Pūres Beķereja
Kaut kas jauns iepretim Centrālajam Pastam..
Kādas atsauksmes? Tikai bulciņas dabūnamas?
ej un apskaties..
Es biju un man patika, tādai neteidzigai pasēdēšanai ļoti laba vieta.
Tiešām šī beķereja patīkami pārsteidz ar garšīgām un svaigām maizītēm (procesu un cepējus var redzēt) un omulīgo gaisotni.Stilīga mūzika un interjers .Lai veicas!!!!
Vai ir arī kādi salāti/pamatēdieni?
nee pamat eedieni tur nav un nebuus.tikai piiraagi un siera kuukas un kafija ,teeja un sula.Interjers ir skaists un nosaukums arii labs kaa agraakos Latvijas laikos.
Lai veicas M.Pures bekerejai.
Biju tur, un ļoti patika. Jauka atmosfēra, garšīgas maizītes un laba kafija.
Izskatās, ka tikai uzsilda saldētās bulkas.
pics : Mož lej arī LABUS "Saldētos vīnus" tā neko dziras .
kādas cenas?
kafe atrodas dzeltenajaa maaja pretim bijushajai ogres komerbankai,padomijas laikaa tur bija juvelieru veikals .Bulkas Luni vinji pashi cep un pie tam to visu var redzet,biju tur shodien eedu kuuku un dzeeru kafiju.alkahols nav un nebuushot.bet dizains un atmosfeera feina iesaku pashiem aiziet ar draugu vai draudzeni.
Cenas augstas,pat ļoti !
nu bet par velti jau ar nevar,remonts jau ar kaut ko maksaaja .Riigaa ir veel daargak,reizi nedeeljaa jau var atljauties kaadu kukas gabalinju
Nemaz nezināju, būs jāaiziet. Varbūt būs konkurenti blakus esošiem visiem ēdināšanas uzņēmumiem. ( Niko, Ilze un picērija turpat vien ir soļa attālumā)
Man patika, jauki iekārtots vienā stilā...pat saimnieces kurpes.
Trakā bite labāka !
pasreklama? :)
Painteresējieties, cik tajās "pašceptajās" maizītēs ir E vielu.
Jā to nu man gan kāds teiks.
Ak,latvieši! atkal nekas nav labi...
Biju vakar, nu tukšums, bet atmosfēra mājīga, jāpiestrādā pie sortimenta. Pie kases vēl pacienā ar dažāda veida cepumiem. :)
Domāju, ka Ogrē tāda tipa kafejnīcas tikai ar smalkmaizītēm piedāvājumā nav dzīvotspējīgas.
Biju ,dargi .Maizīte divlatnieka lieluma!20 sant. Kūka nepatika,neiešu vairāk. Kafija laba.
Man ļooti patika! Omulīgi, silti, laba apkalpošana, kafija garšīga! Un cenas arī zemākas nekā Rīgā! Un vēl Wi-Fi. Vietu varēja būt vairāk, jo visi galdiņi bija pilni, dabūju pat gaidīt. Iešu vēl!
Man arī patika.
Mēs ar draugiem paši redzējām, kā cepēja aiz letes mīklu gatavoja, neizskatījās, ka būtu kādu "atsaldējušas". Un e vielas jau liek tajās bulkās, kas "svaigas" stāv trīs nedēļas. Te jau viss tiek cepts ēšanai uzreiz. Manuprāt šeit nav konkurence nevienai no citā Ogres ēstuvēm, jo ir pavisam cita specifika un arī atmosfēra:)
Tādu labu vietiņu Ogrē sen jau vajadzēja! Man patīk, ka ir WiFi, kafija OK un maizītes ar! Lai veicas!
būs feini
25. janvārī pirmais akustiskās folk/indie akustiskās mūzikas koncerts. Spēlēs "Sirdis&Barjeras". Sāksim spēlēt ap 19:00. (:
Ogrē gan ļoti trūkst labs restorāsns,ar labu interjeru un dzīvo mūziku piektdienas,sestdienas vakaros.
Jo arī cilvēki labākajos gados grib iziet no mājas ar draugiem un atpūsties.
šodien bija tikko ceptas ābolmaizītes.Izcilas! Būs , kur aiziet ar draudzenēm...
Divas reizes ar draugiem gribējām aiziet, bet svētdienā darba laiks tikai līdz sešiem.
tik bieži kulturas namā pasākumi, pēc kura tad gribam kaut kur aiziet, bet ir vietas,kas jau ciet. žēl.
