Īres cenas Ogrē!
Kas varētu pieredzē padalīties! Kāda pašreiz ir reālā īres tirgus cena Ogrē? Par kādu naudiņu var noīrēt divistabu dzīvoklīti (vidējā stāvoklī)?
www.ss.lv var paskatīties!!!!
50-200Ls
Mālkalnes prosp 2-3ist pa 50Ls ja vecais remonts
Mednieku 19/24 150-200Ls
Šausmīg atkarīgs no pieparsījuma un izīrēt vajadzības. Man joprojām laba pažiņa dzīvo jaunā projektā un maksā tikai REĀLO bankas maksājumu un komunālos , saimnieks laimīgs ka ķads to dara viņa vietā:):)
Lunis - REĀLAIS bankas maksājums plus komunālie nepavisam nav ZEM 200 Ls/mēnesī.. un protams, ka saimnieks laimīgs, jo 200+ Ls/mēnesī par lieku dzīvokli - nauda no gaisa nekrīt.. cik dzirdēju, Skolas ielā komunaļņiks (vai kas viņš tur ir tas viens briesmīgais apdzīvotais nams) iet par 50-80 Ls/mēnesī.. brrrr es tādā žurku midzenī gan negribētu dzīvot.
Matīs - kur tu Mālk.pr. tik lētus dzīvokļus atradi? tiešām skaties ss.lv????? tastak pat muļķim skaidrs, ka TIK lēti piedāvā tikai žurku kantori, kas grib iedzīvoties uz jūsu 30-50 Ls par dzīvokļa atrašanu bez rezultāta. ja nopietni, zemākas cenas par 2 ist.dz. (normālā stāvoklī) zem 100 Ls/m nav atrodamas. ja briesmīgā stāvoklī, i tad saimnieks grib savus 80-100 (un viņam ir argumenti, kāpēc viņš tik daudz grib - viņam esot krīze valstī, ir tak jādzīvo, bet darba nav utt......vot! VIŅAM, redz, esot krīze..)
Tad jūs gribat teikt ka pieprasījums ir lielāks nekā piedāvājums?? Ja man ir vidējs pusotristabas dzīvoklis,es droši varu prasīt 50+kom.? ...un gribētāju būs daudz?
Vesela sutka bija ko paprovēt. Ieliec sludinājumu un redzesi.
Cūciņa... 100Ls mēnesī mālkalnes prospektā jau jābūt ar sakarīgu remontu.
Domaju, ka kāds vispār neorientējas īres tirgus situācijā :)
Prasīt var daudz, bet tas ko prasa - NAV tirgus cena :)
Bet ja paskatās mazo piedāvājumu... vai tad vairāk nav gribēt īrētāju?
Matīss - tirgus cena veidojas no reālā piedāvājuma. bet reālais piedāvājums ir....... nu teiksim tā - apzvani un pajautā (bet neaizmirsti arī aplūkot dabā)......... tad arī runāsim par tirgus cenu Ogrē..
bebrs - īrēt gribētāju :))
Tieši tādēļ mineju, ka kāds neorientējas īres tirgus cenās ;)
Mednieku 24 5.stāvā mēbelētu dzīvokli pirms 3 mēnešiem izīrēja pa 100Ls + komunālie.
Tīnūžu prospektā pirms 4 mēnešiem vienistabas dzīvokli, ar oficiālu līgumu deva dzīvot tikai pret komunaliem maksājumiem (protams, ka bez remonta).
Mālkalnes prospektā 11, 2. stāvs pirms 5 nedēļām - 50Ls mēnesī, 3 istabas, mēbelēts, bet remonts pirms 15 gadiem.
Nevajag mēģināt uzpūst cenas :)
Protams, ka dzīvokļi ar labu remontu utt maksā dārgāk... vienīgi ir kāda niance... nav daudz interesentu uz tādiem dzīvokļiem un galvoju, ka ātri ti netiek izīrēti ;)
Piemēram Ofisu telpas Ogrē vienkarši pakaļ met pa nenormāli zemām cenām. Man ar čomiem patreiz ir telpas Ogrē varēj dabut ar exstrām vai bēz , izirēja pa ~0,50 Ls m2 un saimnieki bija laimīgi ka bij kas īrē:):)
Nu ofisiem ir ka ir. Dimanta īpašumos ir dārgi nežēlīgi, bet kā saprotu NVA turp pārvācās, laikam noslēdza kādu izdevīgu līgumu. Ogres prestižā 5Ls/kvm+elektrība pēc fakta. Mālkalnes pagrabi 25 saņi kvadrātmetrā. Diezgan plašā amplitūdā ir cenas. Tagad katrs var atrast sev piemērotu risinajumu.
Domāju,ka tagad par plikiem komunālajiem nemaz nevar dabūt! Varbūt neviens pat dot negrib,jo citreiz rodas vairāk problēmu nekā labuma!