vēderdejas Ogrē - ?
kurā vietā iespējams apmeklēt vēderdeju nodarbības?? cik maksā??
kādreiz bija laikam tajā Verbenā,bet vai ir tagad,nezinu,aizej painteresējies,varbūt vēl ir!
kur tas ir?? es tikai nesen pārcēlos uz šejieni dzīvot..
Verbena atrodas Upes prospektā nr. nezinu bet trīsstāvu dzīvokļu ēka pretī autostāvvietai.Gandrīz blakus luksaforiem.
Pa ziemu vēderdejas var dejot arī Vērienā (nodarbības notiek bērnudārzā "Zelta sietiņš")-riktīgi labi. Pa vasaru nodarbības gan nenotiek.
Ledus halle arī var padejot, tikai iepriekš jāpiesakās un visu vasaru-cauru gadu!
ogres kūlturas namā... tur ir viss ko vajag...
Jā, reiz redzēju, kā tās meitenes kultūras namā mēģina :) Interesanti, ka vislabāk sanāca tieši tām meitenēm, kurām ir kuplāki dibeni un apaļi vēderiņi - tiešām super izskatās! Šī nudien ir tā deja, kas jādejo nevis modeļveidīgām meitenēm, bet sievietēm... nu tādām - īstām :D
jaa kultuuras namaa taas meitenes tieshaam riktiigi labi dejo, man ar naacaas paskatiities, jo biju aatraak atnakusi uz savaam dejaam un vinjas veel tur grabinaajaas, bet bija interesanti... ;)
Kultūras namā, sporta deju klubā "Triumfs" ir vēderdeju nodarbības 2*nedēļā. Abonements 8 nodarbībām maksā Ls 10. Nezinu, kā būs rudenī, bet līdz šim tā bija.
"Nezinu, kā būs rudenī" - vasarā nenotiek?? :(
A kas tur ledushalē?
Vislabāk ir Kultūras namā!!!Es pati tur dējoju,kamēr Ogrē dzīvoju!!!Ļoti profesionāli!