Doublebeauty
Vai kāds ir jau ir apmeklējis doublebeauty. Tas, ka tur var pierakstīties, tas ir skaidrs. Mani interesē, kā tur ir. Telpas, trenere, cenas.
tur jau notiek kaut kas ? un kas?
Kau taks notiek, mani draudzene uz baikiem sauca. Bet kluba atklāšana ir 24-jā, ja nemaldos. Es biju tikai salonā uz pedikīru - nedaudz dārgāk kā citur, bet līmenī. Laipna un kvalitaīva meistarīte. Ā, uz solāriju biju, interesants tāds - priekš tiem, kuriem slinkums vingrot (viņam ir vairāki rēžīmi - parastais, kur tikai jāsauļojas un vēl daži, kur solārijs vibrē un kratās :) Tipa, tā novājēt varot.
Apgaismojiet. Kur ir tāds salons? Es atpalicis laikam :)
Biju iemest aci. Telas svaigi remontētas, inventārs jauns. Vienā pusē skaistumkopšana, otrā pusē - sporta zālīte. Uzsvars uz fitnesu un tamlīdzīgām lietām. Treneri diezgan daudz būšot un cenas vispār smieklīgas salīdzinot ar Rīgas klubu cenām. Piebraukšana diezgan sarežģīta, jo jābrauc par Brīvības ielu zem zīmes, vai no otras puses gar privātskolu
Atrodas Randevu telpās, otrajā stāvā..
kaut kas jauns Ogree? Kaadas jau ir atsauksmes? Ir verts varbuut atbraukt uz dzimteni apskatiities?
tad kad jaaiet pierasktiities? 24.ajaa?
Pierakstīties var jau tagad! Dažas nodarbības jau notiek. Bet par tām cenām - nu nav nemaz tik smieklīgas! Normāla Rīgas kluba līmenī. Bet ir OK, jo Ogrē līdz šim nav redzēti profesionālie treneri biezā slānī, tātad viņus eksportē no tiem pašiem Rīgas klubiem :) Redzēju nodarbību sarakstā, ka viens no baiku treneriem ir vīrietis vaŗdā Aivars. Ja tas ir tas pats Aivars, kas vada nodarbības sporta klubā Centrs Rīgā (virs centrālā unīša), tad meitenes - saturas! :)
Var jau atrast arī lētāk kādā pagrabā kopā ar prusakiem un citiem dzīvniekiem
normālas, smieklīgas vai Rīgas līmenī es varu izspriest pati. Ja reiz tur ejat, pasakiet, CIK maksā.
Body bike maksā 3,10 LVL viena reize, ja izmanto abonementu uz 8 reizēm. Aerobika izmaksās 1.80 LVL, ja izmanto abonementu uz 12 reizēm
L-ka, kā būtu ar vienu seksiņu? :) :) :) Runā, ka palīdz pret īgnumu!
Mētājat tik nenormāli gudru, tievu un smuku, bet nevarat iedomāties pazvanīt pati uz salonu un visu pajautāt. Pie tam, pat man ir skaidrs, ka tas, kas patīk vienam- citam var riebties.
Reku mums jau viens Aivars paraadiijaas, meetaajas pa internetu seksinju mekleet....ha!!!!