kapeec taa??

es iedomajos cik cilveeki ir riebigi,kad pavero kā iet vaļā diskuisjas,kādi komnetāri parasti ir par katru rakstu,delfos,tvnet,vipos.lv utt.par. katru ,kas par lami vai nelaimi ticis kādā no tiem portāliem ivietots,tad pec tam iet vaļā,-tas ir cuka,tas ir idits,uzpumpetaa govs utt,,bet paši noteikti sēž otrs pus datoram un ir paši izbijušie minimiseri un misis Latvijas,sasnieguši tik daudz dzivee,....ja ir daudzi,cilveki,kas man ari neizraisipashas simpatija,bet lai tapec pec tam apdirstu,...(laiakm nav kur žulti izgast)

realists , 2008-11-23 12:32:23

Tu pats atbildeji uz savu jautajumu...

to realists , 2008-11-23 14:24:06

;D ;D AK JAA

realists , 2008-11-23 15:02:09

Tā patiešām ir.lLaikam lielākas laimes nevajag -ka nolikt citu!Un kad sēdi pie kompja -tad jau acīs nav jāskatas,tad jau daudzi varoņi,bet ja vajadzētu to pateikt cilvēkam acīs skatoties, tad jau lielākā daļa( to nodirsēju )to nemaz nevarētu izdarīt!Citreiz riebjas pat lasīt komentārus ko raksta,ja uzdot kādu patiešām nozīmīgu jautājumu!

daiguce , 2008-11-23 18:43:26

Tāpēc jau tā ir diskusija ,kur ir dažādi viedokļi un ja patīk tikai savs ,tad nav ko piedalīties .

brr , 2008-11-23 19:49:04

ja katram ir savs viedoklis,bet tomer kapec negativais vienmer nem virsroku vai tiesam visi tik riebigi paliek.....

svessa..... , 2009-03-27 17:14:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet