Mīlestība

Mīlestība ir izvēle -kad Tu izvēlies otram cilvēkam dot vairāk, nekā gaidi no viņa atpakaļ. Protams,ir vieglāk otram pateikt, ka viņu vairs nemīli un sākt attiecības atkla ar citu cilvēku, taču tam seko bezjēdzīga salīdzināšana. Par mīlestību ir jācīnās...

Lia , 2006-08-29 15:59:45

Lia, ar kādām metodēm tu piedāvā cīnīties par mīlestību? Man šķiet, ka t;a vai nu ir vai nu nav,. Kamdēļ jācīnās par to, kā nav?bet ja tā ir, tad nav vajadzības cīnīties. Nevar un nevajag piespiest sevi mīlēt, tas labi nebeigsies...

x , 2006-08-29 16:13:16

mmmm, x, nevajag mācīt citiem veidot attiecības, katram pašam ir jānonāk pie secinājumiem un atklāsmēm, tas, ko saka citi, ir tikai sausa teorija, bet dzīvē cilvēku attiecībās viss notiek savādāk, laiks būs tas, kas visu pats saliks pa plauktiņiem un katram pašam tas ir jāpiedzīvo un jāpārdzīvo. Galu galā pat dižais rakstnieks Hanss Kristians Andersens teica, ka labāk mocīties mīlas mokās, nekā nepiedzīvot mīlestību vispār!

laimonis , 2006-08-29 19:12:11

Kurš māca? "Man šķiet" nozīmē ka paužu savu personisko viedokli, tāpat kā Lia. ja kādam ir vēlēšanās sisties ar galvu pret sienu tādēļ, ka viņu nemīl - a bet lūdzu. Netraucēšu un neatturēšu. MAN LIEKAS, ka uzbāzties mīlestību, zinot, ka nesagaidīsi atbildi, ir pazemojoši.

x , 2006-08-29 20:20:03

Kurš māca? "Man šķiet" nozīmē ka paužu savu personisko viedokli, tāpat kā Lia. ja kādam ir vēlēšanās sisties ar galvu pret sienu tādēļ, ka viņu nemīl - a bet lūdzu. Netraucēšu un neatturēšu. MAN LIEKAS, ka uzbāzties mīlestību, zinot, ka nesagaidīsi atbildi, ir pazemojoši.

x , 2006-08-29 20:20:03

nepiesienies vārdiem

laimonis , 2006-08-29 20:45:18

Un kurš tad te piesienās? :))))))))))))))

x , 2006-08-29 22:34:09

x un laimoni ,man liekas ka Jums īr vērts satikties...būtu par ko parunāt
Lia- mīlestība un attiecības ir jāpilnveido un jākopj, turklāt tas ir jādara un jāgrib abiem...lai veicas!!!

M.M.M.M. , 2006-08-29 23:46:43

man šķiet ka, par mīlestibu ir stulbi te spriedelēt. viens cilveks dod mīlestību- otrs to pieņem!!!

Gatis , 2007-04-20 17:22:43

vispaar ir daudz miilestiibu (viņš/viņa/ tas tur/beerni/suņi/kaķi/kaimiņš/kaimiņiene/kolēģi/nav jeegas par to gudri spriest, jo egoisti tikai miil 1 t.i. sevi) taadeeļ primaaro -kop,ruupeejies,miili, apbriino u.tt. sekundāro bik mazaak bik mazaak miili vai tikpat. un taa taalaak uz ienaidnieku pusi (jo ienaidniekus mees arī miilam, tik pa savam:) un ienaidnieks jau arī mūs mīl, jo viņš ziedos mums savu laiku lai atdarītu par mīlestību;)))

sprāklis ;]] , 2007-04-21 14:57:48

Tā jau ir uzupurēšanās nevis'MĪLESTĪBA

X , 2008-10-23 11:18:20

Es nekad neticēju mīlestībai no pirmā skata, bet ar mani tā atgadījas, kādu laiku bija viena un nesanāc kaut kā iepazīties ar kādu, izdomāju internetā ar kādu sarunāt randevu, portālā tuset.lv pieteicos viena tusiņam, ko redzēju uz kartes atzīmetu, tusiņa rīkotais izskatīijas jauks un pēc sarakstes arī patīkams bija, tā nu es devos uz tusiņu, izjūtas bija intersantas, ka eju uz kaut kurieni kur cilvēki nezināmi, bet izrādījas jauks tusiņš, kur ieguvu gan draugus, gan puisi sev, tagad mēs esam kopā un nevaram viens bez otra...

Agrita , 2009-10-15 14:58:38

kruta, uzraksti peec gada....

kuka , 2009-10-15 15:00:03

kuka : Istenībā jau tā bij "Slepta reklāma" jaunam iepazīšanās WEBam , taka neņem galvā:):)

Lunis , 2009-10-15 15:20:47

jā, uzraksti pēc gada, kā iet portālam tuset.lv
principa pēc neskatīšos, kas tas ir

joke , 2009-10-15 16:04:39

joke : Urzaksti vēl 30 reize to weba nosaukumu:):)

Lunis , 2009-10-16 16:26:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet