trenažieri
Gribu noskaidrot kur man kā dāmītei ir iespēja tikt pie foršiem muskulīšiem . Respektīvi zāle kurā arī sievietēm ir ko darīt, vai tāda Ogrē vispār ir?
plus- Kurā zālē sastāda arī individuālo programmu?
Amatniec;ibas vidusskolas dienesta viesn;ic;a esot jauna zāle ar treneri...zemas cenas. Pati gan tur neesmu bijusi, bet atsauksmes ir dzirdētas.
es braukāju uz EE Fitness ikšķilē. Ls 26 mēnesī neierobežotais abonements cenā sauna. ja tev trenniņu laiki no 16-19 ir pieņemami, vari piebiedroties. individuālās programmas ir jebkurā normālā, sevis cienošā zālē! http://www.eefitness.lv/ ceru ogrenets neapvainosies par norādi.
Par amatniecības vidsk. neko nebiju dzirdējusi, tas ideāls variants jo pie pašām mājām, nevajag ne pārģērbties ne dušu izmantot uz vietas, līdz mājai trīs soļi...Par Ikšķili dzirdētas daudz labas atsauksmes, bet tomēr pa tālu:)
ikšķilē ir gan perfektas dušas, gan teicama sauna, kas mani visvairāk pozitīvi "aizķer" un tā vien atsver to naudu, pēc trenniņa pasvīst, īpaši ziemā, vai kad ārā ir draņķīgs laiks. Ja jau tev līdz amatniecības zālei ir trīs soļi, tad tikpat būtu arī atnākt līdz manīm, iekāpt auto un 5-6 minūtēs, ja nav pārbrauktuve ciet, esam zālē ikšķilē. Esmu staigājis uz tām pagrabu zālēm, kur ne ventilācijas, ne dušas, par saunu nemaz nerunājot. Tur iet tādi, kam "šķemba galvā" un pie kājas kur musīšus audzēt. Tā musīšu audzēšana nemas nav tik vienkārša lieta kā liekās. Es jau 9 gadus samērā regulāri eju uz zāli, taču es pilnīgi ne ar ko neatšķiros no vidusmēra pilsoņa. Tiesa, alusvēdera man nav, kā citiem, daudziem džekiem manā vecumā, veiklība un izturība arī ir virs vidējā rādītāja. Vārdsakot sportiskas aktivitātes tikai un vienīgi pozitīvi ietekmē cilvēka organismu! Kā piemēram mana grāmatvede ar savu osteohondrozi, tik daudz naudas meta ārā masāžām, dakteriem un zālēm, ka mati stāvus cēlās. Aizvilku viņu uz zāli, par 5 reiz mazākām naudām, trīs reizes lielāks efekts!
ja nu kas: kosmoxxx@inbox.lv
sorry, sajaucu skolas. Profesionālās vidusskolas kojās...
Profesionālās vidusskolas tie ir tie saucamie" ruņči" arodģimnāzija ?
valdi, vai Ikšķilē arī ir treneris kas paskaidros kā pareizi vedot muskuļus? Ja nopirkšu auto tuvākā laikā iespējams braukšu uz Ikšķili bet pagaidām jāmeklē tepat Ogrē.