Sieviete trenere Ogrē
ļoti ļoti vajadzīga trenere- sieviete Ogrē, pie kuras varētu iet individuāli un izveidot treniņu programmu! Paldies!
Sandra Hanzena -peldbaseinā -super .
Akīte,vai viņa strādā arī individuāli?
Kāpēc tā ieciklējies uz sievietēm? :)
Vīrs pie trenera nealaidīs!! :)
Un uz sievietēm viņš nav greizsirdīgs? Naivulis kāds...
tas jau viņam patiktu gan! :)) nu, bet , ja nopietni- vai tiešām Ogrē ir tāds tukšums?((((
zinu tādu trenerus, kas brauc pie klienta uz mājām, protams, ja klientam ir tādas telpas, tas ir ērti, jo man kā aizņemtam cilvēkam nav jābrauc uz sporta klubu, kur notiek treniņi noteiktā laikā, man ir neliela telpa, kas aprīkota kā sporta zāle, treneris brauc pie manis, protams tas ir padārgs prieks, bet ļoti ĒRTI. Maksā 15-20 ls par nodarbību + trenera ceļa izdevumi.
JĀ JĀ- atsevišķa telpa)) !! nu beidz!))
vienīgais, ko varu iedomāties- sarunāju sev treneri, kura atbrauc uz Ogri, un tad varētu uz Doublebeauty kaut vai sarunāt-3 reizes pa divām stundām, jo tur ir vajadzīgais aprīkojums- riteņi!. bet redz kāds te ir tukšums(((( ', A kas ledusshallē kaut kas notiek? Un kur ir Elīna, kura bija Dbeauty?viņa nestrādā šajā jomā?:(( vai varbūt viņa varētu ko ieteikt!:)
bet kas par garlaicību vienai lēkāt!...foršāk taču ar visiem kopā!!!!.......ja nu vienīgais, protams, kādas veselības problēmas :(
Palaša dzīvojamā platība, tad kāpēc ne, vasarā privātmājas pagalmā -supper, vēl treneris pastāsta kā pareizi skriet, ēst utt, individuāla pieeja!Un nav jāiet uz klubu kur daudzi cilvēki nāk izrādītie nevis trennēties un man nav jāuztraucās par to, ka kāds ne tā paskatīsies uz mani, ka būs nelapna attieksme utt.
Tajā Double beauty tāpat jāmaksā īre, tajos laikos, kad es varētu tur noteikti notiek citi trenniņi.
aga- pilnīgi pareizi! par to jau ar iet runa- manuprāt - individuālai pieejai ir liels pluss, un, manuprāt arī motivācija lielāka- kā arī tendēta uz mērķu sasniegšanu! nevis kopā ar druškām aiziet paļerkstēt:)))
Jā jā daudzām slavenībām ir savi personīgie trenneri (ārzemēs, kuri to var atļuaties), kopā skrien vingro uzmundrina utt. Pie mums vēl tas nav tik populāri, bet zinu trenerus kuriem ir tādi klienti.
ieva,Jā es arī gribu savu personīgo treneri!!! BINGO! vai tu zini kādu treneri - sievieti- Ogrē?, nu vai vismaz kura atbrauktu no Ikšķiles, vai Rīgas?
Lilita, interesanti - cik tu esi gatava maksāt privātajam trenerim? :)
Tu mani trenēsi?:)
uz klubu meitenes nenāk izrādīties, bet nopietni trenējas, sviedri līst aumaļām......attieksme VIENMĒR ir laipna un neviens ne uz vienu īpaši neskatās, pat, ja ir apaļa.......tāds treniņš zināmā mērā pat līdzinās dejai, tikai bez pārēšanās, šmigas un normālos apavos :))))
Es labāk gribētu deju ar pārēšanos un visu parējo. Kas tā ir par deju???
nu par gaumi jau nestrīdas, protams, var jau arī ar pārēšanos un šmigu...un tad tantuki lec un krīt gar zemi...rēcīgi :)))))
oooooo muusdienu ideologjija panesaas !
kas tā tāda????
Par Hanzenu nezinu vai privātiem ,bet viņa ir ļoti noslogota .Var meigināt .