Aicinām aktīva un veselīga dzīvesveida piekritējus izmēģināt sporta kluba "AL Fitness" nodarbības!
Aicinām aktīva un veselīga dzīvesveida piekritējus izmēģināt sporta kluba "AL Fitness" nodarbības!
Š.g.12.oktobrī no pl. 10.00 – 14.00
1.nodarbība
10:00-10:20 Body strong
10:25-10:45 Step
10:50-11:10 bodyART® strength (Level 1)
2.nodarbība
11:25-11:45 Body Bike
11:55-12:15 NTC
12:20-12:40 bodyART® energetic (stiepšana/relaksācija)
3.nodarbība
12:50-13:10 TRX mix
13:15-13:35 bodyART® strength (spēks/dinamika)
13:35-13:45 Streching
Dalības maksa: tikai Ls 2,-
Tā kā vietu un inventāra skaits ir ierobežots pieteikšanās obligāta.
Pieteikties un samaksāt dalības maksu vari pie mums Ogrē, Sporta ielā 18, sporta klubā AL Fitness
Vai zvani Aivaram – 29472873; Ilzei – 26497683.
vai gadījumā nav Skolas iela 18?
20 minūtes?????? WTF? Jokojiet? Vai nav par maz?
uz body baika pat nepaspēs iesildīties, kā jau jālec nost!!!!!!!
Lasīt mākam :)?
''Izmēģināt'' nodarības.. Manuprāt, 20min laikā var saprast vai patīk Body Bike, NTC vai Strechings. Neviens taču nepiedāvā pilnu vingrot pilnu stundu.
Man patīk šī ideja - stundas laikā iepazīt 3 dažādas nodarbības un izvēlēties sev tīkamo.
Aivars malacis! Tikai telpas un dušas vajadzētu lielākas, lai visām pietiktu vietas :)
kur tāds klubs ir?
to: "sportoju" - atkal jau atrodas tādi, kuriem kaut kas nepatīk - nu tad sēdi mājās un audzē taukus :D
to: "māsa" - cik tad tev vajag laika, lai iesildītos? :D izskatās, ka neesi nemaz mēģinājusi tos baikus...
Jā, Skolas ielā 18, kļūdijos!
Nu priekš izmēģinajuma, man liekas tās 20 min ir ok, vismaz varēs iepazīt kas tas par zvēru ir.
Tās nodarbības jau ir, lai saprastu kas tas vispar ir par sporta veidu, un vai TEV vispār viņš patīk. Ideja laba! Un jā, garderobes ir ok, un duša arī ir ok labi ka vismaz tadas ir kur nomazgāties. AL Fitness ir super, telpas mājīgas, viss tīrs man patīk. Iesaku visiem!!!
Un paldies Trenerim, par to ka izveidojis šādi iestādi kur mums aiziet! Tā tik turpināt.