Dzivoklis uz vienu nakti
sveicinati! varbut kads zin jeb var ieteikt dzivokli uz vienu nakti ogre, kads varbut izire, jeb kadam varbut ir kadi kontakti ar iziretaju!
busu loti pateicigs par informaciju.
paldies.
Ej uz viesnīcu un n-c gaisu
Vai tad Rudītei nav sava dzīvokļa, ja pie tevis nevar?
Grīvas ielā ir tas īstais motelis......
Tam, kas lika iet uz viesnīcu:
Tur jau tā problēma. Ogrē NAV viesnīcas! Piemēram ēkā pie trikotāžas kombināta jau sen nedarbojas viesnīca. Un motelim tā reputācija ir, kāda ir.
Vai tad tiešām ēkā pie trikotāžas kombināta vairs nav viesnīca?
nē, saulīt!
zika : Rudenī aizklapēja , pāris nedeļas pec tam bars sīku urļiku izdemolēja. Menti šos savāca , savākti sēdēja koridorā pie sienas kā cāļi rindā kādi padsmit gabali. Riktīg pirmais stāvs iedauzīts starpsienas izgāztas.
Tuvākais baudāmais tagad laikam tik Turbās , protams var arī Kojās , tur Tālrunis: 29448285; 27230023
Meidrops, Ikšķilē
Tā aiziet tā pasaules godība. Bija taču tur smuki.
zika : Bija riktīg labi cik tur zaķīšu nav vests uz daugavas skatu fona tasīts. Reāli labs ūķis bija pa smieklīgu cenu. Nx esmu tur nakšņojis kad slinkums bij brauk prom no ogres pēc kādaiem nakts pasākumiem. VISS cauri jau kādi 4-5 mēneši kā būs.
Lunis ka vienmēr ar savu bravuru.
Super(cik zaķīšu nav vests uz daugavas skatu fona taisīts).Līdz šim domāju ,ka zaķīšus taisa zaķenīte ar zaķu tēvu.Tagad zināšu,ka Luņķis to dara uz Daugavas skatu fona.Ja pat tā ,nez vai citiem to vajag stāstīt.Kaut gan,ja zaķu populācija saruks,prarīsim Luņķim.
Ko tu muļķim padarīsi? Cits varbūt saprastu,šamajam vienalga,jo galvas vietā laikam ķirbis.
Lutausis : He he , to parasti taisa lai citiem stāstītu rādītu un lielītos:) Nereti pat visai pieticīgais viesnīcas interjers ar grandiozu skatu aiz loga no augšējiem stāviem ir labāk nekā "Kvarķiras sračs" kaut kur Ogres hruščovkās un strazdu būros:):) Paredzu ka to ēku pārbūvēs par dzīvokļiem kaut gan kā lēta viesnīca tā bija ideālā vietā un vidē.
Luņķi,ar tevi tiešām ir slikti.Tu pat nesaproti par ko es runāju.
Lutausis , mums runas dažādas:)
Mjaa... vot tadi laudis te raksta gudros tekstus un pienemumus, taka mazi pumpaini tiini!!
Es tikai pajautaju vai kads zin man interesejosu informaciju. Ja nezini- neraksti vispar! vai ir kads kas var atbildeet normali pec jautajuma? (viesnicas, moteli utt. mani neinterese)
Pats redzi,ka nav.Ja būtu,jau sen atbildētu.Uz vienu nakti,vai dažām,zinu,ka var mēģināt interesēties dienesta viesnīcās.Ja tas neinteresē,tad tikai,ja pie paziņām.Tā izīrēšana uz vienu nakti izklausās pēc seksindustrijas.Ja kāds arī ar to nodarbojas,nez vai pieteiksies.
Par tām dažādajām runām,te tu trāpīji.Es jau kādu laiku atpakaļ tev gribēju teikt,ka tu domā un runā neadekvāti.