Ogres Nami
Kaadi darba apstaakļi,priekšniecība un algas Ogres Nami, SIA? :)
nesaprotu, kāpēc tad jāiet citam strādāt, ja saista māklera darbs? ko viņi Tev tādu iedos, ko Tu kā IK nevarētu?
Nesmu nekad tur strādājusi, bet paziņa, kura tur strādā - ļoti apmierināta. Priekšniecība sakarīga, ar algām neabižo, prēmijas ar maksā.
Es gan esmu dzirdējusi, ka prieksniecība tur nevisai.Notiekot bieža kadru maiņa.
P.S. Gribu piebilst, ka pati saskarusies ar to neesmu- to man pastastīja laba draudzene, kura ir pazistama ar vadību.
Ogres Namiem visss ir Ok! kaada attieksme darbiniekiem pret priekshniekiem, taadu var sagaidiit pretii! kadru mainja? >< taatad slikti kadri!
cita lieta ir kaa ON izturas pret klientiem! ?
ON darba algu sarakstā ir vairāk kā 30 darbinieku, tādēļ attieksme pret klientu varētu būt arī apmēram 30 dažādos veidos. Un kurš nu šajos laikos tagad stāstīs, cik naudiņas saņem ? Bet lai izdodas! Nav tā sliktākā "bodīte" Ogrē !
Darba apstākļi ir vienkārši necilvēcīgi - tur ir jāstrādā...
god.mr.Fix,Sodien par velti nekas nenāk,arī algu maksā tikai tad ja strādā.Nezinu tādas vietas,kur var sēdēt ar izstieptu roku un gaidīt,kad saujā ieripos latiņš,Tā ka vien jāstrādā.
a tō 30 darbinieku vidū gadījumā nav daži visiem labi zināmi uzvārdi (piem. Dimants & co utml.) ? Vismaz ON mājaslapā tik 7 purni sabāzti !
Neļujiet sevi čakarēt!