Trenažieru zāle Ogrē

Vai Ogrē šobrīd ir kāda laba trenažieru zāle?

Eva , 2011-08-22 09:41:58

Tipa Kačalka ?:)

Lunis , 2011-08-22 09:59:25

Nupatās biju Lēdmanē , šiem gan baigi labā jauna gaiša visadi kruti trenažieri.

Lunis , 2011-08-22 10:01:59

kur tad lēdmanē ir?

aa , 2011-08-22 12:25:38

aa : Reku , teksts , bildes un GPS kordinates . http://www.ogresbalss.lv/?p=2306

Lunis , 2011-08-22 12:36:43

Ogrē jau grūti telpas dabūt visi miljoņeri prasa nesakarīgu nomu... a te vbūtu labs bizness kārtīgam fitnesa un spa klubam.....
Es piesakos pie ideju došanas.... un doļas

beibe , 2011-08-22 13:59:47

beibe : Zin cik šie Lēdmanē maksājot , O,50Ls par m2 + Elektrība un apkure ziemā :) Istenībā jau ir tā , esmu kadreiz intresejies par šo biznesu , būtībā praktiski visas nu vieni 90% visadu Fitnes un Sporta zāļu pieder UZŅĒMUMIEM , tur nak un trenējās UZŅEMUMA darbienieki , neviens no malas viņiem 100 gadi nav vajadzīgs , bet par cik tur kautkas saistīts ar "Statusu" atšķirība liela esot PUBLISKA vai SLEGTA ta štele , tad tiek pasludināts tas pasakums par "Publisku" bet cena uzlikta kosmiska lai "Nevazajas te sveši" . Ta ir varumam Rīgas un lielo pilsētu zālēm. Ogre nav uzņēmumu kuri saviem darbiniekiem vēlas nodršina normalus darba apstākļus kur nu vēl normalu sadzivi tatad nav arī NORMĀLU zāļu ir tik visadas kāčalkas .

Lunis , 2011-08-22 14:32:03

Ogre tiessam vajag fitnesu!!!!

jap , 2011-08-22 15:06:05

jap : Zini cik maksa nelielas Fitenss zāles aprīkojums ? Par tadu ciparu var Villu Ogres apkārtne nopirkt :)

Lunis , 2011-08-22 15:15:37

Jā, es arī par to, ka Ogrē ļoti, ļoti, ļoti vajadzētu labu fitnesa zāli!! Ikšķilē nesen aizklapēja superīgo trenažieru zāli, tagad tuvākais Rumbulā? Ļoti vajag!

vajadzetu , 2011-08-22 16:01:09

vajadzetu : Kada problema , sakraj 50.000 + štukas Ls un atver :):)

Lunis , 2011-08-22 18:03:28

nekas nesanaks, jo taas 50 stukas vel vajag atpelnit, ka ari nomaksat ires , komunalos, algas u.t.t. nav ogre tik daudz tautas,lai tas viss rentetos.

DD , 2011-08-22 20:20:47

lunis-a tu zini cik maksa abonents uz fitnesu,menesi????vinniem tas 50 000 atri izpirksies

jap , 2011-08-22 21:42:31

jap : Būsi kadu no Latvijas maksas "Palīg augstskolām" apsolvējis ja tā spried. Savulaik vienu tadu paņemu praksē , viņa man perfekti pec visiem likumiem sarēķināja ka ja es intesnificešu savu biznesu tad pec 3 gadiem mana rentabilitate parsniegs Ieročus un narkotikas bet pec 9 gadiem Bils Geits ar mani skries sveicināties golfa klubā. Liksies neticami bet Ogre specifiska publika šeit ir NEIESPEJAMI neko normalu nedz piedava nedz pardot KAUTCIK ieverojamos daudzumos , rupsi sako publika pa vieniem 70% sastav no bidlas kam neko izņemot primitivas vajadzibas nevaig vai nespej atāluties:):) Pareķini cik daudz no atlikušajiem 30% TEORETISKI velesies staigat uz kačalku , nu nav Ogre pietiekami daudz Intresentu lai nodrošinatu stabilu klienturu:)

Lunis , 2011-08-22 23:11:52

IR gan Ogre pietiekosi daudz interesentu, lai notiktu fitnesa, aerobikas nodarbibas. Lidz sim Ogre ta ari nav bijis normals piedavajums. Ledus halle gaja cilveki, bet zales ir parak mazas-gaisa nav un ja cilveki par daudz, tad rokas atsitas vienai pret otru. GImnazija aerobikas nodarbibas notiek sporta zale- nav spoguli un nav normalas dusas. Pie Leona maza telpa un ari nav dusas........Lai cilveki ietu, ir vajadzigs normals limenis- labs treneris (Leons butu ideali)+ plasas tiras telpas ar spoguliem, superiga muzika, ertas dusas, elastigas cenas (atlaides abonementiem)

L , 2011-08-23 07:44:16

L : Saki cik tev matenē bija kad skolā gāji ? Rupji rēķinot tadas ne parāk lielas normali aprīkotas zāles iekartošanas izmaksas ir 50.000Ls un uz augšu. Lai kā ar tev neliktos Ogrē tās klienti būs DAŽI SIMTI cilvēku , Ogrē nav kontingenta kas spētu pastavigi un rentabli noslogot tadu vietu. Ja tev liekas ka pieprasījums ir LIELS piemera pec vari paskatīties cik "Rentabli" ir Ogres frizieru un skaitumkopšanas saloni nu minimali visi knapi knapi turas virs ūdens . Viņiem arī ir gana dargas iekartas taču ne uz to pusi ne tados daudzumos ka normala sporta centrā . Nu matenes uzdevums pirmai klasei , viens normals skreiceļš iecienītakais uz ko vissi ar ksrien NORMALS maksa ~2000Ls VIENS !! Normala publiskā pilsētas zālē tadu vaig ka minimums 10 , tie ir tikai skreiceļi iekarta kur iespejams tev ari pirms tam nelikas "Lēta" , piemers kurš tev noteikti likas maksa kapeikas Hanteles , nu tas ar ko kačā visi tapat ka skreiceļu , ka doma cik maksa LABAS hanteles kas neizjuks ja viņas 10x diena metīs zemē ~500Ls komplekts. Visādi "Mokusoli" tur svariem utt 800Ls un vairak LABI tadi kas domati zālēm ne majas "Reizem palietot" , + Telpa savus 200-400m ar izcilu ventilaciju citadi smirdēs kā zirgustallī , remonti treneru algas telpas īres Latvijas mežonīgie nodokļi , domā Ogrē ir DAUDZ cilvēku kuri galā vares maksāt 30-40Ls abonememntu mēnesī ?:)

Lunis , 2011-08-23 09:27:30

Luni, vai esi informēts, ka sezonas laikā, iepriekš nepiesakoties, EE-fitnesā, Ikšķilē uz nodarbību nevar tikt, jo nav vietas? t.sk., daudzi brauc no Ogres..Tā ka nedezinformē tautu, būtu klubs, būtu arī noslodze.

ogrēniete , 2011-08-23 09:53:24

Luni, par frizieriem Tu ļoti kļūdies. Pie laba friziera un kosmetologa vienmēr būs rinda, arī Ogrē. Lai tiktu pie savas frizieres vai kosmetoloģes, man ik reizi jāpiesakās pāris dienas iepriekš. Pieļauju, ka ir arī tādi šī amata "meistari", pie kuriem cilvēks vienreiz aiziet un vairāk tur kāju nesper. Tiem, protams, nav klientu. Bet, par fitnesa zāli, Tev daļēji ir taisnība. Es arī labprāt tādu apmeklētu, bet mēnesī būtu ar mieru maksāt ne vairāk kā 25 latus. Vēl ir problēma tā, ka daudzi potenciālie šādas zāles klienti strādā vai mācās Rīgā un šo pakalpojumu izmanto tur, jo tur ir gan lielāks piedāvājums, gan cenu amplitūda. Zālei Ogrē būtu jābūt kam īpašam(ar piedāvātajiem pakalpojumiem vai cenu), lai cilvēki atteiktos no saviem ieradumiem un šo pakalpojumu izmantotu Ogrē. Žēl, protams, ka tā un gribētos, lai arī Ogrē ir jāda iespēja. Un vēl, kā Lēdmanē izdodas uzturēt to zāli? Tur tak klientu vēl mazāk kā Ogrē.

Lāsma , 2011-08-23 10:24:38

ogrēniete : Saulīt uz to maziņo bet kroto Lēdmanes zāli arī brauc no Ogres , Skrīceriem , Lielvardes un diemžel tur vienkarši nav vietas lai ņemtu vairak gribetaju. K ajau teicu RĪGĀ un cutas lielākas pilsētās TADAS ZĀLES ierīko uzņemumi saviem darbiniekiem vienkarši "Nodefinejot" ka viņas publiskas , būtībā vajag KĀDU kurš kautkādu iemeslu pēc ieguldīs to 50.000 + štukas "Tapat" nedomajot kad un ka tas viņam "Komerciali atmaksasies" , uzņemumam jaa tas atmaksajas DARBINIEKU dzīves kvalitates un darba atdeves ziņā SAVADAK tas ir baigi dargs bizness ar nelielu rentabilitati kas LATVIJA NAV IZDEVĪGI ja Latvija tev kautkas naatpelna sevi pilnībā 1-2gadu laikā TAS NAV IZDEVĪGI ņemot vera vius musu apskatļus MEŽONĪGOS NODOKĻUS un ko tik vēl nē :)

PAVISAM vienkāršs gajiens , svāciet kadu "Iniciativas gruppou" ar intresentiem pec JAUNAS LABAS airobikas un trenažieru žāles , noteikumi pavisam vienkārši visaādi "Pie siles" tikt kārotaju Ogrē kā biess , lai KADS jums uzceļa to zāli jšu par to apņematies ievelet viņu Domē . Saeimā vai citā viņam kārotā "Smeltuvē" jo vairak jus stadi busiet jo lielaku zāli viņš jums CELS :):) Pilnīgi normala Veletaju balsu "Pirkšana" apmaiņā pret pakalpojumu. Cita veida tas maksa ne mazak dargi tici mani , bet šeit buss pavisma konkreti piemeram 5000 garlaikotu majsaimnieču balso par kadu "Smuku bledigu Peteriti" viņš jums iespeju "Pavingrot" jus vinju "Iebalsojat" tur kur šim gribas pilnīgi normāla veletaju "Uzpirkšana" nelegala bet VISU AKCEPTETA :):) Knabis vares "Knabt sūdā" jo cilveks taču tik "Labu darija" jus part to šo atalgoijat ar SAVU BALSI :):)

Lunis , 2011-08-23 10:35:36

Luni, tie balsu zvejotāji nav tik stulbi, lai maksātu 50 stukas + , paļaujoties vien uz kaut kādu mājsaimnieču solījumiem, kuras pēc tam kad zāle gatava savas domas var pēkšņi mainīt. Ko tad tas Pēterīts darīs, ja nauda jau būs ieguldīta, klapēs ciet? Un kas tad to zāli Lēdmanē sponsorē?

Lāsma , 2011-08-23 10:40:10

Lāsma : Tu zini es "Viens meistars" vel nav bizness , vienam cilvekam ir 2 rokas un 8-10h darbadiena. Normals meistars nespej apkalpot vairak cilveku ka spej. Ta nu sanacis ka man milzum daudz paziņu un klientu šai jomā savulaik esmu absolvējis slaveno iestadi ko taga sauc "Rīgas Stila un modes profesionālo vidusskolu" nevis ar izcilību bet ar paaugstinatu kvalifikaciju , sava vaida unikals gadijums:):) Lidz ar to man milzum daudz paziņu draugu un klientu no šis sfreras ne tik Latvija bet ari puss eiropa kur nu viņi visi taga darbojas. Man piemeram smiekli nak ka "Salona 5 meistari" bet VIENS STRADĀ no rita lidz vakaram un rinda 3 dienas uz priekšu bet parejie 4 cauru dienu pīpē un staigā pēc bulkām :):) TAS NAV BIZNES tas ir sviestss. Es piemeram smejos par koleģiem kuri cauram diena gaudo ka "Nav darba zemes cenas" man pašam rinda ir ~2 meneši , jo nodarbojos ar 101 citu lietu vairakās citas valstīs :):) Latvija man ka "Hobija atputas vieta" un veciem klientiem neatsaku bet viņi pieskas rindā KA TU SAKI gaida kamer man bus iespeja. Es neesmu frizieres , man ir cita ar "Stilu @ Modi" kadreiz saiztita joma VIENS NO daudzajiem biznesiem. Visi man zinamie LABIE meistari ir vainu IPAŠNIEKI un paši sen vairs neko negriež tikai taoat ka es "Vecus pastavigus klientus" apkalpo , liksies neticami bet LABS MEISTRAS pilnigi normali iztiek ar 2-3 klietiem PA DIENU un vairak viņam nevaig :):):) Bet salona ja 5 "Meistari" bet klienti nak tikai pie viena tas ir VAKS . Un Ogre tadu ir vairums. PAKALPOJUMU bizness ir ļoti smalks un niansets , un "Vingrošnas zales" kareiz ir pakalojumu bisness kur viss biznes atkarigs no TRENERA / APRIKOJUMA / KONTINGENTA un ja kautkas nav limeni BIZNESA NEKADA .

Lunis , 2011-08-23 10:57:53

Lāsma : Palassi sapratīsi http://www.ogresbalss.lv/?p=2306 , varu tik nocelt cepuri par viņu uzņēmību:)

Lunis , 2011-08-23 11:00:08

Luni, cik tev pasam bija matene, kad skola gaji, pats te ari sapinies savos vardos par ogreniesiem, palasi tekstus- ogreniesi brauc sportot uz Rigu, uz Ikskili, uz Ledmani, tere benzinu, naudu un laiku...daudz ertak tacu ir vingrot tepat, pie majam, it ipasi ziema masinu nedzenat pa slideniem celiem, un sakarsusiem nebraukat talu......un skat, Ikskile un Ledmane tas atmaksajas. Un par tam naudam ko un cik un par cik pirkt katrs uznemejs pats var atrast izdevigako variantu.....var paspikot no ikskiliesiem...skumji tikai, ka pie mums Ogre neatrodas tadi uznemigi cilveki, kas izveidotu tadu sporta centru :(

L , 2011-08-23 11:09:07

L : Velreiz atkartoju ŠIS BZINES ir ar nelielu rentabilutati un LOTI LIELIEM sakuma ieguldījumiem. Latvijas FINANSU apstakļos viņu var vienīgi "Uzturēt" nevis kā pie mums pieņemts "Kartīgi smelt". Savulaik biju ļoti izbrinits kad nu jau caurkritušis deputats Dimants autoostas otrajā stava neierīkoja VINGROŠANAS ZALI / Kosmetikas / Frizier salonu bet salika kautkadus muļķigus veikalus un kantorus. NEJEGT darbinat tadu VIETU / BIZNESU jabut pilnigam muļķim. Čalis galīgi nebij stulbs bet tik APROBEŽOTS musdienu tipa "Smelejs" pec principa DAUDZ UN TAGAD , un tas zales vinam ti NENODROŠINATU deļ ļoti lieliem sakotnejiem ieguldījumiem , bet VEIKALS ka tas ir pakaramie letas lupatas pardevejas pa kapeikam un PEĻŅA tulīt vislaik kamer kads kautko perk. Saucama Biroja ēka AUTOSTA butu ideāla vieta , vienīgi ja to ļauj ēkas konstrukcija :)

Lunis , 2011-08-23 11:27:47

Ikšķille gāja 40% no Ogres.tagad tur ciet trenažieri.Ogrē būtu ļoti daudz ,kas iet,tik vajag tiešām kvalitatīvu zāli.tajā pagrabā kojās nu gan viss ir stipri novecojis,bet pagaidām variantu nav.

Ruha , 2011-08-23 14:36:30

Ruha : Ikšķile ir CITS "Kontingents" nekā Ogre , Ikšķile ir Rīgas "Vidusslāņa" guļamrajonss kopumā IKŠĶILE ir tipiska Eiropas vidusslāņa dzīvesvieta. Ogre ir pilnīgi CITA publika . Es nemaz neizsledzu ka tie 40% ar nokāva to Ikšķiles zāli. Kad jus vienreiz sapratīsiet "Kolhoznieki ar Pilsetniekiem" netusē vienas vietas , varat teikt ko gribat domata ka gribat bet TA IR , tapec Ogre nikst luka daudzi projekti jo tur uzrodas "Slikta publika" vai "Slikts personals" vai iapsnieks pielauj kludu. Jums nekad nav ienacis prata kapec ARZEMES lai tiktu dzivot JEBKUR ir jasaņem piekrisšana no "Kaimiņiem" . Nedomajiet ka jus stapat vien Iziresiet Māju Dzivokli NORMALA RAJONA tiksiet ieksja "Trenažieru zālē vais porta klubā. JUS tur neviens neņems un neko neires , VIENKARSJI ta iemesla pec kad JUS piepetiksieties vainu kaiminiem vai PAREJIEM kluba boedriem . TAS IR PILNIGI REALI , ta tas tur notiek. Jus laidsiiet savius bernuss uz Trenažieriem ja tur grizies rajona banditeļi , pameklejsiet Fitnesu ja turpat jums blakus jozis maukas no šosejas vai kautkas uz to pusi . Iesit uz klubu ja turapt tuses mazgadigas palaistives vai parziedejusjas profesionales NEKAD . Luk ari atbilde .

Lunis , 2011-08-23 15:59:56

Luni, es skatos, ka tev te Ogre nekas nepatik, publika nekada, tads baigais negativisms nak no tevis....tad kapec tu te vispar dzivo?

