Aerobikas iespējas Ogrē
Apgaismojiet mani par iespējām nodarboties ar aerobiku Ogrē (neskaitot ūdens aerobiku). Iepriekš gāju uz treniņiem Double Beauty un biju apmierināta, bet ar 1. janvāri tas tiek slēgts. Ikšķilē ir dārgi un tas vairs nav OGRĒ!!!
Ledus Halle !!!
oooo, Double Beauty ciet?
Ko ta Doblebuty jau bankrotēja?
Mja. es ar biju domājusi sākt jaunu skaistu dzīvi ar janvāri. vakardien vēl iegāju Double Beauty mājas lapā, lai apskatītos grafikus-tak tur ziņojums,ka nekas nenotiks vairs. :(
es ar biju pārsteigta, kad uzzināju, par šito ciet klapēšanu.....biju es ar, ar janvāri sataisījusies tur sportot :(
Nu re viņi to neināja, ka tik daudz jaunu klientu būtu bijuši. Bēdīgi.
Vnk slikti sevi izreklamējuši bija..
Vienreiz biju uz nodarbībām ledus hallē, neradās labs iespaids..laikam tāpēc, ka biju vienīgā latviete no 15 cilvēkiem! :D protams inventārs un telpas arī ir novecojuši..
1 reizi biju uz Double Beauty aerobiku- pilnīgs sviests...bijām mēs tikai četras, viņiem tur nodarbibas vispār notika tikai pēc pieraksta un ja sanāk vismaz 4 cilvēki....slodze jau it kā normāla, bet.....garlaicība totāla-nekāda ritma, klusa mūzika kaut kur stūrīti pati par sevi, lieka pļāpāšana...tāpēc jau cilvēki neiet. Ledus hallē viss ir super un latvietes tur ir daudzas...un galu galā kāda tam ir nozīme...lai iet kaut vai nēģeri, ka tik forša nordarbība....
muljkjiibas!!! un no vienas reizes Tu spried par Double Beauty kopumaa?! Es tur gaaju treneeties vairaakus meeneshus...un tici man treneris njeemaas arii ar mani vienu, ja gadiijumaa neviens cits neatnaaca...taa, ka tas teksts par pierakstu ir pilniigs sviests :D :D Mani treninji pilniibaa apmierinaaja un esmu apbeedinaata, ka tagad tur vairs nekas nenotiks :( Ilkshkjili arii ir gruuti izbraukaat, nevis attaaluma bet driizak tur piedaavaato treninju laika grafika deelj... taa, ka man arii ir aktuaals jautaajums par iespeejaaam treneeties kaut kur Ogree.. ;)
P.S. Kur vispaar var ieguut kaadu informaaciju, kas notiek Ledus Hallee? Vismaz maajaslapaa rakstiits, ka tur nekas nenotiek!!!!
un nez kāpēc tad Double Beauty nobankrotēja??...tieši tāpēc, ka cilvēki NENĀCA...un nenāca tāpēc, ka nodarbības bija tizlas.....tad jau tev vienai (Just me) patika tāda veida trulas nodarbības......jo ne katram trenerim ir talants vadīt aerobikas nodarbības.....lai gūtu slodzi, var jau 15 minūtes skriet uz vietas un tad vēl uztaisīt 100 pietupienus un 30 atspiedienus ....bet diemžēl foršai noskaņai vajag kaut ko vairāk....nu tad redz Double Beauty nespēja radīt šo noskaņu.....žēl gan.......telpas labas, inventārs sapirkts, pašā centrā :(
Nu, nu..Biji tikai vienu reizi un jau shitaa meetaajies ar vaardiem!Trenerei Innai nebija ne vainas..ja gribi rezultaatus, jaaiet regulaari un pashai sava pakalja arii jaakustina - jaabuut atdevei!
Varbuut kaads zina kko par gjimnaziju?kas tur notiekaas?
nav jau jēgas te tukši pļāpāt, ka Double Beauty trenerēm nebija ne vainas......fakti ir nepielūdzami-cilvēki negāja un viss..... tas, ka jābūt atdevei jeblurā treniņā ir vispārzināma patiesība......bet cilvēki redz izvēlas iet pie tādiem treneriem, kur ir var rast prieku un gandarījumu no nodarbības.....realitāte ir nepielūdzama...
Double Beauty ir bankroteejis!? Comone....ir aiztaisiit tikai finess...viss paareejais straadaa...un nav arii teikts, ka teiksim martaa atkal neatveers...un Tavs teksts par to, ka cilveeki neiet taapeec ka nepatiik pats fitnesa centrs un treninji tur ir muljkjiibas...tad pasaki vispaar kur shobriid cilveeki Ogree iet? Cilveeki vispaar NEIET...ir palikushi kuutri...un shobriid Ogree shkjiet vispaar laikam nav kur treneeties...un tas tikai paraada cilveeku negribeeshanu to dariit... :P
tā nav, ka neiet nekur...pie Elīnas leduss hallē gāja daudz, tur nevajadzēja pierakstu, vienkārši ej un viss un katru reizi bija padsmitiem cilvēku, bet Double Beauty jau sen nevar lepoties ar kuplu apmeklējumu (faktu var apstiprināt administratore)....protams, ja sistemātiski uz nodarbību atnāk tikai kādi 3-4 cilvēki, ar to nepietiek, lai segtu visus izdevumus...........bezšaubām žēl, ka Ogrē nav iespēju kur trenēties.....it kā paliela pilsēta, bet.....:(
tieshaam, tieshaam Ogree nav nekur kur aiziet?! :O comone!!!