Cerams,ka kvalitāte produktos saglabāsies!
Ilgu laiku biju sajūsmā par bulciņām un kūciņām turpat uz vidusskolas pusi ejot, kādreizējās vārpas, vietā, tagad kļuvušas mīklainas un taukainas , negaršīgi. Uzticību zaudējuši.
Nav un nebūs alkohola? Lai izdodas noturēties! Turu īkšķus!
Man ļoti patīk, bulciņas, kūciņas garšīgas, svaigas, cenas arī kvalitātei atbilstošas. Lai izdodas!
Ļoti jauka vieta. Retro atmosfēra. Cenas visnotaļ pieņemamas. Stāsts par maizītēm 2latnieku izmēra ir totāls fantāziju auglis, ja tas 20s bulciņas jānovērtē pēc centimetriem...kādi 10cm diametrs varētu būt. Maksimā bulkas ir ~50% lielākas, 25% dārgākas un 200% negaršīgākas. Kā arī - tā nav ikdienas pirmās nepieciešamības prece un kūkām/bulkām NAV jābūt vienā cenā ar lētāko maizi veikalā.
Cilvēki bieži vien ir tik, lai nebūtu vairs kur apsēsties. Ir bezmaksas WiFi.
Kas ir trumpis visam - vienreizēja, patīkama, senatnīga atmosfēra un ļoti laipna apkalpošana. Cep kūkas arī uz pasūtījumu.
Kafija šobrīd labākā Ogrē. Pagaidām no tāda veida vietām - mans favorīts.
Teicama vietiņa!
Jā, nav lēta. Bet turp jau neiet lētumu meklēt, vai ne;
šodien biju.Bulciņas garšīgas, kūkas (siera-karameļu un vācu šokolādes- nu tā uz 6 (10 baļļu sistēmā),pat izdomāju kā varētu uzlabot,lai pirmkārt, vismaz nosaukumam atbilstu, interjers labs. Nu bet tā pārdevēja ... - baigi neapmierināta, uz jautājumiem par to, kas ir kūkā - vai nu nezināja vai neuzskatīja, ka ir vērts atbildēt. čeku arī neiedeva.Ar šo gribēju pateikt,ka visu koptēlu par kafejnīcu veido ne tikai prece un interjers, bet arī tā darbinieki. Iesaku piedomāt par šo.
Sākumā, tikko kafeinica bija atvērta, nevarēju vien nopriecāties- būs viena vieta Ogrē kur var jauki pasēdēt ar patiešām labu kafiju....bet, kā jau nereti pie mums- viss plūst, viss mainās.Reizēm gadās tur pasēdēt diezgan ilgi un tad rodas vēlēšanās tiem ļaudīm aiz letes tā draudzīgi šo to pateikt. Piemēram, ka senatnīgs interjērs nenozīmē putekļus uz mēbelēm,ka pārdevējam būtu jāzin, ko viņš pārdod, traukus derētu mazgāt rūpīgāk...
Patiesi ,viss plūst ,viss mainās, diemžēl uz slikto pusi.Sākumā,kad apkalpoja pati saimniece, bija laba apkalpošanas kultūra, ar prieku tur iegriezos iepirkties.Tagad,- kāda nu tur patrāpās aiz letes,- vai nu īgņa, vai kundze pensijas gados, kas pēc padomijas laika "kultūras"grib iespiest pircējai, cik iesvērusi, nevis prasīto daudzumu...Vai nu mainījušās cepējas, vai tās pašas palaidušās - cepumi ,piem., auzu pārslu ir bijuši puscepti ..., mandeļu olbaltuma - pārkaltēti, apdedzināti...Patiesi žēl, ka maināties uz slikto pusi !
Patiesi ,viss plūst ,viss mainās, diemžēl uz slikto pusi.Sākumā,kad apkalpoja pati saimniece, bija laba apkalpošanas kultūra, ar prieku tur iegriezos iepirkties.Tagad,- kāda nu tur patrāpās aiz letes,- vai nu īgņa, vai kundze pensijas gados, kas pēc padomijas laika "kultūras"grib iespiest pircējai, cik iesvērusi, nevis prasīto daudzumu...Vai nu mainījušās cepējas, vai tās pašas palaidušās - cepumi ,piem., auzu pārslu ir bijuši puscepti ..., mandeļu olbaltuma - pārkaltēti, apdedzināti...Patiesi žēl, ka maināties uz slikto pusi !
P.S.Bet cenas gan krietni augušas ...