draudi
Lūzdu, palīdziet! Man ar katru dienu kļūst mazāk un mazāk spēka, es ar pašreizējo draugu esmu kopā 10 mēnešus, pēdējā laikā viņš mani vispār neciena, arā, veikalā kliedz uz mani, saka ka nepatīk kā es ģērbjos, kā vispār es kaut ko daru, nepatīk viņjam ka man mājās nav tā un tā, ka vinjam man jāsakot, kas vajadzīgs (piem virtuvē: tādi un tādi naži, tādi un tādi trauki)... kad es viņam sāku kau tko teikt, kaut kā paskaidrot kāpec tas tā un tā, viņš paliek psihisi vispār nelīdzsvarots, draud mani nogalināt, nožņaugt un t.t, līdz ar to saka ka es pati esmu vainīga, ka saniknoju viņju, pati vainīga, ka viņu neklausos.... pēdējā laikā pat tad kad es klusēju, viņš tik un tā kļust niknāks un niknāks, sāk vandīt visu manu dzīvokli... es nezinu kā man būt, plus pie tā visa viņš grib ātrāk iepazīties ar maniem vecākiem... bet es negribu, jo vai ir vērts, ja mums ir tādas atiecības, ja es viņam kau tko atsaku, viņš neļauj paskaidrot ko un kāpēc, viņš mani nedzird vispār, ja tomēr cenšons atkal sanāk tie psihi un draudi, emu vainīga visās viņa bēdās....... visā..... un vēl viņš man melo, stulbi, nežēlīgi melo: kad vajadzēja man ar viņju tikties viņš teicis ka nokritis no motocikla un viņu draugs ved mājās....kad tecu, ka atnākšu pie viņja, viņš teicis ka mammma ir nikna un nevajag iet, tad es visu nakti gulēt nevarēju.....uzstraucos... domāju pamodīšos un iešu pie viņja, beigās viņš no rīta atnācis pie manis, teicis ka māte vi'jam atļā va no gultas celties, bet vēlāk viņjam netīšā izleca: es vēl neesmu bijis mājās un mammu neredzēju.... es biju šokā, kad man nokrita noskaņojums tā dēļ, tad es arī biju vainīga, ka mani tas satrauca un atkal sākās tā kliegšana un mani ielā un sodīšana par visu, esmu visā vainīga, bet viņam pa ko par ko tas viss viņam, ja viņš man dara tikai labu.... viņš ir slims,..... es nevaru tā dzīvot, bet tā stulbā cerība uz to ka viss mainīsies..... kā man būt, lūzdu palīdziet, ko jūs par to visu domājat???
Tinies no viņa, kamēr vel neesi dabūjusi no viņa pa acīm.....
cieni sevi un pamet viņu-tas ir tikai sākums-viņš kaut ko slēpj un beigas var būt ar roku palaišanu labākajā gadījumā
pārtrauc ar viņu attiecības, nekas labaaks nebuus.
Ja vinjam ir tava dzivoklja atslegas - nomaini taas, lai vinjsh netiek iekshaa.
Ja tev liekas ka draudi ir nopietni un veeraa njemami ( nevis tikai tuksha runaashana), tad vari versties policijaa ar iesniegumu, ka tev izteikti draudi tavai dzivibai.
Ieraksti so tvneta foruma sieviesu sadala, Tev pateiks ko darit. Man liekas atbilde bus vienkarsa - ej prom no vina!
Pilnīgi noteikti pārtrauc ar viņu visas attiecības. Nevajag baidīties, jo vēlāk būs vēl ļaunāk. Pasaki, ka jūsu attiecības ir pārtrauktas un punkts. Ja viņš draud, ja ir tāda iespēja, ieraksti šos draudus telefonā vai diktafonā. Salasi visas viņa mantas un atdod viņa vecākiem vai atstāj pie kāda kopēja paziņas. Pati vislabāk, ja ir iespējams, paņem atvaļinājumu un aizbrauc uz kādu nedēļu vai divām prom, kaut vai uz laukiem pie radiem vai, ja aizbraukt nav iespējams, padzīvo pie saviem vecākiem (tu raksti, ka neesi vēl viņus iepazīstinājusi ar savu darugu). Kad būsi pateikusi, ka attiecības pārtrauktas, izvairies no jebkādas tālākas skaidrošanās, neatbildi uz telefona zvaniem, īsziņām utt. Kā jau iepriekš ieteica, nomaini dzīvokļa atslēgas, vari uz laiku nomainīt arī tālruņa numuru. Lai arī cik grūti, esi strikta un stingra un nekādā gadījumā neizrādi, ka tev no viņa ir bail. Viegli protams nebūs, bet, ja negribi lai tava dzīve pārvēršas murgā ar letālu iznākumu, citu risinājumu neredzu. Ir tāda sieviešu organizācija "Marta", kas palīdz krīszes situācijās nonākušām sievietēm, tur ir arī prihologa konsultācijas. vari internetā pameklēt info un sazināties ar šo organizāciju un gūt vismaz morālu atbalstu.
Cik gadu šai sievietei ,ja var uzdot tādus jautājumus .Viennozīmīgino tādām attiecībām nav ko gaidīt.Vairāk sevi cienīt un mīlēt.
Divains sievišķis , vai tad džeku trūkst :):) Kā tur teica cjūka "SiSiDra" Liekam jaunu bildi iekšā !!! Nav ko pīties ar nervoziem pāķiem:):)
Varētu padomāt, ka tavs darugs ir vienīgais vīrietis zemes virsū un bez viņa tavai dzīvei beigas ;)
Triec ratā un dzīvo sev, savam priekam un kādā brīdī liktenis tev dos iespēju satikt kādu citu cilvēku, kas nav iespējams, kamēr patrreizējo nelaid vaļā. Un nemainīsies nekas, vismaz uz labu ne. Saplēstu vāzi, lai kā līmētu, par jaunu nepadarīsi, tāpat ir ar attiecībām.
Sameklē kautkādu ritīgu kačaku un uzsūti viņam virsū lai pabiedē tā labi nedaudz sitienu pa seju un vēderu un viņa bravurība būs ārā!!!! UN TRIEC VIŅU PROM!! Ja tas nelīdz vienkārši kad viņš ir mājās izsauc pašvaldības policiju lai izmet viņu ārā no tava dzīvokļa....Pats esmu džeks un nevaru saprast kā uz pasaules var būt tādi lo..i!!!!
Ko jūs vispār saprotat? Un ja nu tā ir mīlestība?
Kuram no viņiem? Ja meitenei, tad īsti vietā būtu tas sakāmvārds par pērļu kaisīšanu cūkām- tāpat nenovērtēs. Nu neba šams vienīgais vīrietis zemes virsū, ka jāliedz sev iespēja satikt adekvātu un mīlošu, otru cienošu cilvēku.
Nav viegli saraut attiecības, bet šīs tev var ļoti , ļoti nodarīt pāri. Būs labāk, ja šo situāciju risināsi ar speciālista-psihoterapeita palīdzību.
Mona Lisa laikam vispār nesaprot vārda mīlestība nozīmi. Psihoterapeits ir veltīga laika un naudas šķiešana. Pasaki puisim ''Atā!'' un meklē sev līdzvērtīgu partneri.
pasaki vinam ka tu vinu loti mili un bus labi.
bēeedz ko kājas nesss
uztaisi reņģmaizīti un noliec pie durvīm , moš sapratīs :D
Domā Ziedonis?
cik tev cienita vispar ir gadinu? Man pec tava teksta skiet, ka tavu draugu vajadzetu sodit par mazgadigo pavedinasanu
Ui, sieviete! Un tu visu šo laiku esi ļāvusi sev bradāt pa galvu??!! Tu taču pati sevi necieni ne mazākajā mērā, kā gan lai tas džeks tevi ciena?? Ja lamā tavā pašas mājā - skaidri un mierīgi liec saprast, ka labāk būs, ja viņš šajā vietā vairs neuzturēsies, ja veikalā - tev ir ģeniāla iespēja pašai aiziet, lai to vairs nav jāklausās. Ja gribēs attiecības - pats apdomāsies, kā izturēties, ja negribēs - visticamāk nav tevis vērts. Bet tev jau pašai viņu gribas, citādi jau nemocītu sevi, vai ne? :)
ja tā ir kā tu raksti un ja pēc šiem visiem komentāriem tu vēl nezini ko darīt,tad šaubu nav.viņam par tavām prāta spējām ir taisnība
nedomāju Ziedoni ! vienkārši cenšos iztēloties kā darītu viņš :D Kika - liekas tava problēma ir starp ausīm ;]]
amok, par to reņģmaizīti - man liekas nevienam normālam cilvēkam tas teksts nav saprotams :D
Bet te jau tik vieni "īpatņi" ;]
Bet kā tad tas bija domāts? :D Varētu palūgt nerunāt frāzēs, bet pateikt skaidrāk?
a kas neponjemaješ pa latviski :D
Nē, nesaprotu, neesmu latviete :D
nu tad samierinies ar to :D
amok, to, kas man starp ausīm, pagaidām neizjūtu kā problēmu - bieži pat ir palīdzējis :P
Laikam gan.
kika: ta jau viss kārtībā ;] (kā jau vienmēr viss liekas)
amok, man jāsamierinās ar to, ka nesaprotu tekstu par reņģmaizi vai ar to, ka neesmu latviete?
njaau: jāsamierinās ar grūtībām kas atrodas starp ausīm, pat palīgskolnieki saprastu!
Skaidrs, neesmu palīgskolniece, tāpēc arī nesaprotu!
Te kāds čats, vai tomēr mums ir jāpalīdz meitenei ,kura vēršas pie mums ar padomu.
Kāda runa te par mīlestību, ej prom no viņa, jo nekas nemainīsies, kļūs tikai sliktāk.
Tracina šitas naivisms ''Varbūt ar laiku kļūs labāk'' brrr...... slikti metas no šiem vārdiem
Mainīsies tikai tad kad pati sāksi domāt ar galvu, un sapratīsi ka esi pelnījusi ko daudz labāku un nav viņš vienīgais uz pasaules. Sāc arī cienīt pati sevi
Es arī domāju, ka vajag sevi cienīt un aiziet, izšķirties, būs kādu laiku grūti, bet laiks dziedē visas rētas...
Kopeju bērnu nav? viņš dzīvo pie tevis? utt. Ja Tu viņam nepatīc, nepatīk tavs ģērbšanā stils utt. Kādēļ vispār ir ar tevi kopā? Tu esi tikai viņam bezmaksas dzīvesvietas nodrošinātāja, pabarotāja, apkopēja u.c. vajadzību apmierinātāja.
izmet to veci ārā no mājas.
mīlestība ir tikai sākumā,kad tā pāriet tad paliek cieņa,bet tavējā gadījumā nav ne vienas ne otras...
Es arī kādreiz līdzīgu tipu pazinu un pa labam no tāda grūti vaļā tikt.
10 mēneši nav nekāds lielais termiņš....
Ej prom, kamēr vēl vari aiziet...nav tev tāds tips vajadzīgs, vai arī gaidīsi, kad sāks sist????
Savu dzīvi tik sabendēsi...mūc prom...
Tinies kamēr vēl esi dzīva!VIŅŠ TAK NAV NORMĀLS!Cieni sevi!
Nenaudi un nac pie puikam