II A kur tā Elīna palika no ledus halles? Un vai DZiednīcā nenotiek nekādas aerobikas, izņemot ūdns?
Es arī gāju uz aerobikas nodarbībām Double Beauty, bet tagad nodarbojos ar Pilates vingrošanu, kas pašlaik ir ļoti populārs vingrošanas veids :) Tagad par aerobiku pat neko negribu vairs dzirdēt, jo Pilates es pati izvēlos vingrojumu intensitāti un pēc nodarbības jūtu, ka ir bijis daudz labāks treniņš ! Trenere ir ar 6 gadu pieredzi šajā jomā, ļoti labi māk paskaidrot un iemācīt vingrojumus.. arī cena ļoti demokrātiska, katrā ziņā divreiz lētāk nekā Rīgā... Ja gribat pamēģināt, nodarbības notiek Ogres Amatniecības vidusskolas sporta zālē pirmdienās un ceturtdienās 19.00.
esmu runaajusi ar meichaam, kas iet uz ledus halli..tur ir novaakta jau grupa!un man neder retu reizi piekāpt bez pieraksta..Kas notiek gjimnaazijaa?
Nu tātad ir tā ka Ogrē laikam nekā vairs nav! Tikko sazvanījos ar Elīnu pie kuras bija nodarbības Ledus hallē- pie viņas aerobika šogad nenotiks! Double beauty ir slēgts no 1.janvāra! Atliek tā aerobika "Zelta sietiņā" kas notiek P, T, P ap 19.00 un maksā 3.50 Ls un tad vēl Elīna teica ka esot aerobika tajā Tae kvon do klubā "LEONS" tikai es nekur nevaru sameklēt nekādus kontaktus! Varbūt kāds var palīdzēt šajā jautājumā? Nu ļoti jau gribas pavingrot bet nav kur!
Pie Leona ir maza zāle...tur vietas pietiek labi ja 10 cilvēkiem
un Zelta sietiņā ir super slidena grīda-parkets nopilēts.....ja nav bail izmežģīit potīti, tad jau var iet
Cik tas maksā un kāds sagatavošanās līmenis nepieciešams? Vai Tev ir kāds kontakta tel nr.?
Starp citu, žēl, ka Double Beauty fitness ir ciet-Body Bike tur bija daudz labāki nekā Ikšķilē, pie tam tepat, centrā. Treneri un atmosfēra ari bija OK. Es uzskatu, ja ir gribēšana kaut ko darīt, tad var sasniegt arī labus rezultātuus, neskatoties uz ārējiem apstākļiem. Nu ko, ir niša, kur iespraukties kādam uzņēmējam, kurš nebaidās noapnicīgās kladzināšanas par ekoomisko krīzi:)
Nu labi, kaut vai mazā zālē pie tā Leo, bet kā lai sazinās kurās dienās, cikos un cik maksā tā aerobika, jo uz Zelta sietiņu man īpaši nevelk- tur arī zāle nav diez ko liela! Kādreiz 1.vidusskolā notika aerobika, bet vai tagad kaut kas notiek?! Īstenībā dīvaini- gribētāju daudz, bet piedāvājuma nekāda!
Patiesībā tiešām dīvaini, ka nav piedāvājuma-kaut kādas telpas Ogrē gan jau, ka var sameklēt - vai tiešām neatrastos kāds treneris, kas varētu vadīt aerobikas nodarbības !!!
Shodien biju pie Leona, durvis ciet..uz taam raxtiits P, T, P plkst. 21.00!nu nez..
Gjimnaazijaa notiek aerobika, ko vada Sandra..1dien, 4dien plkst. 19.00..Pirmaa nodarbiiba 12.janvaarii..Cena - 3 ls!Gribeetaajaam lai priecinjsh tiek..tiekamies tur!:)
Zelta Sietiņā aerobika notiek joprojām, cena par reizi ir 3ls, pērkot abonementu iznāk pat tikai 2ls par reizi. Esmu gājusi uz nodarbībām, vietas vienmēr visiem ir pieticis, ja gribas vingrot domāju, ka arī Ogrē var atrast iespējas.
vingrot gribas, bet, lai ir normāla mūzika un telpas (maksājam naudu tomēr)--tas bija pie Elīnas. Pie Leona mūzika ir super, bet nav dušas diemžēl un telpas arī varēja būt plašākas. Bērnudārzā arī dušas var teik, ka nav (nekāda spiediena un 1 žēlīga duškabīne) un grīdas segums nav piemērots aerobikas treniņiem. Pie Sandras mūzika stipri nekvalitatīva un grīda bieži vien netīra.
Tie nieciigie piedaavaajumi, kas ir, ir stipri par veelu... :( man gribeetos ap kaadiem 18:00 vai 17:oo vakraa, bet te viss tikai 19:00 saakas ;(
Paldies Bukse! Beidzot dabūju kādu atbildi! Noteikti pievienošos vai nu pie Leona vai pie Sandras. Gāju pie Elīnas un gribas jau arī līdzīgu to slodzīti un kā jau minēja citas - arī mūziku! Pie Leona 21.00 ta kā biki pa vēlu... Kā tur tajā ģimnāzijā var atrast kurā zālē notiek? Varbūt ir kāds telefoniņš (tās Sandras piemēram) ja apmaldos lai ir kam piezvanīt! ;)
Luudzu!Man arii prieks, ka kkas noskaidrojas un var atsaakt treneeties!:) Cik sapratu, nodarbiibas notiek sporta zaalee..tur ar mashiinu aiz gjimnaazijas var piebraukt un ir kur atstaat..ja nu kas, tad te Sandras tel. - 29118122 !
Varbuut kaads var ieteikt EE fitness pie kura trenera var iet dzelzhus pacilaat?! ;)
Es pati kādu laiku atpakaļ gāju uz nodarbībām pie Leona, super! Izvingroties par līdz spēku izsīkumam, slodze riktīga. Žēl, ka nodarbības pie viņa notiek tik vēlu.
Droši vien iespējas jau ir, bet biju pieradusi pie DoubleBeauty,tomēr nekrītu izmisumā, Mums jāpriecājas par Zilajiem kalniem, tur var izsportoties gan ziemā gan vasarā, es tur skraidu katru dienu. Nez ko daudz sev līdzīgos gan tur nesatieku, bet ja kāds vēlas piebiedroties, laipni lūgti....
zelta sietiņam nav ne vainas, bet tā mūzika gan neštimē.jābūt ritmiskai, bet ja skan ABA vai vēl nez kādas ziņģe, tad sorri, kas tā par aeirobiku!!!!
piekrītu par mūziku Zelta sietiņā, tas bija galvenais iemesls, kādēļ man tur ne īpaši iet pie sirds.
EEfitness'ā ir foršs trennerītis Aivars Leimanis. Sastādija programmu uz 3 mēnešiem, kas izmaksāja 10 ls, visu labi izskaidroja, parādija un pārējais jau paliek paša ziņā. Tikai žēl ka tāda salona nav Ogrē, uz Ikšķili padārgi sanāk braukāt..
Vingrotāja un sīkā.Bļāviens ne jau jums cena vai ABBA traucē vingrot.Vienkārši vajag pačīkstēt.Tad skrienat apkārt mājai texno ritmā.Zelta sietiņā supper vingrot.Un arī trenerīte supper.Man DOUBLE BEAUTY ir zelta sietiņā.
Vingrotāja un sīkā.Bļāviens ne jau jums cena vai ABBA traucē vingrot.Vienkārši vajag pačīkstēt.Tad skrienat apkārt mājai texno ritmā.Zelta sietiņā supper vingrot.Un arī trenerīte supper.Man DOUBLE BEAUTY ir zelta sietiņā.
Jā zelta Sietiņā trennerīte super, bet mūzika galīgi garām,Double beauty nesalīdzināt mūzikas ziņā ar zelta sietiņu!
Man liekas jums visām,un arī Tev sīkā patīk tikai tas nosaukums DOUBLE BEAUTY.Skan tik dubultskaisti.;)
ABBA RULLĒ.
mūzikai ir ĻOTI liela nozīme...nu stulbi ir lekt pie ABBAs vai vēl kaut kā tik arhaiska ......treneriem jāiet laikam līdzi .....un zelta sietina trenerenei patiesībā pašai ir liekais svars......kad iet trenēties, tomēr skatās kādu figūru ir izveidojusi trenere pati sev un kādas tad ir perspektīvas....
Lita ir grūti būt tik perfektai ,kā tu.Tev nekur nevajag iet vingrot,ne pie ABBAS ,ne pie čičotkas ,ne pie pēdējim grāvējim ,tev nekas nepalīdzēs.Esmu priecīga ,ka tādas''PERFEKTAS"' kā tu neapgrūtini mūs ar savu klātbūtni. Veseļojies............
es eju vingrot pie normālas mūzikas pie foršiem treneriem.....manis pēc, vari taisīt pietupienus pie Ilmāra Dzeņa mūzikas :))))))) lai jautri sportojas :))))))
EEfitnesā Ikšķilē arī skan ABBA. Tas tagad ir stilīgi!! :D
ir muzikāli un nenemuzikāli treneri....diemžēl.....Leons ir super!!!
Pie Leon--Airobika ir!Jums jaiet pie vina uz klubu.Pie ieejas rakstiits cikos un kad.Tacu zinat meicas,, NO JUMS NEKAS NEPALIKS PARI,jo sis trenee max -bez zelestibas.Un protams ar rezultaatu.nezinu kaa damus trenee,tacu sikos!!-!!-!!Par telpu neuztraucaties,maza,tacu pietiekosa.Ticiet man kad saku--vins zin ko dara un kaa.
cik maksā pie Leona?