nedomaju,kad ar kadreiz ta notiks

jau labu laiciņu atpakaļ ejot vai nu pa ielu vai portala draugiem.lv biju noverojusi dažadus parus ,kas ir kopa,bet atvainojiet par nepieklajibu ,bet dažreiz viens no pāra cilvekeim bija pat neglits un toties otra pusite tik simpatisks cilveks,,es pratoju,nu ko tads smukulits ka vinsh ir atradis taadaa nu ..nu tada neglitene ka viņa..vai ari otradi..
bet tagad es pati satiekos ar cilveku,kuru par glitu nenosauksim,bet tas cik es vinju ļoti miilu nav vardiem izststams..man vienlaga ir tagad viss..milu vinju vairak par visu..un noteikti cilveki skatoties uz mums nodoma..

jenifera , 2008-11-19 21:17:15

mīļā sirds! cik tev,jenifera, gadiņu un kāds ir tavs IQ? īpaši augsts nevarētu būt... man piemēram nav laika tādām muļķībām. ja sader- kāda nozīme kāds ģīmis?!

vidēji glītā , 2008-11-19 21:34:49

Tīņu problēmas :D

Sveiciens Tīņiem :) , 2008-11-19 21:54:08

whatever ko citi nodomā.

zane , 2008-11-19 22:00:39

Tieši tā,kāda daļa ko citi domā.

Daiga , 2008-11-19 22:34:35

vidēji glītā : Laikam neesi redzējis tādu autobiogrāfisku ķinīti kā "Beautiful mind" par ģeniālu fruktu John Nash "John Forbes Nash (born 1928), American mathematician, Nobel laureate, subject of the book and film titled A Beautiful Mind http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes_Nash " Tur puiss būdams apsalūts ģenijas nedarija nekā lieka piemēram iepazīstoties ar meiču kas vēlāk kļuva par viņa sievu viņš tā arī uzreiz lika priekšā ka varētu doties nokniebties kad apmulsusī kundzīte iebilda ka vai nevar kautkā vispirms "Paflirtēt parunāties un tā tuvāk iepazīties" Kungs mierīgi pavēstija ka tas viss ir liekvārdība un tukša laika tērēšana ar labi zināmu finālu tāpāc LIEKO esot jāizlaiž lai nekavētu laiku PROCESAM:):) Teiksi ka viņam bij zems IQ?

Lunis , 2008-11-20 00:34:30

Ar IQ vien nepietiek.

a , 2008-11-20 08:57:38

šim ierakstam nav nekada sakara par to ,ka esmu sekla ,ka kautko tik stulbu un nejedzigu esmu uzrakstijusi vnk gribeju pateikt,ka cilveks mužu dzivo muzhu macas,,un ja agrak domaju ka izskats ir galvenais,tad saprotu tagad pie velna ka tu izskaties,,galvenais,kas tev ir tai apaļaja veidojuma virs kakla,

jenifera , 2008-11-20 11:19:45

Skaists un neglīts tā jau tāda individuāla izpratne..

skara , 2008-11-20 13:34:57

No šī raksta būtu jāsaprot,ka sevi tu, jenifera, uzskati par glītu, bet to savu otro pusīti-par neglītu??? :D :D

VG , 2008-11-20 15:37:25

SKAISTULE UN BRIESMONIS :D:D

SIMPATISKĀ , 2008-11-21 08:53:33

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet