Aerobika kur?
Vai kāds nepadalītos noslēpumā un nepastāstītu kur Ogrē var apmeklēt aerobikas nodarbības?
Paldies.
Man liekas,ka ledus hallē notiek aerobika,iespējams,ka kultūras namā.Vairāk gan nezinu.
Painteresējies arodenē... jebšukānuviņu. To, kas pretī ģimnāzijai!
Esot tads klubs LEONS.Dikti jauki.Pie kopmitnem, pagrabstav.Atsauksmes OK.3 reiz nedela, pa vakariem.
Iesaku Ogres ģimnāzijā. Divreiz nedēļā vakaros. Ļoti laba trenerīte, kura saprot, kas ir jādara, lai sevi uzturētu formā. Man ļoti patika rezultāts.
Rjadom s magazinom "BETA", fitnes klub. A tam i aerobika i sauna, soljarij. Vse 4to du6e ugodno.
Jā Ogres ģimnāzijā trenere laba! Visu dara tā , lai būtu rezultāts. Inform. 6538071.
cik maksā ģimnāzijā tās nodarbības?
nu ja kada jauna pieivlciga sievieta veletos varetu nodarboties ar airobiku pie manis :)
bet ja nopietni tad tiesham labs jautajums - kadi gadi 5 atpakalj airobikas nodarbibas notika gan Super Gym, Gan Sintess, Gan takewando kluba, kur mus (tos kas nodarbojas ar cinjam) nereti dzina prom,kad bija laiks airobikai :) bet tagad klusums. ogre nav parak daudz cilveku kas vispar domatu par kko, kas saistits ar sportu, tapec nav jabrinas ka nav kur pat patreeneties.
kā ta nav? Ir tač Doublebeauty! Cenas gan ir saskrūvētas līdz debesīm...
es vēlos uzzināt kad cikos un cik maksā nodarbības ģimnāzijā.
un vēl - kultūras namā arī ir aerobikas nodarbības?