KURBADS
Kāpēc Ogrenet nav NEVIENA raksta par HK Kurbadu, kas ir svarīgākais sporta notikums Ogrē šobrīd?!
Būtu jauki uzzināt, kādas būs biļešu cenas!
Ogrenet bija pirmie, kas vispār kaut ko par Kurbadu uzrakstīja - Ogrē atdzims lielais hokejs
http://www.ogrenet.lv/sports/25265/?sq=kurbads#.UhcrXNJM-2Y
Varbūt pat Daugaviņš spēlēs Kurbadā. Vismaz uz ledus kopā ar kurbadiem viņš izgāja treniņā
Nu gan "jaunums", koksi!
Nu uzrakstīja, un tālāk neko nerakstīja! Vajag popularizēt šo, jo, manuprāt, Kurbadam nebūs īstu pretinieku šozezon un jābūt atkal Ogrē pilnām tribīnēm!
Daugaviņš, iespējams, uzspēlēs kādu spēli šeit tikai tad, ja nedabūs līgumu NHL vai KHL.
Sētas čempionātā pilnas tribīnes?
Tu jau vari sēdēt mājās un pirst dīvānā!! Tādi, kā tu laikam jau nezina, cik pilnas tribīnes bija pirms dažiem gadiem Ogrē! Šogad ir lielas izredzes uz ko līdzīgu!
Nesalīdzini. Un tāds turnīrs, kurā kādai komandai nav pretinieku, var patikt tikai īstiem jefiņiem un ampļiem.
Tādos gadījumos tomēr ir atšķirība ar to, ka spēlē savas pilsētas komanda...
Tu domā, ka labāk ir sēdēt mājās, kā tādam neveiksminiekam, ja?
Nu tevi tak neviens netur. Tikai nedomā, ka tādu "fanu" būs pilnas tribīnes. Ogrē ir arī augstāka līmeņa sporta veidi.
Un kādi tad tie ir, gudriniek?? Handbols - 4. vieta Latvijā; futbols - knapa 3. vieta Latvijas 2. līgā; basketbols - pat ne LBL2 pusfināls... Un kuri tad ir tie augstāka līmeņa sporta veidi, kur fani pilnīgi sagrauj tribīnes?? Kad Kurbads izcīnīs Latvijas zeltu, tad pats varēsi kost pirkstos, ka nebiji uz nevienu spēli un fanoji par savu basīti vai vispār mājās sēdēji!...
Protams es neceru uz pilnām tribīnēm katrā regulārā turnīra spēlē, bet play-off token būs!
Un tas viss būs tikai sākums. Pēc tam Kurbadu pārsauksim par Rīgas Dinamo, vispirms mūsu komanda izcīnīs KHL kausu, pēc tam - NHL, pēc tam Ogē notiks pasaules čempionāts, kurā, protams uzvarēsim, pēc tam - Starpgalaktiku!
Tā vietā, lai jūsmotu par vienas sezonas projektu, labāk būtu uztraucies, ka pašvaldība neatņem atbalstu Ogres bērnu hokejam.
Ogrei ir kopēja jaunatnes komanda ar Jūrmalu(man šķiet). Ja šosezon tiks sasniegts Latvijas zelts, tad tas būs pamudinājums neatņemt atbalstu - varbūt pat nedaudz paaugstināt.
Es nedomāju, ka Kurbads ir vienas sezonas projekts - ja sponsori saglabāsies, tad vajadzētu komandai saglabāties uz vairākām sezonām!
Un nevajag ņirgāties - Kurbada pārliecinošais favorīta statuss ir 100% pamatots - salīdzini komandu sastāvus!...
Tieši tāpēc nav interesanti. Kam vajadzīgs tāds zelts?
Labāk zelts garlaicīgā cīņā, nekā sudrabs tādās supersērijās, kādas bija savulaik ASK laikos.
Tiešām? Tad nopērc sev to zelta bļembuku - tas būs vislabāk.
un kāda bija jēga tavā teikumā?
