Dzinšanas diena
Varbūt kāds var ieteikt viesu namu vai citas telpas svinībām. Ņemot vērā daudzu pieminēto krīzi gribētos atrast kādu vietu, kur var sapulcināt aptuveni 25 cilvēkus un, lai telpu īre nemaksātu vairāk par Ls 70. Varbūt kāds zina un var ieteikt šādu vietu?
Burziņā ir par brīvu!
Un kāds tur ir tel. numurs? Tur var telpas dabūt tikai dienas laikā, vai arī vakara stundās? Un kāda viņiem jēga izīrēt par brīvu?
Nekad neesmu bijis nevien dziNšanas dienā. Nemāku teikt
Tu zin IESAKU zvani uz JEBKURU vietu telefongrāmatā kas tev liekas TUVU uzzini IESPĒJAS un saki CENU :) Man pirms jaunā gada vaidzēj sapulcināt savu "Kolchozu" šoreiz Latvijā kopā sanāca ~ 20 faces ar visām girlām utt. Un pirmajā vietā kurā zvaniju izrādijās exskluzīva viesu māja ar pirti CENU nolaida gandrīz par 2/3 , nemaz nebiju paskatijies cik šie PRASA par vissu tik pateicu VAJADZĪBAS un PIEDĀVĀJUMU sanāca 450Ls vietā ~150Ls :) Tik pātālu no Ogres jābrauc , Limbažu rajons:) Tik nacās pašiem paķert līdzi tualetes papīrus vienreizējos dvieļus virtuvei un ziepes dušām , katrā numurā bij sava havaja duša un manā arī kabinets un kamīns:):) Acīm redzot krīze šiem riktīga jo es pat īsti nekaulējos tik pateicu CIK un šie uzreiz piekrita īsto cenu tika WEBa vēlak atradu:):) Taka dari vien tā PIEZVANI un saki CIK DOD :):)
Paldies, Luni. Domāju, Tev ir pilnīga taisnība un mēģināšu arī šādā veidā, bet tomēr, ja kāds zina konkrētu vietu, joprojām gaidu ieteikumus.
Burziņš telpas neizīrē, šīm telpām ir cits darbības veids tā kā maldinoša informācija
23.marts
Mēģini piezvanīt uz Turbām. Saimnieki pretīmnākoši . Telefons mājas lapā www.turbas.lv
Jaa tagad turbu saimnieki saak saprast, ka nav pasaules nabas :D Turbaas nav maajiigi un ir netiirs !!! Diez tas "restorans" ar papiira salveteem veel straadaa ?!
RESTORĀNOS NAV PAPĪRAS SALVEŠU! J asalvetes ir papīra, tad tās nav restorāns!
Es gan atminos, ka restorānā bija auduma salvetes. Mans sīkais vienreiz kārtīgi to samačkāja ar ēdienu, tāpēc atceros. Un Turbām nav nekādas vainas un saimnieki arī normāli cilvēki.
es ari iesaku Turbas,nav taisniiba,tur tieshaam viss ir ljooti tiirs un viss irko vajag,pirtinjas ar saunu ljoti tiiras un ar visiem dvieljiem gan papiira gan frotee -ir diivaani kur guleet pa nakti ja paliek .Pati nesen biju -arii maajas lapaa uzgaaju -un cenas ljoti labas-PALDIES SAIMNIEKI-bija vienkaarshi dieviigi pie JUMS.