Fitnesa klubs Ogrē. Vai tas ir nepieciešams?

Labdien draugi!
Jau vairākus gadus Ogres iedzīvotāji sūdzas, ka nav iespējas apmeklēt mūsdienīgu fitnesa klubu vai patstāvīgas aerobikas nodarbības.
Esam nolēmuši mainīt šo situāciju, taču mūs interesē arī Jūsu domas, tāpēc lūgums visiem interesentiem aizpildī aptaujas anketu:
http://visidati.lv/aptauja/495213744/
vai izteikt savu viedokli komentāros.

Mūsu plānos ietilps mūsdienīgs fitnesa klubs un aerobikas zāle ikviena vecuma un iespēju cilvēkiem. Treneru konultācijas un daudzas citas papildu iespējas ikvienam aktīvam cilvēkam!

Skaidrībai- šī iecere vēl tikai ir tapšanas stadijā, priekšā vēl daudz darāmā, taču kopīgiem spēkiem mēs varam paātrināt procesu!
Ja arī atzīsim, ka tas nav iespējams Ogrē, tad, lai šī diskusija kalpo kā palīgs tiem, kas nākotnē vēlēsies uzsākt ko līdziīgu.
Paldies, uz drīzu tikšanos!
Ar cieņu M.

M. , 2011-03-03 12:41:01

Lai Izdodas!!!

tra-ta-ta , 2011-03-03 13:21:21

Jā pat ļoti vajadzIgs.

Kicha , 2011-03-03 13:34:59

Protams, ka vajag !

Laura , 2011-03-03 13:55:05

Anketu aizpildiju! Ogre sen jau vajadzeja kadu normalu fitnesa klubu. Ikskile ar savam parmerigi augstajam cenam un vel attalumu no Ogres, galigi neatmaksajas.

Sara , 2011-03-03 14:25:01

Ikšķilē labs fitnesa klubs,ja pērk abonomentu tad ir izdevīgi,kautko līdzvērtīgu vajadzētu arī Ogrē jo tiešām braukt uz Ikšķili neizdevīgi.

daiļava , 2011-03-03 14:52:24

Anketu aizpildīju. Varu papildināt ka klubiņā vajadzētu ierīkot bērnu stūrīti. Klubs ļoti vajadzīgs!!!!!!!

Olga , 2011-03-03 14:57:16

Es arī PAR!

par! , 2011-03-03 15:40:05

Aizpildīju. Tikai - tās daudzās gramatiskās kļūdas anketas jautājumos diemžēl radīja paviršības iespaidu. Ceru, ka tas attiecas tikai uz anketu, ne uz pašu topošo klubu...

Vārna, Riebīgā , 2011-03-03 19:17:32

Vārna, Riebīgā- es pats pārlasot anketu nedaudz sabijos no pieļautajām kļūdām. Biju visai steidzīgs, kad aptauja tika veidota. Kritika ir vietā!
Paldies visiem, kas aizpildīja anketu.
No ieteikumiem:
Par bērnu stūrīti- baidos, ka šis ieteikums netiks realizēts kaut gan es saprotu tā nepieciešamību.
Par masieri- jā, ļoti iespējams, tiek plānots.
Par treniņiem/nodarbībām grūtniecēm- ja izdosies atrast kompetentu speciālistu, tad par to tiks padomāts.

Droši nāciet klajā ar savām idejām, ieteikumiem.
Ar cieņu, M.

M. , 2011-03-03 20:45:47

kas slēpjas zem burta M.?
vārdu uzvārdu?

var uz e-pastu eliza.kalve@inbox.lv
paldies

elīza , 2011-03-04 09:32:05

kapec nobeidzas ieprieksejie klubi? kas notiek sporta halle?

aste , 2011-03-04 11:15:57

Kurā vietā sporta klubs paredzēts?

gribu vingrot , 2011-03-04 11:28:59

kad bus?

velo , 2011-03-04 13:07:07

Es jau 2 gadus apmeklēju EEFitness Ikšķilē. Šo divu gadu laikā esmu runājusi ar cilvēkiem, kas apmeklē Ikšķiles klubu un zinu,ka daudzi/as no Ogres brauc uz Ikšķili. Ļoti gribētos cerēt, ka Ogrē drīzumā prādīsies fitnesa klubs, kas būtu līdzīgs Ikšķilē esošajam un domāju,ka arī apmeklētība šim klubam būtu.
Derētu padomāt par līdzīgu koncepciju klubam kā Ikšķilē - trenažieru zāle, aerobika, Bodybike, joga utt., jo pašlaik Ogrē pieejamie klubi ir vairāk tendēti stiprā dzimuma publikai!

Solvita , 2011-03-04 13:11:08

Kaut nu šis projekts kustētos ātrāk!!! Klubs ir ļoooti vajadzīgs!

Es , 2011-03-04 13:11:17

aizpildiiju:)

kika , 2011-03-04 13:11:57

aizpildīju un gaida, klubu, uz pavsari vareetu but dikti aktuaals!!!

zete , 2011-03-04 13:42:56

Sveiks, M!
Maģistra darba ietvaros arī esmu uzsākusi veidot plānus sporta klubam - ar visām izmaksām, noslodzēm, risku analizēm, telpu plāniem utt., cerībā,ka tas kadreiz arī taps.
Tapat esmu jau arī veikusi un izanalizējusi 100 Ogres pilsētas iedzīvotaju aizpildītās aptaujas anketas,kuras pati sastādīju un tieši saistībā ar sporta kluba jautājumu.
Varbūt varam apvienoties?

L. , 2011-03-04 21:30:45

Paldies par ieteikumiem un labajiem vārdiem.
L., varbūt tu varētu sīkāk izklāstīt man savus plānus, rakstot uz e-mailu:
matiss.ozolins@inbox.lv
M.

M. , 2011-03-05 09:52:29

Lai veicas Matīss! :)

Jurģis S , 2011-03-08 18:39:46

Matīs nevis Matīss Jurģi :D

gudraakais , 2011-03-09 21:54:27

Es arī nākšu! ziņojiet, kad projekts tuvosies finisham!!:)

Ginta , 2011-04-05 20:12:13

Bet kāmēr projekts ir tapšanas stadijā draudzīga Ledus Halles komanda aicina uz aerobikas nodarbībām katru pirmdienu, trešdienu un piektdienu no plkst.19.30 - 20.30. Maksa 25 Ls mēnesī, jeb 3 Ls par nodarbību. Sīkāku informāciju var uzzināt, rakstot uz viabono@inbox.lv

vingrotaja , 2011-04-15 21:54:21

Affordable aizdevuma piedāvājumu par zemu procentu likmi piemēro tagad

Vai jums ir nepieciešams kredīts?
Vai jūs meklējat finanses?
Vai jūs meklējat aizdevumu, lai palielinātu jūsu uzņēmumu?
Tu esi atnācis uz pareizo vietu.
Mēs piedāvājam Aizdevumi ar zemām procentu likmi.
Ieinteresētajām personām būtu, lūdzu, sazinieties ar mums: georgelukas01@gmail.com

Mr.George Lukas , 2011-06-12 09:05:17

Vai jūs meklējat biznesa aizdevums, personas aizdevums, mājas, auto aizdevumus, parādu konsolidācijai aizdevumi, riska kapitāls utt, jebkurā apmērā, vai varbūt liegta kredītu ar bankas vai finanšu iestāde konfigurāciju vienu vai vairākiem no to risinājumu, nevis reasons.You kredītu! Es esmu privāta aizdevēja aizdevumus uzņēmumiem un indivīdiem zemas un pieejamu interesi par 2 procentiem. Interesē? Sazinieties ar mums sekot, lai ārstētu nodošanu aizdevuma 48 stundu laikā. KONTAKTI: robertjoelloanventures@gmail.com
pieteikumi

Nosaukums: ..................................
Dzimšanas datums: .........................
Dzimums: ...................................
Ģimenes stāvoklis: ........................
adrese: ...............................
atrašanās vieta: ..............................
Ģimenes stāvoklis: ........................
Pasta kods: ...........................
Valsts: ...............................
Tālrunis: .................................
E-pasts: .................................
Valsts aizdevuma mērķi: .............
Aizdevuma summa: ...........................
Ilgums aizdevums: ......................
Ikmēneša neto ienākumi: ....................

Nāc atpakaļ uz mani, cik drīz vien iespējams pēc minētās informācijas papildu informāciju.
Ceru dzirdēt no jums

Roberts Joel

Roberts Joel , 2012-07-23 00:51:13

sveiki
tu esi domājis, kā iegūt likumīgu kredītu? un procentu likmi 2%, ja tā saņemtu atpakaļ pie mums, sajūta formu vai sazinieties ar mums @ GeorgeGrantloanfirm@outlook.com

* >>>>> Valsts:
* >>>>> Dzimums:
* >>>>> Valsts:
* >>>>> Nodarbošanās:
>>>>> * Ikmēneša ienākumi no reklāmām:
* >>>>> Tel:
* >>>>> Mobile:
>>>>> * Mērķis Loan:
* >>>>> Loan Garums:
* >>>>> Vai jums kādreiz ir bijusi:
Saprast angļu valodā:

George grant , 2014-05-22 18:59:54

Labdien , dāmas un kungi!

Es esmu Mr Jones testeris izpilddirektors Jones testera finanšu kompānijas . Es esmusertificēts aizdevumu aizdevējs , kas piedāvā aizdevumu cilvēkiem, kuriem ir nepieciešama aizdevumiem. Vai jums nepieciešama aizdevumu jebkādam mērķim ? Šeit irrisinājums, lai visas jūsu finanšu problēmas . Es dodu out aizdevumus projektu , biznesa, nodokļi , rēķini , parādu , renovācija , un vairāk fiksētu likmi 2 % , mūsu kredīti ir viegli , lēti un ātri .
Sazinieties ar mums šodien, lai apstrādātu jūsu aizdevumu, kas atbilst jūsu budžetu , ja ir interese , lūdzu, aizpildietšādi :

Pilns nosaukums : ........................
Kontaktadrese : ..................
Tālrunis: ............................
Valsts ...........................
Kredīta summa Nepieciešamie : ............
Aizdevums ilgums : ....................
Aizdevuma mērķis : ..............................

Atzīstot uz šo e-pastu , mēs varam sākt ar savu aizdevumu apstrādi , tas ir vairāk iegūt, saņemt aizdevumu no šī uzņēmuma.

Sveiki Es ceru uz dzirdi no jums drīz .

Sazināties ar klientu servisu vairāk info :
Timmy o roland
Chief Executive Officer .

jonestesterfinancialcompany@gmail.com

jones tester , 2014-05-22 19:01:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet