Viesu nams dzimšanas dienai
Sveiki. Ir doma svinēt savu jubileju viesu namā. Tā kā organizēties sākām pēdejā brīdī, izrādās Ogres rajonā visi jau ir aizņemti (uz 20 februārī). Varbūt kādam ir kas iesakāms. Paziņas saka, ka te daudzkārt pieminētajam Dimanta kungam arī esot visu nams, kā ar viņu sazināties (netā informāciju ne kur nevaru atrast), kā arī varbūt kādam ir kādi komentāri par šo viesu namu? Jau iepriekš paldies par padomiem!
mēģināji arī Kaķumuižu? Viņi februārī vērsies vaļā... www.kakumuiza.lv... bet tur jāzvana...
lieli jokupēteri bijuši Tavi paziņas. :DD nu nevar būt ka visā www.viss.lv neko nevar atrast..
Bet varbūt kāds te kaķumuižu pareklamēt gribēja?
vai arī Dimants savu viesu namu reklame??
Man jau nu dikti patīk tā interneta adrese viesu namam...- KAKUmuiza... ka tik kaut kur neiemīt... Varbūt muižas nosaukumam nav ne vainas,bet veidojot interneta adresi tomēr vajadzēja vairāk piedomāt, jo nosaukumam viena jēga ir ar mīkstinājuma zīmēm, bet pavisam cita bez...
a mani ieinteresēja Dimanta visu nams.. kur tāds īsti ira??
Ogrnet, varbūt painformējiet par to slepeno viesu namu jau jau neveins ne ko nezin??..
vienureiz centos noiireet dimanta viesunamu! sazvaniijos, bet mani smalki atshuva! :(
naacaas braukt uz kjekavu! :(
a kā ir smalki?? P.N., kur tad mēs paši gulēsim?? :D
Pamēģiniet Lobes krogā,man tur vasarā kāzas,jauka vieta!
Plāterē ir www.jauncaunes.lv, Man ļoti tur patika!
Gribu vēlreiz pateikt lielu paldies Lobes krogam ,pavārītēm un visam apkalpojošajam personālam .Mums bija fantastiskas un brīnišķīgas kāzas, būsim bieži ciemiņi pie Jums!!!!!!!!!!!!!Iesakam,jauka vieta kāzu un citu pasākumu organizēšanai ,virtuve augsta līmeņa.Paldies!
Ja gribat starp dzīvojamajā mājām patusēt, tad uz www. kakumuizu varat aizlaist, ber reāli kruta ir Lobes krogā. Tiešam kruta.