sinčā
Kādas ir Jūsu domas? Man, piemēram, patīk tas, ko spēlē sestdienās (diemžēl nezinu, kā sauc DJ), jo reizēm tur var dzirdēt labus gabalus, ko citur nespēlē, nu tādi kaut kādi nedzirdēti un interesanti, bet pārsvarā tik un tā spēlē mēslus. Piektdienās vispār tur darīt nav ko.
zini,man jau liekas ka uz klubiem pēdējā laikā iet nejau mūziku klausīties,bet pieliet rīkles un nopi....ies...skumji,bet fakts.Ja agrāk meitenes nevarēja atkauties no uzmācīgiem džekiem,tad tagad arvien biežāk nākas dzirdēt,ka džeki nevar atšūt pielillājušās mamzelītes,kuras kramā domā,ka ir pati seksīgākā būtne uz planētas,lai gan izskatās pēc pārmālētas mau..as:)))))))
Kas ir sinča? :))
aaa:)) Kaķis !
Par Kaķi ir skumsh staasts! Taa vieta ir moraali pagrimusi, nevines sevis cienosh nakts tuseetaajs uz turieni nevelkas, tadjau labaak palikt maajas! Paaris reizes gadaa iegriezhos MK, vienmeer pagadaas ,kaads ,kas ir aizdzeeries un vicina duures ar visiem peec kartas ! Vai tu vispaar ir DJ, manupraat tas ir winamp random rezhiimaa! ?! :)) vietaam ,kur ir azartspeeles ir slikta aura !
Pat centraalajaa Melnajaa Kaljii Rigaa, Liivu laukumaa ir neomuliiga atmosfeera un "zema publika "
gan kaķis gan bermuds ir vienā maisā bāžami,...tikai žēl,ka daži ogres kārtības sargi iet uz turieni un bojā savu prestižu...
vai kārtības sargiem nav ļauts atpūsties? Un ka izpaužas tā prestiža bojāšana? Tev varbūt nepatīk tur iet ,jo tur ir viņi?
Ogrē jau nav kur atpūsties- Mk lauku sejas un dzēŗīšī savākušies , bet Bedrē sīkie ripo : (((
nu tiešām, īsti latvieši, nekas jums nepatīk nekas nav labs
nu tak neejiet ka nepatīk
OGREE GAN PZC INTELEKTUAALJI DZIIVO, NE?!
Kakis labakais, muzons pa 10, mitchels pali ripo, un cilveki ari patikami!
Kaķī man patiik vislabaak!!! reaali forši var pavadiit laiku! tik reizeem tās mazgadīgās blondīnes un jefiņus varētu nelaist...
kaķis 4ever ?
Kakis must die :D
viesnica club 1934 lobby bar 24h dienakti cenas normalas,music,home cinema,karaoke