uz Piedruju
Vai ir kāda informācija par naktsmītnēm ( kvalitātes ziņā ) Piedrujā?
Piedruja Nkatsmitne ir tikai SKOLAS INTERNATA tas viss ir svaigi izremontets , nju un "Viesnīca" Diez kam tev savaidzejeis tai dieva aizmirstaja caurumā Pramis uz Baltkrieviju gribi pavizināties? Uz viņa kadreiz bija "Tax free" bodite ar letu šņabi :):) Jā Latviski tur gan neviens nerunā IZŅEMOT Bērnus jo jaunāks skolas vecums jo labāk runā Latviski:):) Jocīga vieta dieva aizmirst caurums , Otrā krastā gan ir Druja kuras baznīcu pa gabalu var redzet jā un tur sākas Dzelzceļs par kuru tīr labi var aizbraukt uz Minsku vai Vitebsku pilsetele atgadina kautko starp Kraslavu un Jaunjelgavu. Jautrakais ko no ta miesta atceros bija ka Baltkrievijas puse esosja Druja tautas nobalsosjna bij nolemusu pardevet sevi no Pilsetas uz "Djerevnja" taga ta ari saucas "Derevnja Druja" :):)
Ja par viesnicu tatad Piedruja, Viesnica Piedruja, 6357228, Talr.5647232 Pasi panem lodz OBLIGATI bez tas klusi par labu smona objektu "Robezsargiem" papirus parbauda diezgan regulari nodzivojam 4 dienas pairus prasija vismaz 5x :)
Normāli, cilvēks varbūt grib ar lavām nobraukt pa likteņupi no Piedrujas līdz Krāslavai vai D-pilij, varbūt pavisam no paša "stūra" - Koškovcu robežstaba...
A tur ne figa nelaizj upite , Robezja iet pa Daugavas vidu un ka iebrauc udeni ta Baltie krievi otra krasta sakot varen stressot ta vismaz vietejie stastija. Mes tur bix pacopejam un vakara skatamies blenzj no preteja krasta krumiem 5 gab zaljas furzjkas ar bobi KA KINO:):)
Laiž gan, es esmu braucis 2005.g., ne no pašiem Koškovciem, bet tur tāda apdz. vieta Lupandi starp Koškovciem un Piedruju, nu, protams, ja Tu izdomātu pieparkoties ar savu pūsli vai smaili BY krastā, tad sū... no zaļajam furažkās komufļāžas formās (ar bobi nemanīju, tikai AK uz pleca), bet var braukt mūsējo VRS DAP Piedrujas nodaļa atļāva, ja nelien BY..
Aaa, vēl to vietējo stāstus es ar` dzirdēju, bet paši jau vainīgi, stāstīja, ka sašmigojoties un uz kameras laiž pār upi bez papīriem, mūsējie arī tāpat uz to pusi, tāpēc jau RS streso, bet, normas robežās un kašķi nemeklējot ir ok, starp citu, "eh" iesaku, ja zin precīzus datumus atļaujas var nokārtot Ogrē, VRS RIP Ogres imigrācijas nodaļā, policijas mājā 201.kab., tel.65002448, e-pasts: ogre@rs.gov.lv
Paldies visiem par komentāriem. Redzēs ,kā man tur ies. Savus piedzīvojumus es varēšu aprakstīt uz rudens pusi. Visiem labi atpūsties vasarā!