Par tiešraidi no dzīvnieku patversmes

Manuprāt - ļoti vērtīgi būtu dzīvnieku patversmēs izveidot tiešraides kameras. Tā potenciālie saimnieki var iepazīties ar sava nākamā ģimenes locekļa raksturu. Kaut kur Latvijā kas tāds ir? https://www.youtube.com/watch?v=j0beAjNL8-E

rekss , 2018-04-21 13:24:27

Tas būtu superīgi.

zika , 2018-04-22 21:02:45

būtu jau vērtīgi,tikai atbraukušos apciemot tajas apartamentos pat neielaiž,tu vēl sapņo tiešraidē skatīt...tā ir privātā Sabīnes vai kā viņai bija vārds(sory,neatceros) teritorija,kalpiem un nodokļu maksātājiem tur degunu lūdzu nebāzt...jūs tikai vāciet ziedojumus un nebāžat degunu manā" īpašumā"...citādi ātri varēs uzskaitīt,cik kaķu ienāk un cik pat nenoturēti 14 dienas tiek aizlaisti uz debesīm...kādreiz tur biju,un bija sajūta,ka esmu ielauzusies kāda privātīpašumā un ātrak izvadīt pa durvīm...

luna , 2018-04-24 14:45:00

Pati esmu paņēmusi kaķi no patversmes. Nepiekrītu, ka tur būtu nelaipna attieksme. Darbinieki bija ļoti atsaucīgi un laipni.Gadījās arī nogādāt noklīdušu sunīti un arī tad attieksme bija ļoti pretīmnākoša.Man šķiet , ja mēs paši būsim pieklājīgi ,tad tādu attieksmi arī pretī saņemsim.Varbūt vajag vairāk izcelt pozitīvos piemērus, pietiek jau tāpat negāciju apkārt.

Sanita , 2018-04-24 16:30:38

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet