Fitness

Piedāvājam individuālos treniņus.
-Labi aprīkota trenažieru zāle
-Pareiza un veselīga uztura plānošana
-Individuālās treniņprogrammas sastādīšana
-Sporta uztura izvēle un iegāde.
-110% atbalsts, lai iegūtu vēlamo rezultātu.
-pieejamas cenas visiem.
-GemstoneStudio dalībniekiem atlaides sporta uzturam, sporta precēm, kā arī solārijam.
Pieteikties, uzzināt vairāk info - mājaslapā, epastā.

GemstoneStudio , 2013-11-25 12:20:48

www.gemstone.lv
info@gemstone.lv

GemstoneStudio , 2013-11-25 12:21:10

Apskatīju mājaslapu un gribēju paskatīties kas tur ir piedāvājams... Sekojoši šoks: Vai treneris var būt apmēram 20gadīgs puika???? Un tajā video fitnesa sadaļā ir puikas, kas jūsmo par savu un savu kolēģu uzbriedinātiem ķermeņiem, vai tiešām tādi tur atrodas visu laiku??? Man piemēram, kā apmeklētājai negribētos tādā telpā atrasties ar tiem briesmīgā paskata cilvēkiem, man liekas es tur vienkārši izvemtos uz vietas!!Kā tad tur īsti notiek nodarbības? Kas tās ir par fitnesa nodarbībām, jo lapā pilnīgi nekā tāda nebija - ja nu vienīgi hanteles un trena;zieri neskaitās fitness!!! :D

Radās jautājums , 2013-11-25 15:18:52

Sekojoši šoks: Vai treneris var būt apmēram 20gadīgs puika???? Un tajā video fitnesa sadaļā ir puikas, kas jūsmo par savu un savu kolēģu uzbriedinātiem ķermeņiem
-Var būt ja nodarbojās ar to jau ilgus gadus , vel tur vienk. video ielikts no youtuba , tur nav kolēģi, bet jautājums , kādēļ tad nevar cilvēki būt apmierināti ar ķermeni , ja ir ko parādīt? :))))))
kad citiem kauns...

Edzis , 2013-11-26 09:37:51

es gan aizetu,bet kur tas atrodas un cik maaksa?)))))

! , 2013-11-26 17:25:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet