Darbs!!!
Ja šis neattiecas konkrēti uz tevi, lūdzu nodod to kādam, kam tas varētu interesēt!
Datorsalons Ogrē STEIDZAMI meklē datorsalona administratorus. Darbs maiņās, nav nekas sarežģīts, tik vien kā ieslēgt klientiem datoru, pasekot līdz kartībai (nedaudz pašefot), dienas beidās noņemt kasi.
Ja šis variants nav gluži piemērots tev, lūdzu nodod to kādam, kam tavuprāt varētu noderēt!
Lūgums zvanīt uz numuriņu: 26321115
SAGEM - paraadiisi ar kuru pogu vinji sleedzas iekshaa un aaraa? :D Kasi nonjemt gan es neatteiktos, es vareetu kaareiz tieshi kasi nonjemt. :)
vai tad nav dzirdets par sadalu - SLUDINAJUMI
vai sievietes arii der..
Ja jau nekas sarežģīts nav jādara,tad jau arī alga nebūs īpaši ''sarežģīta'' :)))))
Darbs pensionāriem...piepelnīties paie pensijas:)
pensionāri tiks galā ar tiem kaifojošajiem pusaudžiem!!:D
vai tad nav dzirdets par sadalu - SLUDINAJUMI
??????????????????????????????????????????????
:D:D:D:D:D
Trūkst vārdu Sagem
kam tur adminus :D :D :D :D tur tak neiet debilie ja tas ir datorsalons :D :D :D
vai vareshu uzreiz pec darba uz to salonu iet ? es stradaju par shoferi miskastes masinaa, parasti pec darba smirdu pec miskastes, bet man nebus laika uz majam braukt, jo dzivoju patalu un darba nomazgaties nevaru. es varetu tur pastradat, varbut varam vienkarsi logu turet vala lai nejut manu smirdonu. paradi tik kur ta kase, es to nonemsu uzreiz jau, lai drosak. sefot maku, es varu mierigi pa purnu iedot kadam, esmu baigi stiprs, varu pats viens miseni lielo pacelt, nu ja nav pilna pa visam, bet biski ta tikai. nu ja kas suti man mailu uz vodila.unitaz@inbox.lv
Jūs paskatāties kad tas sludinājums ir ielikts! 2007-01-05 12:15:51 :D
Tā jau ir vēsture!