sporta stundas skolā
kapec ogres vsk.bērni sporta stundās pārsvarā spēlē tautasbumbu'?
Mozh vnk skolotaajs nekaa cita nemaak?
Es arī kad gāju skolā spēlēju tautasbumbu! A kāpēc ne? 'Jauka spēle, attīsta precizitāti un reakciju. Un vispār, nākamnedēļ skolēniem būs čempionāts vai kaut kas tam līdzīgs tautas bumbā. Gatavojas!
man liekas, ka tikai mazaakie beerni speelee to speeli. piemeeram man jau taa speele ir apnikusi, jo kad biju makzaaka, tad jau atspeeleejos...
Bet man ir apnicis florbols(Ogres ģimnāzija)
Man skolā sporta stundas vadīja sk.Māris Upens .Stundās bija interesanti,jautri,dzenaja ari ne pa jokam,visi viņu cienija,piedalījāmies daudzās sacensibās,forš!!!!
Tie skolotaaji vareetu pamainiities vietaam :)
Kruta... manos laikos florbola nebija :(
Vai ziemaa sporta stundaa bija kaut viena sleppshans nodarbiiba nodarbiiba ?
Ziemaa tas buutu daudz aktuaalaak, nekaa tautas bumba vai florbols?
ziemā slēpošanas nav.ogrē bērns skolā neiemīl sportu.ja sporto,tad pateicoties vecāku iniciatīvai sākumā.līdz 5.klasei nezina neko no vieglatlētikas.pat augstlēkšana nav bijusi....
cik ilgi,vecāki ,mēs klusēsim?
Ziemā slēpošanu sporta stundās!! Paši vecāki ļoti ātri atrisina šo problēmu - nemeklē risinājumu tikt pie slēpošanas inventāra vai uzraksta bērnam zīmi, ka tas esot slims..
Vecāki paši bēga un izvairījās no sporta stundām. Tagad tēlo gudros, ka sporta stundas un skolotāji ir slikti.
slēpošanas vietā apmeklē nodarbības baseinā. apmeklē labi ,ja 10 skolēnu no klases, pārējie atbrīvoti . vieglāk taču !!! Ja slēpotu tad labi , ja divi ierastos ar inventāru- dārgi, bet baseins par brīvu. daudz problēmu vieglāk iešķiebt zīmi.
Nu nezinu...Skolas laikos nekad sporta stundās malā nesēdēju,ziemā,arī mājās pārnākot,paēdu,slidas kājās,un turpat mālkalnes 20.mājās pagalmā uz slidotavu prom!Vai,ja bija sniegs,uz Zilajiem kalniem ar slēpēm.Un tā visu ziemu.Bet slēpošana skolā?Brrr....Vēl tagad,pēc daudziem gadiem uzdzen šermuļus...Šitā tuntulēšanās(siltās bikses,džemperis,u.t.t.),kas bija līdzi jāstaipa,un vēl jau arī pašas slēpes,kuras bija jāvazā uz katru stundu,jo skolā jau nebija kur atstāt!Murgs kaut kāds...
Manos skolas laikos mana fizkultūras skolotāja bija liela basketbola fane. Visu cieņu basketboalm, taču pateicoties fanošanai, nodarbībās neko citu, kā tikai mūžīgo basketbolu neatceros. Labprātāk izvēlētos aerobiku, bet kas tev deva!