L , 2011-08-23 16:34:21

L : ES "Te" nedzīvoju :)

Lunis , 2011-08-23 19:27:50

Baigi jau lecīgais tas Lunis. Zini, ir tāda dziesma - šodien zinātnieks un pētnieks, rītu mazās mājas sētnieks. Bet jaunībā jau liekas, ka visu pasauli "pietaisīs". Ha!

ods , 2011-08-24 00:15:14

ods : Cik nu kuram tā jaunība , bet man joprojam vēlmju un spēju netrūkst:)

Lunis , 2011-08-24 08:17:43

iespējams ,to nevisai 'labo publiku "vajadzētu pavilkt līdzi uz tām sporta zēlēm un cita veida labām nodarbēm...ja tikai noliks visus un teiks ,ka jēgas nekādas tad arī vairosies tie"kolhoznieki"...ir labi un apsveicami,ka kāds sasniedzis augstumus un tagad bauda to augļus, bet labi ir palīdzēt kaut vienam no "kolhozniekiem"izrauties....lai labais vairojās....tad jau sanāk ,ka pēc 50 gadiem visi būs "sliktie"...es arī ,diemžēl, varu tikai runāt, jo iespēju darīt ,(ticu,ka pagaidām, nav)...bet,ja būs ,tad darīšu,lai atvieglotu,palīdzētu kādam izrauties!!!

iespējams , 2011-08-24 10:04:39

iespējams : DIEMŽĒL tā arī būs kā tu saki . Esi redzējis kas pie mums atbrauc "No Anglijas Īrijas" , Jā Latvijā diemžēl izglītība ir NEDERĪGA pietam par ļoti dargu naudu , savukart UK un IR tā ir bez maz par velti vai nelielu samaksus BET KAITĪGA , Ja Latvijā māca pec sen novecojušām USA pamatā piemerotām un domātām "Teorijām" kuras pie mums NESTRĀDĀ tad UK @ IR "Tautas" skoliņās apzinati māca PRIMITĪVUS IDIOTUS tā lai vīņš kur ir tur paliek un "Stav rāms un nedomā nemuld gudri" , Ta ir galvena UK / IR izglitibas sistemas PRINCIPS ka "Katram savs " atbilstoši socialajam statusam un izcelsmei. Musejie macas "Stradnieku līmenī" to ko var atļauties iegūst LĪMENI kā "Britu stradanieku nomal;es" tas ir AGRESIVS NEDOMAJOŠ IDIOTS kas daudz ēd daudz bauro un maz domā BET RAŽIGI STRĀDĀ :):) Esi kadreiz runajis ar cilvekiem IZGLĪTOTIEM kuri ilgstoši dzīvo UK / IR , pirmā lieta ko viņi min FIZISKS DIKOMFORTS kad jūti ka publika tev apkart cilveki ar ko komunice PAMATA MASSA ir apsalūti primitīvi neizglītoti lopiņi LOPISKU DOMĀŠANU un tadu pat uzvedību un intresēm :) TAPEC pie viņiem VISAS jomās ir "Slāņu sistema" kura darbojas un škiro cilvekus dzelžani , pie mums pamazām šāda publika sak ieplust BET mums diemžel VAIRS / VĒL nav šis "'Šķirošanas sitemas" Britiem utt ta ir pat ELEKTRONISKA , jebkurš Kluba , Komunalais , Socialais ierednos ATVER TAVU FAILU kompi un momenta redz "Kuram līmenim piederi" un piuedodiem CIENOITAI mums diemžēl klubā , mājā , skolā , bernudaraza PRIEKŠ JUMS vietas nav. UN VISS.

Lunis , 2011-08-24 13:25:17

kaut kad reiz sabruks drumslās šī lepnība, augstprātība,cilvēku šķirošana,līmeņu uzstādīšana....ticu,ka tas būs drīz... un to visu paveiks pats ,tā saucamies CILVĒKS! skaistums neizglābs pasauli, bet saprāts,sirdsskaidrība triumfēs....es par cilvēkiem!!!

iespējams , 2011-08-24 16:21:37

man patīk.meitene paprasija par zāli.a Lunis,kā jau lunis,te kkādu bezsakaru gari sāk klāstīt :D

ruha , 2011-08-28 11:13:51

Es eju Lielvārdes Sporta skolā 18lv mēnesī ej cik gribi reizes . Zāle jauna gaiša http://sportslielvarde.lv/sc/?cat=word&id=3

Lielvardiete , 2011-09-30 23:08:43

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet