Arī šogad notiiks lielais Stopēšanas maratons Tallina - Aglona un Rīga Aglona 2014

Arī šogad notiiks lielais Stopēšanas maratons Tallina - Aglona un Rīga Aglona 2014
8. augustā sākas stopēšanas maratons no Rīgas ar autostopiem uz Aglonu. Tas notiek divās grupās - "profesionāļi" un "iesācēji", katrai grupai savs maršruts. Profesionāļu klase veiks maršrutu Tallina-Rīga- Jēkabpils- Līvāni - Daugavpils- Krāslava- Aglona. Savukārt iesācēju klase Rīga-Jēkabpils- Līvāni- Aglona.


Naktsmājas paredzētas Jēkabpilī un Līvānos. Aglona tiks sasniegta 10. augusta vakarā. Svētceļnieki Aglonā palīdzēs draudzes pāvestam Aglonas uzpošanas darbos un piedalīsies svētajā misē, paredzēts kopīgs lūgšanu vakars un arī sportiskas aktivitātes.


Būs kontrolpunkti, balvas un citi pārsteigumi. Starts un reģistrēšanās Rīgā, Maskavas ielā 462, 8.augustā, plkst. 6.30 no rīta. Līdzi ņemamās lietas: telts, guļammaiss, lietusmētelis, rožukronis, pildspalva, uzlādēts telefons, visas iespējamās apkārtnes kartes konkrētajam maršrutam.

Vairāk informācijas un pieteikumu iesniegšana līdz 3. augustam pa tālruni 29662955. Diskusijas par stopēšanas maratonu notiek šeit:
http://www.draugiem.lv/group/16100742/
«Lielo Stopēšanas maratonu» organizē «Radio Jelgava» sadarbībā ar Tallinas Romas katoļu draudzi.

Arī šogad notiiks lielais Stopēšanas maratons Tallina - Aglona un Rīga Aglona 2014 , 2014-06-12 14:45:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet