Vīrieša loma ģimenē.
Jautājums pāriem ar vai bez bērniem. Kā notiek jūsu ģimenēs? Vīrietis gādā par jums, vai tomēr katram jums ir sava nauda? Nu piemēram, gribat skaistu kleitu un pati to nevarat atļauties , vīrs nopirks vai teiks, ej un sāc domāt kā vairāk nopelnīt???
Ko atbildēt,ja vīrietis pasaka, ka viņam neesot kam naudu palūgt, bet sieva no viņa naudu prasa????
Ja Tev ir foršs vīrs, tad, palūdz vīram lai nopērk, iepriecini vīru ar labāko sexu ever, neknābā viņu un vīrs gan jau ka nopirks. Ja būsi forša sieviņa, nopirks ne tikai kleitu.
labāk, ka katram ir sava nauda, savādāk sieva visu naudu iztērēs kleitās vienas dienas laikā un atlikušo mēnesi visa ģimene varēs grauzt nagus.
Visu naudu nekad kleitās neesmu notērējusi. Vispirms rēķini(starp citu tos arī maksāju es), ēdiens un ja kautkas paliek pāri, tad vēlos pa retam sevi iepriecināt. Tracina,ka mūždien jālūdzas,lai iedod naudu, citur klausos vīrieši pat uztur savas sievas un naudu dod...
Kāds analfēticks raksts laikam no bērnudārza
Ja Tev pašai jāmaksā rēķini,tad jau izklausās kad kleitai arī pašai būs jānopelna.
Par ko tad maksa virs?
Zel , ka jaludz viram. Vinam pasam butu jabut velesanai sievinai kaut ko sagadat. Izklausas, ka vins ir tads riktigs skopulis. Un no seksa nav nekas atkarigs, ja cilveks ir skops un zel naudas prieks sievas, pat ja aplaimosi vinu, neko nedabusi.
Cik saprotu viram ir ta lieka nauda ko iedot, ja nebutu tad ari nemaz tadu jautajumu nebutu.
es tava vieta ari vinam paraditu ar piemeru, kadu dienu neuztaisi est un kad vins tev palugs, pateiks , ka ir izsalcis, atbildi- man ari neviens nevar est pagatavot :D logiski
dzīvot pāri saviem līdzekļiem nekad nav forši. Neatbalstu arī to, ka viens pelna, bet ar naudu rīkojas otrs - kas nemāk nopelnīt, tas nemācēs rīkoties. Vislabāk, ja katram ir sava kabatas nauda. Rēķini, produkti, saimniecības preces utt. ir jāmaksā kopā - vnk izrunājiet savā starpā, tāpat arī izrunājiet ko no apģērba kuram vajag. sadaliet izdevumus (nu kaut vai 70/30 vai kā savādāk). Tāds variants, ka vienam ir pienākums dot naudu citam ir galīgi garām.
Mūsdienās ļoti dažādi "Ģimenes budžeta" modeļi. Latvija diezgan eiropeiska valsts šai ziņā. Gan vīrietis, gan sieviete var pelnīt gan vienādi gan sieviete daudzreiz vairāk par vīrieti un otrādi. Tāpēc kādas dāvanas kā uzmanības izrādīšana vai atzinības izteikšana vienam otram pēc katra paša ieskatiem. Man, piemēram, smiekli nāk, kad čalis ved meiču uz krogu un katrs maksā par sevi, es reāli smejos tad:) Kaut gan tas ļoti izplatīti rietumos , arī LV. Meitenēm var dāvināt ziedus un dārglietas, mašīnas, mājas dzīvokļus. Kaut kādas "Gaumes" un izmēra lietas tur kleitas, kažokus, veļu dāvināt uz dullo bīstami, pašiem bez saskaņošanas ar valkātāju reti sanāk "Labi" :):) Vispār dāvināt otrai pusei visu ko jauku tas ir forši, pilnīgi par jebko, kāpēc neizrādīt uzmanību sev patīkamam cilvēkam vienkārši tāpat:). Kas attiecas "Par seksu" var arī par to un jebko citu , kaut vai brokastis gultā. Tik atkārtošos, ko esmu teicis daudzreiz, neviena laulene "Iemaņās" un rezultātā nepārspēs labas klases profesionālu prostitūtu, arī pašas dārgākās daudzu daudz tūkstošu cenā sanāks lētāk par "Apnicīgu pastāvīgi dāvanas paģērēšu lauleni". Tāpēc ar seksu labāk netirgoties "Nebūs, nedošu" liela iespēja, jūs agri vai vēlu samainīs pret ko LABĀKU, pat lētāku:):)
Sāksi taisīt minetus un beigsi čīkstēt,tad arī nopirks!!!
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Pašam jāpastāv par sevi, nav ko čīkstēt un forumā jau noteikti atbalstu neatradīsiet, vai nu pastāviet par sevi, vai pievērsieties visu redzošajam dievam, tad vismaz būs sajūta ka drīz kas mainīsies