Uz cik finālspēlēm tu biji, kad Ogrei iepriekšējo reizi bija Latvijas čempionāta zelta medaļas? Ko tās mainīja tavā dzīvē?
90. gados, kad Essamika uzvarēja, es biju pavisam mazs un Ogrē(Ikšķilē) tad vēl nemaz nebija ledus halles!
Uz galveno jautājumu tā arī neatbildēji...
Zelta iegūšana būtiski nemainītu manu dzīvi, bet tās būtu lieliskas emocijas, kopības sajūta fanojot par savu pilsētu.
Ja tu noliec īstās Ogres komandas, bet solies fanot par komandu, kura spēlēs blakus novadā ar varbūt vienu ogrēnieti sastāvā un varbūt tikai vienu sezonu, tad kas tu esi par savas pilsētas patriotu?
kurš teica, kā es nolieku???!!! Es tikai parādu īstos skaitļus, ka mums diemžēl nav zelta komandu! Handbols iet uz augšu, futbolā vajag lielāku finansējumu, basītī jāgaida Ogres zelta paaudze - tuvākajos 5 gados vajadzētu iekļūt LBL!
Komandā nav tikai 1 ogrēnietis...(!)
Nevajag te atkal sākt tās skaļās runas, ka halle ir sveša Ogrei! Praktiski tā halle ir Ogrē, jo no pilsētas tikai daži metri, kamēr no Ikšķiles - 5 km!
Un izteikt argumentu, ka komandā nav daudz ogrēniešu ir pilnīgi lieki! Tā ir pilnīgi normāla prakse ļoti daudzos pasaules komandu sporta veidu klubos!
Ar laiku arī Ogres jauniešu spēlētāji tiks pie teikšanas Kurbadā.
Latvijas hokeja čempionāts jau vairākus gadus kļuvis par parodiju, kopš tas tiek rīkots tikai ķeksīša pēc. Nevaru iedomāties nevienu savu paziņu, kuru tas varētu interesēt. Daudz labāk fanot par Ogres handbolistiem, florbolistiem, basketbolistiem vai futzālistiem. Kad kāda no šīm komandām izcīnīs Latvijas zeltu, tad tiešām būs īsts gandarījums.
Būs! Bet kad tas notiks? Labāk līdz tam tad "nosist laiku" redzot, kā Ogres hokeja komanda izcīna zeltu arī šādā Latvijas čempionātā!
Būs! Bet kad tas notiks? Labāk līdz tam tad "nosist laiku" redzot, kā Ogres hokeja komanda izcīna zeltu kaut vai šādā Latvijas čempionātā!
tev ir lūzera komplekss. piedomā pie tā...
Tāpēc, ka es fanoju par savas pilsētas komandu? interesanti...
Tāpēc, ka es fanoju par savas pilsētas komandu? interesanti...
Igauni, ko tu ar viņu diskutē? Tak labi redzams, ka čalim līdz pilnam latam dažu santīmu pietrūkst... Būs vismaz viens, ka Feodorova biļetes par trīnīti gabalā pirks.
http://www.hkkurbads.lv/ Un te var apskatīties, vai tā ir Ogres komanda, vai tomēr Rīgas.
Izskatās ka neviens no runātājiem nemaz nav bijis uz kādu no spēlēm.
KURBADA sastāvā spēlē liela daļa no vecajiem ASK Ogres spēlētājiem, treneris arī bijušais ASK spēlētājs, kaut vai šī paša iemesla dēļ tā ir Ogres komanda, kuru mājas halle ir Ogres ledus halle.
Par vienas sezonas projektu ir lielas šaubas, jo jau šobrīd KURBADS atbalst Ogres jaunatnes hokeju, dodot gan finansējumu, gan labas emocijas bērniem, kas ar prieku vēro spēles.
Ieteiktu visiem aiziet kaut uz vienu spēli un pavērot gan komandu, gan jaunos hokejistus kas vēro spēli.
bus sasprinkta cina par zeltu jo visas Latvijas čempjonata komandas ir spēcigas pat daugavpils nav ar pliku roku ņemama