā ko sauc par "Miljonāru ieleju" ar senčiem viņiem nav NEKĀDU attiecību vispār nekadu , labi audzināti gudri berneļi pilnīgi vienaldzīgi pret vārdu Mamma vai Tevs :) Man lielākā daļa klienturas ir VEIKSMĪGAS sievietes kuras var atāluties maksāt par maniem pakalpojumiem , un diezgan beiži tas nav Latvijā bet piemēram Vacijā , Francijā , Luksemburgā , varu teikt DROŠI es ne ar vienu no vinām negribātu NEKĀDAS attiecības kur nu vēl ko vairāk:) Daži čomi ir šitā krituši , zin kā pie manis sapazīstās un NU TIK BŪS , parasti finšs visam šitam ir VARĒJI PABRĪDINĀT / TU GAN ESI DIRAS KA NEPATEICI variantā :):) Latvisju izcelsmes sievietes ir diezgan pieklajīgos amatos DAUDZĀS vadošās reģionu un valtu mērogu kompānijās un VISAS 100% Ir vientuļas lai kur tas arī būtu ,tās kuras "Itkā nav " istenībā otrās puses ir PROFESIONĀLI ŽIGOLO kuri tur maskējās zem "Juristi / ārsti" ar neeksistējošām praksēm :):) Vienkarši CITAS nekad nemaina mājas un ģimeni bet KARJĒRU tikai apsalūti jābkādai kopdzivei un kompromisiem nepiemērotas maitas :):) Starp citu man arī no Ogres ir pāris senas paziņas kuru karjēra ir tāda kā varētu apskaut daudz būsu KRUTI BIZENSA VEČI , visas kā viena ir VIENAS :):) Nu reizēm pie manīm sarunā kautko "Traku relaxsējošu" kāpēc nē ja var atļauties:):)
Lunim bonuss
Lunis: pārāk dziļi saraki :) daudz jālasa:)) Mans viedoklis par karjeras sievietēm - viņas vairumā gadījumos bērnībā ir nepietiekami dabūjušas materiālos labumus un tagad nevis uzreiz metas pie kāda veča sāniem (tipa traukus mazgāt vecim, kurš arī neko nedos), bet grib PAŠAS SEV sapelnīt un pabaudīt dzīves labumus... Tā ka apzīmējums, ka viņas ir VIENAS varētu nebūt ar negatīvu nokrāsu, tici man, viņām tas patīk!!
Bet man gan tādas nepatīk, cilvēks tomēr nav radīts, lai būtu viens:))
būšu tipiska sieviete un piekritīšu par visiem 100%LLA..
Nu, vispār žēl, ka viens otru nesaprot, nu nav jau 100% tā, kā te raksta, ir visādi -vienu gan, nu nevajag tik šausmīgi pucēties priekš tiem vīriešiem, priekš sevis vajag un visur jābūt vairāk mīļumam no abām pusēm-daudziem tā domāšana vispār nepareizā virzienā- kā patērētājiem. Un ir tie vīrieši vairumā tādi nejūtīgi, jo nav iemācījušies to pasauli redzēt tā skaistāk, bet sievietes varētu būt par daudz jūtīgas par visu....un tajā visā jāatrod kompromiss. un neviens jau nav ideāls...Tā ir māksla sadzīvot... tas ir grūti.
beibe : Bet TUR jau tās lielākās ziepes ka PATĪK , būtībā tie ir viriešveidīgi sieviški kuriem nevienu un neko nevaig PAŠĀM ar sevi mīļo pietiek , galvā tik karjēra un vara :):) Vaig veci NOPĒRK , vaig bērnus iegādājās , zini kā man lai būtu isti labi efektīgi vai šādus tādus refleksus izdabūt no cilvēka . Isplatītākais variānts ko šitās parasti saka TU nevari man iesist , tad viss buss O.k . Nuss es saku nu ess taka klientus nedauzu , nu bet SAVĀDĀK NEBŪS :):) Tas mans novērojums tādas krutās biznesa lēdijas kuras tussē vienas parasti ir ar noslieci uz mazohismu un vardarbību :):) Tas mans novērojums.
Lunis: nuja, un no otras puses - ja pieņem, ka attiecības ir grūts darbs, tad sanāk ka viņas visas šajā jomā haltūrē :D :D :D
beibe : Pilnīg precīz :):)
Lunis lohs pēdējais
Lai vispirms iemācās gramatiski pareizi rakstīt, un tad spļauj ārā savas apbružātās dzīves gudrības.
Lunim: Es domāju , ka Tev ir šajā ziņā diezgan šovinistisks uzskats un ,atļaušos piezīmēt , ka pasaulē viss nav tikai balts vai melns , kaut kas noteikti vēl ir pa vidu. Tu brauc no viena grāvja otrā - mājsaimnieces un bērnu mātes un dzelzs biznesa lēdijas, bet ir taču tik daudz sieviešu , kas paspēj izdarīt gan mājas darbus , gan arī veiksmīgi darboties kādā labā amatā vai savā biznesā( vai ir daudz vīriešu ,kuri tā spētu ?).
LLA: Lunis nemeklē patiesību, viņš tikai flirtē :D