sporta halle Lielvarde

Lielvarde ir loti jauka halle ar lieliskiem treneriem!Bet...ta apkalposana no komendantes vai dezurantes puses ir vienkarsi zemiska.Tada sajuta ka halle ir vinas privatipasums un ienakusam sai vieta ir bezmaz jabuco sai kajas.Ja tu esi kadu atvedis uz treninu,tad bezmaz jasez aiz durvim,jo vinai trauce ka kads tur sez.Piedzivoju to ,un loti skumji palika.Laikam jamaina bernam treninu vieta.

apmekletajs , 2007-11-14 13:14:26

Nav jāmaina treniņu vieta! Jānomaina dežurante! Taktika tāda: vajag viņai katru reizi "braukt virsū" par kaut ko, kamēr šī vairs nevar izturēt un aiziet pati. Vai arī sūdzēties kaut katru dienu viņas priekšniekam par nelaipno attieksmi , līdz šim arī nervi neizturēs un šis šo atlaidīs. Neies jau vienas dusmīgas pūces dēļ treniņzāli mainīt!

He , 2007-11-14 16:36:39

treniņu vieta nav jāmaina,bet dežurantei jāpajautā papīrs uz kura būtu rakstīts kādu apsvērumu dēļ nedrīkst tur un tur uzturēties

Elita , 2007-11-14 17:14:47

Varbūt tur ir vairākas dežurantes? Šādos gadījumos lūgums minēt vismaz datumu, kad nepatīkamais atgadījums noticis, lai ir iespējams noskaidrot, kurai personai piemīt izteiktas nelaipnības pazīmes un vai tā notiek regulāri. Varat rakstīt arī uz info@ogrenet.

Guna, Ogrenet , 2007-11-14 17:19:22

Tādu dezuranti tik tiešām vajag pamainīt! bet man ir jautājums par šo halli, vai tur ir aprikota vingrošanas(gymnastics, acrobatics) zāle?

Rihards , 2008-01-13 12:01:56

Zāle ir ! Notiek nodarbības Pilates vingrošanā. Aprīkojums tikpat kā nav vajadzīgs, viss, kas nepieciešams, ir uz vietas. Ja gribi, var paķert līdzi savu paklājiņu :).. Sporta apavi arī nav vajadzīgi, visi vingro ar zeķēm. Sāku apmeklēt rudenī, man ļoti patīk ! Starp citu, uz nodarbībām nāk arī vīrieši ! Notiek trešdienās un piektdienās plkst. 19.00 un 20.15.

, 2009-01-02 16:47:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet