bokss, thai bokss, jiujitsu

Es zinu, ka info par sportošanas iespējām Ogrē te parādās ik pa laikam, bet visa info ir samērā novecojusi, tāpēc gribu lūgt padomu un informāciju par to, kur Ogrē var apmeklēt treniņus veselības uzlabošanai? Mani neinteresē aerobikas un svaru zāles, bet tieši augstas intensitātes, nopietni, uz spēku un izturību orientēti treniņi, vēlam kādu no martial arts - thai box un jiu jitsu, piemēram.

paldies par info jau ieprieksh :)

ilze , 2014-06-02 00:47:25

Ikšķilē www.eefitness.lv notiek THAI BOXING (MUAY THAI).
Ogrē pie Leona arī ir kaut kādas cīnas http://www.sporta-klubi.lv/leons.html

ono , 2014-06-02 10:05:15

paldies, ono :)

ilze , 2014-06-02 14:32:20

Pie Artūra uz Ikšķili iet gan sievietes, gan vīrieši. Samērā nesen grupa izveidojusies, tāpēc domāju, ka droši vari pievienoties. Bet nodarbība tikai 1x nedēļā, līdz ar to, ja gribas sportot biežāk, būs jākombinē ar ko citu. Pēc atsauksmēm cilvēkiem patīk. Artūrs arī patīkams kā cilvēks.
Par Leona cīņu veidiem sīkāk neko nezinu, tikai dzirdēts, ka viņš ir skarbs skolotājs :). Nu, tādā nozīmē, ka izspiež kā citronus. Tās meitenes, kuras gājušas pie viņa uz aerobiku atsaucās šādi:'' Nemāki - iemācīsim, negribi- piespiedīsim'' :). Labi, labi, gan jau nav tik traki un, ja gribas augstu intensitāti, tad jau būs kā reiz :). Mīnuss ir telpu sliktais stāvoklis - drēgns pagrabs.

ono , 2014-06-02 15:05:56

ļoti pozitīva attieksme - būs jāizmēģina uz savas ādas :)
un tā jau saka, ka neesot tāda vārda nevaru, ir tikai negribu

ilze , 2014-06-02 18:27:09

Ikšķilē arī slodze pamatīga, bet telpas tomēr civilizētā līmenī. Ir gan dušas, gan ventilācija. vienīgais, ka tur iepriekš uz nodarbībām jāpierakstās.

marta , 2014-06-03 18:25:56

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet