Kebabs
Vai kāds ir provējis centrā kebabu?
Ne vainas , tik publika mēdz būt pretīga REIZĒM. Provinces "Krējuma" sabiedrība mēdz būt dedzīga.
Kur to kebabu Ogrē pārdod.
Kebabs bija labs, garšīgs, svaigs - man un bērnam garšoja!!! Kaķīša dzirnaviņas!
Paldies par ziņu, būs jānomēģina.
Pati neesmu ēdusi,bet puika mācas 1.vdsk. esot nopircis,saka ka ļoti garšīgs.
Garšīgs! Ar karija mērcīti garšojām.
Garšīgs! Ar karija mērcīti garšojām.
Iemācies vispirms rakstīt, tad ķeries pie kritikas. Ja vienā teikumā saki, ka publika ir pretīga, bet otrā apgalvo, ka dedzīga, t.i., pozitīva, tad pats neesi īsti gudrs. Ja gribētu "nolikt", būtu jāraksta - derdzīga.
Kūlas svilinātāji arī ir dedzīga publika...
Ko pieskaitīt pie vietējā krējuma?
a taja kebaba nav pide?
kas ir pide?
kas ir pide?
Es arī gribētu zināt, kur Ogrē ir kebabs?
Tas tika atbildēts sākumā. Apskatiet.
tur kur ir visapkārt mājai miskaste un visādi krāmi ,bet kronis ir tā sieviete un bērns ar sadurtām koka adatām.Laikam pilsētas mākslinieks neko nepanāca ,joprojām tas murgs tur vēl ir.
Man gan patīk.
cik zinu,kebaba tirgotājiem nav nekāda sakara ar māju un muzeju,telpas īrē firma no Rigas,bij vasarā reklāma ,ka būs Ogrē kebabnīca.
Bijām kebabā ļoti patika, gan apkalpošana, gan kebabs :)
Tā taču ir kaitīga veselībai pārtika,bērniem jāēd skolā pusdienas, nevis kaut kādi kebabi( to taču liek darīt Latvijas veselības ministrija).......
MAN ŽĒL AIJAS , LAIKAM NEVIENS TEVI NEMĪL, KA ESI TIK NEGATĪVA, ŽĒL ....IZSAKU LĪDZJŪTĪBU....
nez vai par kebabu ir tik liela interese, kā te izvērsies...laikam pati īpašniece sataisījusi super reklāmu.....tas jau nav ēdiens, ko ēst regulāri pusdienās...tik pat labi varbūt varētu tagad satraukties, vai kāds provējis belašu, tas jau nav jājautā- grib,i aizej un apēd
Ap to ēku tās instalācijas tiešām ir pabriesmīgas, bet kebabs normāls- ēst var.
kebabs un belašs nav salidzināmi. belašu vāra eļlā un tas jau izsaka visu. es ēdu to kebabu,neko tur traku neredzu .dauz salāti ar mērci un cepta gaļina. var redzēt uz vietas grillējas .
neviens neuzrakstijis kur to kebabu var pagarsot,tikai uzrakstijis kaut kur centra,bet kur?
Kaķīša dzirnaviņas - teikts pašā sākumā.
cik eju garām tām kaķīšu dzirnavām, nekad nemanu, ka cilvēki tur ietu iekšā vai ārā. Pie Niko gan ir dzīva kustība
Niko jau padomju laiku stils, vispār Ogre it kā jauna pilsēta, bet nu smird pēc naftilīna un aprobežotības...un tik ņemas ap to balto namu, īsti dudaki, kam tik padod kaut ko interesantāku, šie tak riesies,l īdz atkal tiks pie pelēkās nekādības
Super pateici!!!! :)))))
Tā ir! Aprobežoti provinceāļi tie pīkstuļi.
man gan patīk Ogre.Vispār, ja te kādam nepatīk- nav jau spiesta lieta, var doties kur citur. Un Niko ir garšīgi, arī Ilzē var normāli paēst Hmm, bet kas to lai zin, iespējams, ka kebabs tagad ir tas kulinārijas mākslas šedevrs, bet, ko nu province saprot no tā visa.
Nopirkām lielo kebabu,bijām pārsteigti,ka tik mazs( maksāja 1.80Ls),diez kāds tad ir mazais? Nekā garšīga tur nebija,sausa turku maize un daži gabaliņi vistas ar kāpostiem.......bet skolēnu bija pilns un visi tik štopēja kebabus un frī.....
nu NEZINU... mes ar draugu tikai lielos nemam,gala ir nereaali daudz un meerce ar'i, reti kad esmu 'edusi tik saatiigu un garsiigu,,, gribu tikai saimniekiem veeleet,lai taa turpina!
Nabaga Dace :) ko tad Tu parasti ikdienā ēd, ja kebabs Tev ir kaut kas nereāli garšīgs :)
Prieks,ka OGRĒ kebabs.
es gaidu, kad Ogrē būs pelmeņu ēstuve !!!!!
garšīiigs kebabs bija!
Man atkal šķiet ka salīdzinot ar mcdonalds, herburgeru un kebab fix "kaķīša dzirnaviņās" taisa ļoti pat veselīgi. Gan visi burgeri, gan kebabs liekas tāds stipri tuvāk mājas gatavotam nekā iepriekš minētajās ēstuvēs. Tie kas piraduši pieto ēstuvju štruntiem varbūt arī sūdzās, ka nav tik labi, jo nav visādi garšu pastiprinātāji tik daudz. Un skolā ja vēl joprojām gatavo amika, es labāk nošaujos nekā ēdu kaut ko kas gatavots amikā, lai labāk bērns katru dienu ēd kebabu (tur tak labas lietas iekšā, vismaz mājās gatavotajā liekam labas lietas) nekā vecas zivis amikā (vēl pirms nedēļas izdomāju garām braucot paēst amikā, nodomāju varbūt kas pa gadu uz labo pusi mainījies, pēc tam dabūju vemt no vecas zivs, a piķi samaksāju tādu, ka ohoho)