SKVOŠS
Gribēju uzzināt cik Ogre ir cilvēki, kas aizraujas ar skvošu un būtu gatavi apmeklēt?!
obligāti!
Obligāti jā?
Precizēju jautājumi- Vai ir cilvēki, un vai būtu gatavi apmeklēt?
obligāti jā!
atbildu, jaa! Un vai tas nozīmē, ka Ogrē būs skvošs?
Pats spelēju 3 gadus un ir apnicis braukāt uz Rīgu. Tapēc vēlos noskaidrot vai Ogrē ir patstāvīgi spēlētāji un cik daudz. Ogre ir palikusi garlaicīga.
Tiks veikts pētījums un rezultātiem tiks noskaidrots vai Ogrē būs vai nebūs.
manuprāt tu neko šitā nenoskaidrosi. precīzāk sakot- nenodrošināsi apmeklējumu. ir jāpieradina iedzīvotāji pie sportošanas vienkārši. jāiepazīstina ar tādu sporta veidu. Skaidrs, ka noslogojums ziemā būs. vajag tikai pa smuko un pa saprātīgu ciparu.
Jaunogre tak tur skovošu dauza vislaik pa celjam no stacijas
Kur tieši Luni!?
Juris K : Zilokalnu un Saules prospekta stūrī aiz galapunkta , neatceros vai tur bija kadi sektie bet atklatos skvisju esmu tur pat palurejis:)
Tu nejauc ar tenisu :D
Juris K : Neesmu manijis ka tenisu dauzitu pret sienu p'ar'i :):)
Luni, tur tiešām skvošs? Tur, kur tas tenisa korts āras, ja?
man ļoti "laipni" atbildēja, ka nav un tikpat laipni nometa klausuli. super! :)
joke : Ar laipnibu tur točno neizceļas to ar zinu , bet tā laikam vienīgā vieta Ogrē kur esmu redzējis ka skovošu daudza , tas gan bija vasrā bet cik redzēju tur kautkāda vieglu konstrukciju hallite ar bija uzslieta :) Nu labi tad naav.
joke, tas īpašnieks, kur tu zvanīji ir pilnīgi ku-kū! Reāli! vai nu ciļvēkam kopš dzimšanas putni galvā vai arī kontuzēts. Citi saka, ka esot narkomāns. Taisi labāk normālu skvošu Ogrē, apmeklētāji būs!
Ļoti vēlētos skvoša treniņus Ogrē !!!!!!
Jau 5 gadi apkārt, varbūt kāds aktīvists tomēr saņemās un uztaisa?