MTB

Sveiki! Šogad sākšu treniņus MTB. Nebūtu slikti to darīt kopā ar sparinga partneri. Ir kāds interesents? P.S.
Plānoju nopietni sagatavoties (cik mans resurss to ļaus) Sportlat amatieru seriāla Ogres posmam 23.jūlijā. Iespējams vēlāk varēsim arī kopīgiem spēkiem doties uz citām gonkām (jo neesmu šoferis).

Sauro , 2011-04-20 18:43:31

info par sacensībām
www.velomaratoni.lv

info , 2011-04-20 22:19:48

Tavs labākais sparinga partneris - pulsametrs

Matīss , 2011-04-21 07:39:19

Muļķības un kur tad paliek konkurences gars?

Priekšnieks , 2011-04-21 11:57:04

Tā var runāt cilvēks, kuram mazs sakars ar sportu nopietnā līmenī.
Konkurences garu var izaicināt nu reizi mēnesi... ne jau katru treniņu. Treniņa pulss nekad nepārsniedz aerobo slieksni... ja nu vienīgi jau augstākā līmenī kaut kādos intervālu treniņos. Savukārt sacensībās tas gandrīz vienmēr ir ārpus normas, lai gan ari tad katram cilvēkam ir savs max bpm motoram, kuru nedrīxtētu pārsniegt.

Attiecīgi ir treninju pulss un ir sacensību pulss. Un sportista ātrumu/izturību tiešā mērā nosaka tas, cik pareiz pulss tiek ievērots treniņos un sacensībās.

Kas ir kādreiz (vai tagad to dara) sportojis, tas sapratīs ko es saku.

Matīss , 2011-04-21 12:24:06

Taisnība Matīsam, pilnīgs iesācējs, kas nav slikti, bet - neizglītots. Nopērc grāmatiņas, palasi, un pēc 3 gadiem varēsi varbūt nopietni startēt sportlatā. Līdz tam tas viss tāds izklaides pasākums ar iespēju salīdzināt savu laiku ar uzvarētāju.

slēpotājs , 2011-04-21 20:30:14

Viss OK - pulsametrs man jau ir kopš pagājušā gada. Īsti nesapratu, slēpotāja teksts tieši attiecas uz mani?

Sauro , 2011-04-22 20:25:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet