gribu iret dzivokli
ne dargak par 30 lati
gribēt nav kaitīgi
Vinja domaja ka pusgultas vietu ar savu piemaksu:):)
vēl var mēģināt kojās
mosh pie vecākiem variants?:D:D
malkas apkure un ūdens akā>>>der? aa malka pašai jāgādā>
Lētākais, ko vari dabūt ir 60 Ls +
man draugi irejs dzivokli par 45 ls+ kom. remonts labs uztaisits, ar visam ertibam.
.l : TAS bija sen , pagajušo gad . Šogad cenas atkal ir krietni kāpušas ņemot vērā ievērojamo pieprasijumu un minimālo piedāvājumu. Pagājušo gad daudz irēja jaunos projektus un tukšās telpas šogad vairs NELIELU tādu nav. Lidz ar to cenas kārtīgi uzkāpa nemāot vērā pieprasījumu un nelielo piedāvājumu.
Rēķini jau viens ka Komunālie Ogrē divistabu dzīvoklim ir tuvu 100Ls
Kopmītnēs ar 30 LS cauri netiksi!
Skaitas maznodrošināta māja bet maksā vairāk nekā pa 1 istabas dzīvokli! Tā lūk!
Pie mums "Pa brīvu" viss ir tikai cietumā , tāpēc daudzus sevišķi "Haļavas mīļotāju" cilts pārstāvjus uz turieni velk kā ar magnētu HAĻAVA pilnīga! Daudzreiz esmu dzirdējis KO DARĪSI ZIEMĀ tā bez darba bez mājām , KĀ KO iešu lielveikalā un metīšu zemē pašu dārgāko drinku , tad mani savāks apsardze un sauks mentus , kad atbrauks menti es pirmajam kas nāk pa ķerienam došu pa seju UN tikšu "Pie pilnas pansijas" uz visu auksto laiku :):) Tie kas vēl ir ar anbīcijām bet bez $$$ to dara ARZEMĒS tad tevi ieliek "Arzemju cietumā" kur lai tev nebūtu garlaicīgi tu vari arī MĀCĪTIES pilnībā uz valsts rēķina , Man tā ir pazīstams viens VĀCU JURISTS , Ekonomists -- alias Latvju auto zaglis , kurš pilnīgi par velti ir ieguvis VĀCIJĀ divas augstākās izglītības uz VĀCIJAS VALSTS rēķina , ties vinam gan hobijas maināit arī Vardus uzvārdus pilnīgi lēgāli , un kā nomaina tā atkal Ķurķī Vacijā macīties:):)